Gravidute si Mamici de IASI(108)
Raspunsuri - Pagina 7
mihamora spune:
Inutsa La multi ani! 
Multa sanatate Biancai!
Dastefa - multa sanatate!
Alynta -ma intrebai cum e, e foarte frumos
Vanessa= bine ai venit, sarcina usoara! Se poate bea o cafeluta pe zi in sarcina.
Lacramioara = multa sanatate lui Stefy!
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE
danyelle005 spune:
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor.
La multi ani! Inesa sa ai parte de multe bucurii in viata; sanatate multa Biancai.
La multi ani! Stefania sa-ti de-a Domnul tot ce-i mai bun in viata, sanatate si noroc.
Anilansa ce bine ii sta lui Darius cu noul look 
La Ami la cresa a venit ieri Mos Nicolae, era asa de bucuroasa cand i-a dat doamna pachetelele
iar pe 18 vine Mos Craciun, doar le aduce cadourile, nici parintii nu au voie-sunt putin dezumflata pe chestia asta, vroiam s-o vad cum reactioneaza, sa vad poate vorbesc cu doamna sa faca niste poze.
Mamicile care aveti copii la cresa/gradinita, voi ce le luati la doamnele educatoare? La grupa la Ami sunt 6 doamne, eu sunt multumita de cum se ocupa de ea si pana acum le-am dus doar cate un buchet de flori in prima zi; nu sunt adepta multor "atentii" dar ma gandesc ca e frumos sa le duc o mica atentie de Craciun si Paste, la inceputul si sfarsitul anului. Voi ce ziceti?
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
Pentru ca maine nu cred ca am timp sa intru urez de azi La multi ani tuturor celor care poarta numele Sf. Nicolae!
Un week-end frumos (chiar daca vremea se pare ca nu tine cu noi) si sa vina Mosul la toata lumea.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
ella10 spune:
La multi ani Stefania!
Mult noroc in viata si sanatate multa!!!
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
inutsa spune:
mihamora, danielle merci
alina tare bine-i sta lui Darius cu noua frizura!!!
LA MULTI ANI, STEFANIA!!!!
Bia e mai bine , nu a mai facut febra, dar e f iritabila, cred ca o supara burtica
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
dastefa spune:
Stefania
sa fii norocoasa si sanatoasa si sa aduci parintilor doar bucurii
Lacramioara ati mai petrecut azi,Stefy e mai bine?
Inutsa ma bucur ca ii este Biutei mai bine.Iar pt tine imi pare rau ca ai avut o aniversare cu asa probleme
eu am inceput sa ascult colimde si parca-i deja sarbatoare
Daniela nu cred ca-i vreo problema daca tu simti ca vrei sa dai ceva doamnelor de la cresa ,numai ca fiind 6 cred ca trebuie sa fie chiar simbolicr(ori cate un pachetel mic de cafea si o cioco sau cate un buchet de flori)-oricum te duci spre 50 ron
Mihaela
32+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
dastefa spune:
ce liniste-i pe aici.Va tenteaza o cafeluta cu laptic? eu am servit deja dar fac una si pt voi
La multi ani pt sarbatoritii zilei de azi
eu abia astept sa se trezeasca Daria sa-i vedem reactia la vederea ghetutelor.Nu i-am pus nimic special-doar dulciuri si fructe.Speram ca celalat mos sa fie mai bogat
si pt ca tot am intrat in atmosfera de sarbatoare poate va e dor de colinde- puteti asculta si aici http://www.radiourionline.ro/asculta-radio4me-colinde-14-577.html
Mihaela
33+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
inutsa spune:
Salutare!
LA MULTI ANI celor care-si serbeaza ziua numelui de Sf.Nicolaie!!!
Sotul meu si-a pregatit nu una, ci 4 perechi de incaltari, sa primeasca mai multe de la Mos
. Bia a primit o sunatoare mai interesanta dar nu o prea poate tine in manuta ca e greluta![]()
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
Anilansa spune:
buna dimineata
va poftesc la o
si laptic![]()
LA MULTI ANI STEFANIA!!!
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alynta27 spune:
Salutare!
La multi ani Stefy! Sa fii sanatoasa si sa-i bucuri pe parinti!
Vad ca ati fost cumintei si cumintele ca a venit Mos Nicolae!
Ieri l-am serbat pe sot- Nicolae-Bogdan, in familie! Am mers si la vot! Am votat fiecare cu alt candidat, vorba sotului- la noi e democratie, in casa!
Sa va povestesc ce a facut nepotelul meu, ca eu m-am ditrat! El e un copil foarte ascultator! Maicasa ii zice de dimineata sa-i aduca papuceii sa-l incalte! El ia fuga papucii si arunca cadourile de la mos pe jos si......fuga la maicasa! Sormea ii zice sa se uite la cadouri! Baietii mei au primit asa: Matei o carticica cartonata cu animale,mai micuta, sa o poate apuca; David o stampila cu ursulet si un avion din lemn (gen traforaj) care se compune! Eu o pijama, Iar Bogdan un ceas si o cartela de telefon!
Inesa...............4 perechi zici!![]()
Dastefa.......multumim de linck! Ascultam cu drag colinde!
Dani............vad ca ai mare cheltuiala cu cadourile!
Mihamora............ce bine imi pare ca esti fericita si implinita! Abia astept sa-ti vad baietii!
Ani....nu ti-am vazut nazdravanul! Ma uit de indata la poze!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!