Si daca nu a lovit acel copil?????

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maminuta spune:

Marina,ce ai postat tu este declaratia de a doua zi,care s-a schimbat la 180 grade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui muffin

Pai ar fi doar solutia emigrarii - sau asa cum spune prietenul meu
http://subiectiv.ro/subiectiv/pumnul-primit-in-fata-de-romania/



Ei, da. Asta solutie !
Sa vedem pe cine vor mai parazita oamenii nostri politici ?
Oamenii apti de munca sa emigreze si sa ramana in Ro doar pensionarii.


allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

si ce mi se pare si mai "outrageous" este ca ne oripilam toate la asta. ca basescu loveste un copil de 10 ani. dar la noi acilea-n batatura exita useri care se lauda ca isi lovesc copilul de 1 an si ceva cu o plamuta peste pampers, asa ocazional, ii forteaza sa manance pana vomita,etc se si lauda cu asta si nu se mai oripileaza nimeni, ba chiar are si sustinatori... asta ar tb sa ne sperie mai tare decat pumnul presedintelui peste fata unui copil de 10 ani pe care nici nu-l cunoaste.

***********************************************************************************

oana de SOSONICA (6.06.2007)


asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

TATI,, www.helpsonia.com , din familie

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."



Kay , ti se pare normal ca presedintele unei tari sa loveasca un copil deoarece acesta a strigat "Hai Iliescu" ?
Sunt oameni care omoara , care fura , care violeaza , unt oaeni care beau peste masura , care isi corecteaza in ghilimele sotia , asta nu inseamna ca i presedintele poate sa faca toate astea.
Era in public , pt. Dumnezeu , daca-i dadea o palma peste fund Elenei in casa era altceva , mna , o fi ramas din copilarie cu ideea ca educatia se face cu pumnul , dar sa dai in copilul altuia , tu fiind presedinte , dintr-un motiv atat de tamp mi se pare culmea.

Tu ce-ai zice daca ne-am intalni , copilul tau mi-ar spune ca sunt urata si eu i-as arde o palma? Ar fi ok? Ca doar sunt atatia aici care-si palia o pauzasc copiii , nu?





***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

http://www.bestjobs.ro/locuri-de-munca-angajam-editor-video-cu-mai-multa-experienta/39117/5





MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

ABSOLVENTE!!!!

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

XIO, draga mea, este extrem de grav ce a facut Presedintele tarii noastre. sa loveasca un copil. Un eveniment similar a fostm si in Franta acum cativa ani. Dar mult mai urat, cu un candidat la Presedenite.

Eu tot ce am zis este ca ne oripilam la asa ceva, deci nu am zis ca nu e grav, daca citeai postarile mele obervai pozitia mea fata de acest eveniment. dar ziceam doar ca uite, acum putem sa ne oripilam ca s-a intamplat asa ceva, dar fata de un membru al forumul care a facut ce am scris mai sus nu s-a sesizat nimeni, nu s-a mai oripilat nimeni.

intelegi acum ce vreau sa zic?

sau te dadusi de parte inamicului despre care nu stiu cine ar fi... nu mai e loc de salut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Kay , nu-ti stiu pozitia , ca n-am ajun decat la mesajul ala care m-a mirat tinand cont de ce se intampla pe DC , s-a oripilat toata lumea cand am spus eu ca nu ma innebunesc dupa copii , si aici cand presedintele a lovit un copil care nu este al lui e ok.

Parintii de care spui isi lovesc copiii lor , nu pe ai altora.

Oricum , asa de florile marului , au facut americanii (din nou) un studiu din care a reiesit ca acei copii batuti de parinti un un IQ mai mic decat ceilalti.


Eu am spus de cand l-am vazut la TV ca nu are stofa de presedinte , daca l-a scos din pepeni un copil si l-a facut sa devina agresiv nu vreau sa-mi imaginez ce ar face in alte conditii. Corectati-ma daca gresesc dar in America ar fi primit macar o amenda.


***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

in america un miliardar face puscarie pt violenta impotrivas animalelor, XIO. asa ca no comment...

XIO, pai tocmai asta ziceam, e ok sa ne oripilam la presedintele plesneste un copil de 10 ani pe strada, dar nu e ok sa ne oripilam la o mama plesneste (peste pampers) copilul propriu de nici 2 ani. acu intelegi? ca zicem acelasi lucru mama ei de bataie . da, tocmai am observat ca era un punct in loc de virgula. adica trebuia sa sune asa :


"
si ce mi se pare si mai "outrageous" este ca ne oripilam toate la asta, ca basescu loveste un copil de 10 ani, dar la noi acilea-n batatura exita useri care se lauda ca isi lovesc copilul de 1 an si ceva "

in loc de puncte inainte de ca basescu si dar la noi era virgula in loc de punct si nu am vazut cand am scris. era noapte, era intuneric.

oricum XIO ideea de baza este ca nu ne place ce a facut acest om, dar nu tratam cu ac. importanta si ceea ce se intampla la noi in batatura, nu se mai scandalizeaza nimeni ca o mama isi plesneste peste pampers copilul ocazional sau ca il forteaza sa manance pana vomita. si asta este tot un abuz, mai grav chiar. pt ca e facut de singura persoana care ar tb sa fie totul pt copil, salvarea lui, ca in bratele mamei fugi cand ai nevoie de liniste.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Eu m-am saturat de toata campania asta, de toate mizeriile care apar si mai ales de povestea asta cu copilul. Copilul spune una, matusica alta, Patriciu alta, Basescu alta, vulpea de Iliescu alta...etc si uite asa incearca cu totii sa ne manipuleze in speranta ca vom vota cu x sau cu y.
Parca le-a luat Dumnezeu mintile! In fond, fiecare s-a hotarat care cu cine voteaza sau daca nu voteaza si ar trebui sa ne mai scuteasca cu toate tampenile lor ca oricum cei decisi sa voteze pe x sau y sunt decisi si nu le schimba nimeni hotararea, iar cei nedecisi probabil nu se duc ! M-am saturat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amely40 spune:

"Lovitura" nu mi se pare atat de importanta, a fost mai mult un impins, un fel de "pleaca de aici" ... poate ca nu l-a lovit, asa cum isi doresc multi sa creada; poate ca filmul e fals ...
Ceea ce mi se pare mie foarte grav pentru un Presedinte a fost raspunsul acestuia:" ... poate copilul a fost obraznic, a spus ceva ... o sa analizez si o sa dau un raspuns ..."! Pai cineva care se stia "curat" nu ezita sa raspunda, respingea din start orice acuzatie!
Eu am mai spus la celalalalt subiect ca am mai asistat la o reactie a Presedintelui intr-o alta situatie, dar probabil ca nu a vazut nimeni, mesajele fiindu-mi moderate si aparand pe forum mult mai tarziu.
"Nu sunt deloc surprinsa de reactia d-lui Basescu, in ceea ce-l priveste pe acel copil ... in urma cu cativa ani, pe cand dl. Presedinte era inca Primar, am asistat la o scena, care nu face decat sa confirme faptul ca reactia acestuia fata de acel copil nu a fost un fapt izolat, ci face parte din felul de a fi al d-lui Basescu.
Se intampla in Piata Romana la intersectie, aproximativ la miezul noptii, in timp ce ma aflam impreuna cu sotul meu la trecerea de pietoni. O Dacie veche era ramasa in pana pe una din benzi, asa incat a blocat banda de circulatie. Din spate venea un Volswagen Golf albastru, care a oprit in spatele masinii respective, desi mai erau inca 3 benzi libere si ar fi putut sa treaca pe prima banda mai apropiata, mai cu seama ca la acea ora era traficul foarte lejer ... din masina a coborat dl. Basescu care, spre stupoarea noastra, a inceput sa-l injure birjareste pe bietul om si sa strige la el sa-si dea masina la o parte , ceea ce acesta si incepuse sa faca! Am fost efectiv socati de acest comportament, care nu era demn de Primarul Capitalei, cu atat mai mult de un Presedinte de Stat!
Ceea ce e mai trist este faptul ca, desi dl. Basescu nu se afla la prima intamplare ( exemplu: „tiganga imputita”, „gaozar”, "pasarica" ), multi oameni nu vad adevarata fata a Presedintelui sau pur si simplu nu vor sa o vada!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Nu stiu daca l-a lovit, n-am fost acolo sa vad...
Daca l-a atins atat de rau pe cat se vede in film, ar fi trebuit sa fie si urme si n-au fost. Deci si daca doar l-a impins sau atins cat de cat, filmul tot ar trebui sa fie MACAR PARTIAL TRUCAT pentru ca gestul in imagine se vede ca unul foarte brutal si cu multa forta iar reculul copilului e pe masura si totusi urme pe fata copilului spune matusa ca n-au fost, iar cei din jur n-au intervenit in vreun fel.
Reactia presedintelui la difuzarea filmului ma face sa cred ca un incident a avut totusi loc.

Femeia aceea tipa si se jeluia ingrozitor, ca sa acopere vuietul din jur, copilul se tot baga acolo, Basescu se concentra s-o asculte, e posibil sa fi schitat un gest , un zvacnet al mainii spre el, sa-l indeparteze ... Ceea ce zicea copilul suprapus peste vocea femeii, c-or fi fost vorbe urate sau doar o solicitare de autograf, nu prea cred ca se putea face auzit, doar sporea zgomotul din jur.

Difuzarea filmului urmareste sa intareasca portretul de dictator al lui Basescu. L-am auzit si pe Vadim povestind la Antena, cum stie el de la un SPPist ca Basescu si-a aruncat sotia din masina in zapada si a trebuit s-o culeaga ultima masina din coloana, era plin de compasiune fata de "biata femeie martira"... Zicea ca e binecunoscut ca Basescu-si agreseaza familia si colaboratorii.

Ma uit si eu la consilierii lui, la Cristian Preda, la Funeriu, oameni exceptionali care lucreaza indeaproape cu el, imi amintesc si de Adriana Saftoiu pe care presedintele o poreclise Pufulete, nu mi s-au parut niciodata niste oameni terorizati, agresati...

Peste tot se vorbeste doar de incidentul de acum 5 ani, de succesul cu Dacian Ciolos mai putin, de programul economic al coalitiei PSD-PNL-UDMR deloc! Asta si voiau, nu? Probabil ca si intalnirea lui Geoana cu Basescu va decurge cam asa:

B: Ati promis scaderea taxelor ...
G: Da' copilu'?!?
B: Ati fost la Moscova si...
G: Da' copilu'?!?
B: Referendumul pentru reforma parlamentului...
G: Da' copilu'?!?




Dormi linistit, Johannis vegheaza pentru tine!

Pene colorate... cate putin din toate!

Mergi la inceput