Fulgusori 2009 (172)-Hai Lalu! Hai Andre!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

Apropo am pus si poze pe contu comun, asa ca sa o vedeti si voi pe printesica mea.

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona de Maya Paula

Bine ati venit acasa!!!

vazut pozici cu micutza

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

Buna fetelor,sunt noua pe forum, sunt o viitoare mamica de Maria (suntem din Iasi), cu DPN pe 8 dec, dar din cate ne-a zis dl. dr. nu cred ca ajungem pana acolo.
Nastere usoara tuturor fetelor si felicitari proaspetelor mamici.
Mai este cineva din Iasi care urmeaza sa nasca in perioada imediat urmatoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Multumesc, fetelor, am stiut ca nu ma abandonati Imi cer iertare mamicilor pentru care nu voi avea agitate cat voi fi la spital. Dar fetele cu care tin legatura ma vor informa cu siguranta si voi avea un gand bun pentru fiecare. Laurica draga mea, tati de Chiara e ... nu stiu, droghi putin. Moare de ciuda ca nu e aici, vorbeste incoerent, daca incep sa plang capata curaj si ma linisteste, daca ma aude curajoasa ii tremura vocea, etc. Da, isi cauta bilet, joi sau vineri ajunge, mai devreme nu are sens ca nu are voie in spital. Va multumesc inca o data, sa ne "reauzim" cu bine. Aveti grija de bebelusii vostri si de voi. 38+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Multumesc, fetelor, am stiut ca nu ma abandonati

38+ Chiara Ada

Pe tine?!?!?!
Neaaahh n-ai sa vezi!
Imi trebe emoticon cu BIG HUG

HAI ANDRE

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov 2009) poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Lumi noi vrem sa facem botezul pe 17 dec si cumatria la inceputul lunii ianuarie. La restaurant inca mai cautam(vorba vine ca al meu sot pana pe 11 dec cand termina cu doctoratul nu misca un pai, adica negociem. Eu as fi vrut la Onix si sotul la Recital(acu sa vedem si de preturi ca am fost la Onix de revelion - dar nu am platit noi- si aveau niste scoruri...). Ar mai fi la Ramada(dar nu prea imi place cum gatesc), la Moara de Foc(unde gatesc super si au si preturi bune dar prea au fost toate nuntile si cumatriile acolo). Plus ca ma gandesc sa fie undeva unde au si hotel sa putem inchiria o camera pt bebe ca sa ajung si eu la party.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Multumesc, fetelor, am stiut ca nu ma abandonati

Imi cer iertare mamicilor pentru care nu voi avea agitate cat voi fi la spital. Dar fetele cu care tin legatura ma vor informa cu siguranta si voi avea un gand bun pentru fiecare.

Laurica draga mea, tati de Chiara e ... nu stiu, droghi putin. Moare de ciuda ca nu e aici, vorbeste incoerent, daca incep sa plang capata curaj si ma linisteste, daca ma aude curajoasa ii tremura vocea, etc. Da, isi cauta bilet, joi sau vineri ajunge, mai devreme nu are sens ca nu are voie in spital.

Va multumesc inca o data, sa ne "reauzim" cu bine. Aveti grija de bebelusii vostri si de voi.

38+ Chiara Ada

bafta andreea...iti tin pumnii draga mea

38+
fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Andreuta,draga mea ,voi fi cu gandul si inima alaturi de voi ,iti tin pumnii ,va fi bine sunt absolut sigura de asta.De maine vei fi mamica ,cea mai fericita ...si iti vei tine in brate papusica mult dorita si asteptata ,frumoasa , sanatoasa si intreaga.
Mult curaj draga noastra,veti fi in gandurile si in rugaciunile mele
.

Hai Andre!!!Hai Chiara!!!

Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si 38+Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

steph..acus-acus...urmezi si tu...ai sa vezi

38+
fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

Mergi la inceput