Puiuti de Randunici 2008!! (336)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am des-cracanat-o!

Naty, LA MULTI ANI mamei tale!

Tuchi, ti-am vazut si eu vorbareata! Leita tu! Si Seb... cam jumi-juma.

Bubu, da ma, sa vedem cum facem sa ne "suprapunem".

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ma duc sa le fac poze, manca-i-ar mama pe ei de nepozati! Si marti vi-i arat! Ca pana marti iar nu am lacctocc. Bye!

Duminica faina!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Bubule, nik deosebit nu prestez, ceafa de porc cu cartofi la cuptor in vas roman.
Astia mici oricum sunt in greva, au mancat supica la prnz, poate baga niste cartofi pe seara, carnea oricum nu le place!

Si am mai pus-o de-o placinta cu dovleac, tocmai am facut aluatul!
O sa o bag la cuptor dupa ce scot friptura.

Sora-mea a avut unghii de astea minunata si-mi zicea ca poate sa faca mult mai multa treaba decat cu alea naturale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Bun, bunut!
Eu am pus la cuptor un peste, nu stiu ce e, prins de cumnata-miu, si le fac o mamaliguta si gata. La pranz am facut peste din asta prajiti cu mujdei si cartofi prajiti, am papat cu Vlad, s-a lins pe bot! Stefu a papat ciorba de vacuta si apoi si el 2 cartofi

Cu unghiile, ma simt excelent! chiar fac orice, insa am grija sa nu ma imping in ele. Dar sunt marfa rau, sunt tari si groase, fata de foile de ceapa ale mele si scurte si nefacute...imi plac rau! Deja se vede cum creste unghia mea si cand o ajunge cat astea le scot si le las pe ale mele date in gel Minunata inventie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

seara buna, dragelor!
Off, am avut o saptamana in care am fost asa de obosita...se vede ca bebitza ia proportii...Si mai sunt doua luni si putin.. Dar ne descurcam noi, nu Simo?

Abia azi am intrat si am vazut ca v-ati intalnit..as fi venit daca as fi stiut..data viitoare..

Am citit pe diagonala, dar cred ca am ramas restanta cu niste urari de LA MULTI ANI!!!!

Valentina cu Matei si 28+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ma uit la TV si realizez ca asta-i weekendul in care trebuia sa plecam la munte De unde stiti ca Ho-i are febra? Oare Olga a plecat? Olgaaaaaaaaaa!
Bubu, n-a aparut inca!
Tuchi, io nu stiu cum naiba cu ceafa de porc si cartofi +placinta sunteti toti trasi prin inel asa Le si mancati sau doar le gatiti?
Si eu am dus lipsa bateriei aparatului foto...ieri l-am incarcat si tot ieri l-a revendicat Teo ca deh! daca avea baterie Deci Nicoleta si-ai mei sunt nepozati
Iar Dudelle mi-a refuzat mazarea, a scuipat-o de jur imprejur L-am hranit cu greu cu altceva ca ramasese traumatizat

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Sal..ce rau imi pare ca v-am ratat si azi..
Veste buuuuna: RMN-UL E BUN!!!Nu e nici macar sinuzita..dar oare ce o fi,totusi??
Mimo,am cazut pe spate la sfatul tau de a pune stampila pe ambii idioti...pai eu vreau sa pun doar pe unul din ei,na!haha..si ce treaba are preteneala noastra cu lichelele tarii?haha..
Vecinik,imi pare rau ca nu ne-am vazut azi,dar chiar trebuia sa facem ceva de mancare ca nu aveam absolut nik...iar maine vrem sa facem o plimbarik la munte pe la Sinaia,cota...aer curat...vreti si voi?
Dana,o imbratisare calda si de la mine.
Cata,si tie una!
Asa e,a fost noaptea reducerilor la unirii SI LA NOI, ieri noapte,am uitat sa zic...mie mi-a fost lene..mai e pe 11 seara.Dar nu reduceri mari-10-20-50% la cateva firme..
NATY,LA MULTI ANI mamei!
Am placinta cu dovleac cu foi cu iaurt a la Liv-pompier...fuggg..

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Mimo ultima data cand a intrat Olga pe forum zicea ca Ho-i are febra. De asta o intrebam ce mai face Sophie si daca i-a trecut febra.
Sper ca no news is good news.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

De aseara m-a luat o durere in gat cu tuse, cu o stare nasoala de tot. Azi parca mi-a fost mai bine dupa ceaiul de ceapa si Homeovoxul luat la greu. Dar tot as lenevi.
Insa am foat singura cu Matei si n-am putut decat sa dorm o ora cu el. Si m-am trezit mai obosita. Acum astept sa se faca 8 jumate sa ne bagam la somn

Valentina cu Matei si 29+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Nico,trimite-l si la mine sa imi gaseasca incarcatorul.De 2 saptamani nu stiu unde l-am pus si am multe poze pe aparat.
Da,Vali,om trece si peste asta.Imediat facem 30 de saptamani-Doamne ajuta in continuare
Naty,La multi ani Mamei
Luny,dixtractie placuta la pomperi sau club
Roxana,ce faci draga??Amira??

Imi era asa pofta de paste cu pesmet,asa ca mi-am facut ditamai farfuria si pap de zor

Simo cu ,mami de DAVIDsi de SAM

Mergi la inceput