Diabet zaharat la copii *7*
Raspunsuri - Pagina 18
Anina_n spune:
Cu mare intarziere, ii urez si eu, la multi ani lui Tudor, Teo !
Sa fie sanatos, voios si norocos !
Poze de la aniversare, cand vedem ?
Scrie aici, tot ce afli, ca asa mai aflam si noi !
Andreea, ma bucur sa te cunosc !
Ti-au scris bine, fetele si bine ai facut, ca te-ai inscris la Buzias. Mergi cu parintii ? Fiind la debut, te pot insoti si ei.
Veti invata foarte multe, acolo si vei putea sa-ti cumperi si o carte cu intrebari si raspunsuri pe intelesul tuturor(copii si adolescenti cu diabet, parinti) si tabele cu valorile nutritionale ale alimentelor de baza.
Glucidele si carbohidratii reprezinta acelasi lucru, asa e. Sau le mai poti intalni denumite ca "zaharuri".
Sa scri data nasterii, pt. a te putea trece in lista de la inceput, daca vrei.
Symo, ce bine ca ai reusit sa scoti, insulina Levemir de la farmacie !
Mirela si Teo, e bine ca tot copiii cu diabet sunt ajutati si de fundatia d-nei. doctor a voastra.
Adriana, Dani, Ana, Laura, Anna, Madalina, ce mai fac dulcineii vostri ?
Cristina se pregateste de serbarea de 8 martie, foarte entuziasmata si...secretoasa.
Cum, de Craciun nu au tinut serbare(din cauza gripei porcine), vor tine o serbare de ziua mamei.
Altfel e bine, glicemiile sunt ok, cu mici exceptii, peste noapte.
Nu mai avem prea mult pana la Buzias. Cristina a inceput numaratoarea inversa. AMR 10 saptamani !
Un weekend cat mai fain si glicemii dintre cele mai bune, dulcineilor nostri !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
andreea96 spune:
Da, o sa ma duc cu mama.De-abia estept sa-mi cumpar acea carte
Data nasterii:19.09.1996
Si boala s-a descoperit pe: 4.02.2010
SymoDenysa80 spune:
buna
am intrat sa va zic astazi am luat biletele ,deci mergem moca cu trenul de acum;)
Denysa e binisor,un pic racita,dar bn si ne pregatim pt ziua lui deny,o tinem duminicasi ea la fel asteapta sa mearga la Buziasi,in legatura cu fundatia,unde sa intru sa redirectionez si eu cei 2%din pensia privata?
va pupam si glicemii bune dulcineilor
Anina_n spune:
Andreea, esti si tu pe lista !
Ce faci, cum va descurcati ? Ce insuline ai, cum sunt impartiti HC(hidrocarbonatii) la mese ?
Symo, chiar, si eu trebuie sa merg sa scot biletele de tren.
AMR 9 saptamani !
Nu stiu daca reusesc sa intru in weekend, va urez de pe acum, petrecere super faina si daruri pe masura !
Poate reusesti sa ne arati si poze !
Cristina e bine, ii merge bine si peste noapte. Ii fac Levemirul de seara la ora 21 si e mai bine, asa.
Un weekend cat mai fain, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
andreea96 spune:
Multumesc ca m-ai pus pe lista
Eu sunt bine.Glicemiile mele s-au stabilizat.Ieri am avut glicemii cuprinse intre 80 si 120.Acestea nu erau valorile normale?
Eu am Apidra(de 3 ori pe zi-3sau4 unitati) si Lantus(la 22:00-6 unitati).
Nu stiu cum sunt impartiti HC la mese.Cum pot sa aflu?
Glicemii bune tuturor
andreea96 spune:
Ma puteti lamurii cu ceva?
Sora mea are 3 anisori si jumatate si i-am facut la ora 19 glicemia si a avut 98.Este bine?
Va multumesc!
Anina_n spune:
Deny !
Sa cresti sanatoasa si voioasa, alaturi de cei ce te iubesc !
Felicitari, Symo !
Sa-ti incante mereu sufletul dulcineea ta !
Asteptam povesti si poze de la petrecere !
Martisoare pentru voi si o primavara superba, ce sa ramana vesnic in sufletele voastre !
Andreea, sunt foarte bune glicemiile tale ! Tine-o tot asa !
Pentru un om sanatos, valorile glicemice normale sunt intre 65 si 110.
HC(glucidele) la mese, adica, cate HC mananci la fiecare masa. Ai 3 mese principale si 3 gustari ?
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
ana_miti spune:
Buna,
O primavara frumoasa, plina de bucurii si glicemii bune copilasilor dorim si noi. Vestea buna este ca Alexutzu este bine. Glicemiile merg in limite ok....maxim 180. Hemoglobina este 7 si speram sa o tinem tot asa.
fetelor, din pacate anul acesta nu vom veni la Buzias, am examenul de licenta si trebuie sa invat .
Dana , am vazut ca ai scris pe blog-ul lui Dragos Bucur despre un dispozitiv. Mi se pa re a fi pompa. Spune-ne mai multe despre el.
Mai am o intrebare. Ati facut pana acum MICROALBUMINURIA la copii pana acum? As vrea sa ii fac si eu lui Alex. Am facut control oftalmologic la flacau. Ma ingrijora ca statea foarte aproape de Tv si avea ochisorii obositi, ceva vinisoare rosii....Nu sunt probleme , nici macar nu are nevoie de ochelari. Iar din punctul de vedere al diabetului nu are nimic. Doamne ajuta! Si am facut si control neurologic....ca sa stau eu linistita...la fel este Ok.
Cam astea sunt ultimele noutati. Va pupam si sa aveti glicemii bune!
lauradoom spune:
Buna fetelor si o primavara insorita, cu glicemii de vis...
Nina cand mergi la Buzias? Noua ne-a facut programarea Livia in data de 1 mai...seria X...
Eu sincer nu prea astept cu mare bucurie pentru ca stiu ce lung este drumul...Edutu insa de abia asteapta sa o vada pe Cristina si pe Andreea.
Noi stam mai bine acum cu glicemiile...am renuntat la un IT..cel de la ora 22 pentru ca venea cu glicemii mici, desi manca noaptea si acum este mult mai bine...noi avem un inger pazitor...Adrianaa.
dani_roby spune:
Buna fetelor,
Si noi suntem f bine cu glicemii bune, acum cu venirea primaverii am inceput sa scadem din unitati si asta este imbucurator. Hemoglobina ne-a iesit 6.7- suntem f multumiti.
Ana, vorbeam pe site.ul lui Dragos despre un sistem de monitorizare constanta a glicemiei. Se numeste Dexcom Seven Plus si mai multe informatii gasiti aici: www.dexcom.com. Este micut aparatelul si copiii il suporta f bine, datele se descarca in calculator, functioneaza in sistem wireless. Imediat ce aflu si eu mai multe detalii va tin la curent.
Va salut pe toate si va doresc nuami glicemii de 90.