Si daca nu a lovit acel copil?????

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Citat:
citat din mesajul lui kay
Sincer, de ce ma ataci asa?




Sunt putin debusolat...am recitit repede ce-am scris, credeam ca am facut o gafa...
M-am linistit, chiar nu te-am atacat. Dar, pentru ca e posibil sa fii mai sensibila, am sa-ti explic putin de unde mi-a venit replica cu care, repet, n-am intentionat sa te atac.
In toate postarile tale (de la acest subiect) faci o gramada de referiri la violenta sau folosesti cuvinte incitante:


-violenta impotriva animalelor, - un milionar american a fost inchis pt violenta impotriva animalelor

-presedintele plesneste, pai si nu asta a facut? e un cuvant din dex si nu incita la violenta, dragul meu

-o mama plesneste ceea ce sustine chiar ea

-basescu loveste un copil si nu e adevarat, nu?

-useri care se lauda ca-si lovesc copilul PAI ASA E !!! sunt useri care se lauda ca isi lovesc copilul

-(din nou) o mama plesneste DA, o plesneste de mai multe ori, a recunoscut ca nu a fost un caz izolat

-ii forteaza sa manance pana vomita era IL nu II, si asta a zis ea cu dejtele ei, pe DC

-grav (de multe ori) pai e grav sa lovesti un copil, nu? sau poate tie ti se pare normal, nu iti cunosc filosofia de viata

-si mai grav este ca exista oameni carora nu li se pare ceva deosebit ce a facut presedintele

-oripilat (de multe ori) (a) ma simt cand vad atatea lucruri uratele (ca sa nu te mai superi ca vb urat, draga rufus)

-eu kay te lovesc pe tine xio era o analogie ca sa ii explic lui xio ceva.

-"sirimie, daca o sa ne intalnim vreodata pe strada si n-am sa am loc de tine, sau chiar si daca o sa am, am sa iti fac un "semn prietenesc" de "da-te mai incolo". sa vedem daca iti place." cu GHILIMELE am folosit cuvintele ei care incitau la violenta, DA?

-andrei, te ia mama naibii ii spunea tatal lui andrei pe aleea din fata blocului

-plesnit copilul, n-a plesnit copilul intrebarea existentiala in jurul careia se invart oamenii zilele astea

-presedintele aplica unui copil una scurta din imagini poti observa ca nu e deloc una (n.a. o lovitura) lunga. scurta, precisa si exacta.

-scuzele mitocanesti ale pustilor aici nu vad ce-as putea explica...

-ia mai tine un pumn ca si base trage [red] zic pustii mitocani de mai sus

-fapta lui cand isi vor plesni propriul copil [red]oamenii ca si parintii lui andrei de mai sus

Te rog sa constati ca ma refer DOAR la ultimele 4 mesaje! (cu exceptia referirii la sirimie)
Dupa tot acest bombardament, ma iei la tir: nu inteleg de ce ma ataci.
Daca n-am inteles, ma mai intrebi o data: Sincer, de ce ma ataci asa?

Sincer, kay, cred ca cel atacat sunt eu si noi toti care citim supararea ta. Da' nu ne plangem...

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde



pai tocmai te plangi rufus. si e urat de tot ce faci. foarte urat. si acum zi-mi si ce ai ATAT de personal cu mine de ai petrecut atat de mult timp colectand pretioasele mele cuvinte din diferite postari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Kay, mai scriu o data ca sa-ti raspund, dupa care nu-ti mai zic nimic (la acest subiect).
Ti-am insiruit bucati de fraze, cuvinte care-ti apartin, nu ti le atribui ca si cand ar fi ale altuia. Am facut-o ca sa vezi ce transmiti cu ele, nu ca sa le scot din context si sa le folosesc impotriva ta. N-a fost greu, nu e chiar o reusita pentru mine...ti-am spus, e vorba doar de ultimele tale mesaje...se mai poate copia direct...
Sunt sigur ca nu aveai de gand s-o lovesti pe xio, dupa cum te cred ca esti revoltata de parintii care-si agreseaza copiii.
Nu te inteleg deloc de ce amesteci toate acestea cu Basescu si de ce insisti pe tema asta.
Imi asum cele scrise, chit ca nu pricep de ce-s murdare; chiar daca ma raportezi la moderatori, ma risc sa te rog sa o lasi mai moale cu mesajele astea "inflacarate", sa te asigur ca nu am nimic fffpersonal cu tine (de fapt nici un pic personal)si sa ma citesti si altadata cu drag.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

pentru ca ii explicam lui XIO ceva !!!! intelegi? ea nu a inteles postarea mea initiala si eu i-am explicat in urmataorele postari ceea ce ea nu a inteles. si pt ca fac 1000 de lucruri de-odata nu m-am expirmat prea clar din prima si am revenit. pana mi-a confirmat ca a a inteles pt ca ea credea ca eu sunt ok cu violenta impotriva copiilor. eu vad ca esti mare fan basescu. mie mi-e indiferent. "ďnflacararea" mea era impotriva mamei care-si "atinge putin mai tare decat normalul fetita delicata peste pampersul moale si atenuator" ca sa nu mai chem lumea la razbel.

si niste cuvinte, daca le scoti dintr-un context, draga rufus, pot insemna cu totul altceva. ceea ce se intampla si in cazul de fata. iar facem o analogie, sa nu te superi, te rog. "EU NU MAI BEAU LAPTE PENTRU CA E STRICAT SI MI-A FOST RAU." si tu vii si zici Kay a zis : EU NU MAI BEAU LAPTE. SCOTANDU-L DIN CONTEXT reiese ca eu nu mai beau lapte deloc, iar eu am spus ca nu mai beau lapte atunci (scotand cct din exprimare) pt ca e stricat.

dar, da, ai reusit sa ma enervezi suficient cat sa imi creasca tensiunea, sa ratez masa ca sa iti dau tie explicatii pe forum, am numai oua pe jos in bucatarie si rosii strivite de copil . ai reusit sa imi strici ziua, pt ca ce dispretuiesc si ma enerveaza cel mai tare in lumea asta este nedreptatea, acuzatul pe nedrept. de care te-ai folosit ca sa il scoti basma curata pe basescu din povestea asta.

Citat:
u te inteleg deloc de ce amesteci toate acestea cu Basescu si de ce insisti pe tema asta.
cand eu n-aveam nimic cu el, ci cu userul care isi bate copilul.(unde) am si zis ca e mai grav decat ce-a facut basescu. si audienta care reactioneaza nasol la ce a facut base, dar trece cu vederea ce face userul.

si cu asta am incheiat, poti sa nu-mi mai adresezi niciodata nici un cuvant cum nu ai facut-o nici pana acum. dar acum era momentul sa intervii extrem de on topic in apararea lui basescu prind aruncarea cu murdarie in mine. si poti sa fii sigur ca nu te voi mai citi niciodata, pt mine pica pe capete oamenii- Oameni de pe forumul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Aflam mai multe luni!

http://www.tolo.ro/2009/11/28/basescu-il-dau-in-judecata-pe-dinu-patriciu/

Dormi linistit, Johannis vegheaza pentru tine!

Pene colorate... cate putin din toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Olympia cine poate sa fie prostit de mercenarii de la Relitatea si Antene?Cand a fost anuntat pt. ora 16 declarartia lui Basescu nu am putut sa o urmaresc decat la OTV,Doamne uite
unde am ajuns!
In declaratie,Basescu spunea concis:
-filmul este trucat
-copilul a fost agresat mult mai mult decat se afirma ca ar fi facut-o el, de cei care doreau sa afirme mai mult decat s-a intamplat si fata de care replica data de copil a fost sa fie lasat in pace.
La OTV,singurul post unde a dat declaratii personal, unde l-am auzit si eu, a declarat ca a fost amenintat de o anume ziarista si de aceea a lasat o scrisoare explicativa fata de o personalitate italiana in caz ca i se intampla ceva!
-doreste expertizarea
-ii va da in judecata pe cei de la Gardianul si pe Patriciu
-doreste sa fie in dialog cu Geoana cad vrea acesta si unde doreste el si in final a tinut sa precizeze ca daca Geona evita dialogul cu el este ceeace si mie mise pare:UN MARE LAS!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mai , atunci cand a auzit de filmulet (de care si eu credeam ca a fost trucat) , Basescu a spus ca nu isi aminteste si ca "poate a injurat copilul sau a spus ceva urat". Deci daca copilul injura si daca copilul a spus acel "traiasca Iliescu" asa cum a afirmat chiar el inseamna ca merita sa-i fie arsa o palma , sa fie impins sau mai stiu eu ce .


Asta e ca si femeia violata care a "cerut-o" .


***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Xio, nici eu si nici tu n-ai fost acolo. Dar dupa mitingul cu pricina a aparut un articol in Adevarul, articol dat la Realitatea TV de Razvan Dumitrescu, articol la care a facut referire in direct si Corina Dragotescu.

Eu l-am preluat de aici:http://morar.catavencu.ro/


Stim ca ziarul Adevarul nu l-a iubit niciodata pe Basescu. Iata ce spune Adevarul din 15.11.2004:

COPIII SPUN LUCRURI TRASNITE
Peste 1.000 de oameni l-au asteptat, ieri, in piata centrala din Ploiesti, pe Traian Basescu. Pe o ploaie deasa si foarte rece, ploiestenii l-au aclamat pe Basescu atunci cand acesta si-a facut aparitia insotit de candidatii Aliantei D.A. la Parlament si de presedintele filialei locale a PNL, Dinu Patriciu, principalul opozant liberal al presedintelui PD. Odata ajuns pe scena, Basescu n-a mai avut rabdare sa asculte discursul Monei Musca si a sarit de pe podium pentru a se indrepta catre multime. Cu capul descoperit si fara umbrela, Basescu a strans mainile participantilor la miting timp de 10 minute. Cand a revenit pe scena, a fost puternic aplaudat, fapt care l-a facut pe Calin Popescu Tariceanu sa-si intrerupa discursul. Candidatul Aliantei D.A. la presedintie a promis, la Ploiesti, ca, in cazul in care el si Alianta castiga alegerile, in primele sase luni va organiza “cea mai mare cruciada impotriva coruptiei de dupa revolutie”. La sfarsit, un copil aflat in fata scenei i-a facut semne disperate lui Basescu sa-i dea microfonul. Emotionat, baietelul a urlat in microfon: “Basescu si Iliescu sunt niste imbecili si prosti”. Candidatul la presedintie a trecut peste momentul penibil, spunand razand: “Copiii spun lucruri trasnite”.

Dormi linistit, Johannis vegheaza pentru tine!

Pene colorate... cate putin din toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Olympia, si c filmuletul ce e ?
Dar cu reactia lui ce e ?
A spus "nu imi amintesc dar poate ca a spus copilul ala ceva urat , a injurat ".

Deci e scuzabil ca i-ar fi dat o palma atata timp cat a injurat copilul.
Am vazut-o la stiri pe matusa lui care a spus ca in ziua respectiva i-a zis nepotul ca Basescu la lovit usor dar ea a crezut ca inventeaza si nu l-a bagat in seama. Oricum copilul nu a fost afectat deloc.




***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui olympia
Xio, nici eu si nici tu n-ai fost acolo. Dar dupa mitingul cu pricina a aparut un articol in Adevarul, articol dat la Realitatea TV de Razvan Dumitrescu, articol la care a facut referire in direct si Corina Dragotescu.Eu l-am preluat de aici:http://morar.catavencu.ro/Stim ca ziarul Adevarul nu l-a iubit niciodata pe Basescu. Iata ce spune Adevarul din 15.11.2004:COPIII SPUN LUCRURI TRASNITEPeste 1.000 de oameni l-au asteptat, ieri, in piata centrala din Ploiesti, pe Traian Basescu. Pe o ploaie deasa si foarte rece, ploiestenii l-au aclamat pe Basescu atunci cand acesta si-a facut aparitia insotit de candidatii Aliantei D.A. la Parlament si de presedintele filialei locale a PNL, Dinu Patriciu, principalul opozant liberal al presedintelui PD. Odata ajuns pe scena, Basescu n-a mai avut rabdare sa asculte discursul Monei Musca si a sarit de pe podium pentru a se indrepta catre multime. Cu capul descoperit si fara umbrela, Basescu a strans mainile participantilor la miting timp de 10 minute. Cand a revenit pe scena, a fost puternic aplaudat, fapt care l-a facut pe Calin Popescu Tariceanu sa-si intrerupa discursul. Candidatul Aliantei D.A. la presedintie a promis, la Ploiesti, ca, in cazul in care el si Alianta castiga alegerile, in primele sase luni va organiza “cea mai mare cruciada impotriva coruptiei de dupa revolutie”. La sfarsit, un copil aflat in fata scenei i-a facut semne disperate lui Basescu sa-i dea microfonul. Emotionat, baietelul a urlat in microfon: “Basescu si Iliescu sunt niste imbecili si prosti”. Candidatul la presedintie a trecut peste momentul penibil, spunand razand: “Copiii spun lucruri trasnite”.Dormi linistit, Johannis vegheaza pentru tine!Pene colorate... cate putin din toate!
Interesant articol!Vikinga 35+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 5 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Olympia, si c filmuletul ce e ?




Iti spun eu ca este o perdea de fum ca sa nu intre Geoana in dialog direct cu Basescu!
In aceasta postura Geoana o sa fie facut KO!
Pt.persoanele nehotarate,deturnarea interesului de la o dezbatere corecta privind destinele tarii,este singura solutie ca sa nu se vada cat de gaunoasa si fara consistenta este platforma electorala a disperatilor...urmariti in procese grele de delapidare si deturnare de fonduri!
Ce nu ati auzit ca pe langa profitul(de ordinul milioanelor de dolari) inmultit cu 5 sub Basescu Presedinte d-nii PATRICIU,VANTU,VOICULESCU au profit mare si maaari probleme cu dosare grele, plus maaari datorii la stat?
Noi cei care ne platim si ultimul leu la taxe nu ne putem compara cu ei,care uita de ordinul zecilor sau chiar sutelor de mii sau milioanelor de dolari sa-si plateasca taxele si datoriile!

Ca sa-si apere pielea, la cat au furat de la stat, nu-i credeti in stare de orice?

Nu este evident ca Mircea Geona evita cu disperare si cu orice pret, o confruntare directa!; toti, PSD-isti si PNL-isti sunt convinsi ca intr-o confruntare directa Geona este invins!

P.S.Iar au inceput nesimtitii de la Gold Corp., vizand Rosia Montana, sa scoata capul prin reclame mincinoase si perfide cu amestecul criminal din partea Min.Culturii!!RUSINE DL-e THEODOR PALEOLOGU CA TOLERATI ASTFEL DE INSELATORII IN MEDIA,MAI ALES LA UN POST PE CARE IL PLATESTE CONTRIBUABILII,TVR1,SUB FORMA UNEI RECLAME!
PATATI MEMORIA TATALUI DVS.PT.CARE O PRIETENA A FAMILIEI MELE SI-AR FI DAT, NU NUMAI ANII DE INCHISOARE COMUNISTA FACUTI CU CUNOSTINTA TATALUI DVS., CI SI VIATA, ASA CUM A LASAT CU LIMBA DE MOARTE INTR-O MINUNATA CARTE DE AMINTIRI!

Mergi la inceput