Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate >50kg(47)
Raspunsuri - Pagina 8
Lumy_Clt spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui brunadria
Pai iau 6 utrogestan pe zi,dar le iau spre seara, ca dau stare de somnolenta. http://lbdf.lilypie.com/YhfVp2.png |
dar nu stii ce gramaj au?
sa fac asa o comparatie..
crezi ca daca pun si eu mai mult e ceva pb?
[/quote]
M-am uitat pe cutie
1 capsula=100 mg
Dc pui mai multe nu cred ca se intampla ceva.Eu imediat dupa tratam am inceput sa iau cate3/zi, apopi cand s-a confirmat sarcina si faptul ca sunt 2, mi-a dublat cantitatea, a zis ca mai bine sa fie, decat sa nu fie suficient..mi-a zis ca o sa tot iau pana pe la 6 luni, pt ca organismul nu e in stare sa secrete progesteronul de care bebeii au nevoie.....
http://lbdf.lilypie.com/YhfVp2.png
ada29 spune:
Ma bucur fetelor de vestile bune,
Brunadria,zici ca la 5 zile iti face transferul
sper ca te-ai mai linistit,maine de sf.Andrei toate gandurile noastre se indreapta catre Libra iar marti de 1 Decembrie catre Monasi Brunadria.Noi marti suntem la un spectacol de ziua RO in care o sa cante si Laura Lavric atunci o sa ma gandesc eu la voi moldovencelor
Sa va poarte noroc zilele astea de sarbatoare.
Lumy,stai linistita ca e supersupravegheat aici
Ma bucur ca creste deja burtica,odihneste-te cat poti
Fetelor noi avem azi de bifat o vizita,sa aveti o duminica placuta in continuare
brunadria spune:
lumy merci , o sa iau pana la ET cum mi a zis dr ul , apoi o sa l intreb daca sa maresc doza..
ada
fata plimbareata.. eu nu fac nimic azi , doar lenevesc.. sufla vantul si e destul de rece , asa ca doar activitati canapeloase(vb castelanei)
guzelnico spune:
Buna ziua, fete dragi!
Iata-ne intorsi in Istanbul. Timpul a fost super. Am petrecut frumos cu familia, am facut gratar. N-am fost la sacrificare de animale, dar ne-am plimbat pe malul marii, ne-am uitat la zburatori si la scafandrii.
Citesc din urma sa aflu si io noutatile si revin cu comentarii/ pareri. ![]()
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
Mona40 spune:
Nico,
Bine ai venit si petrecut.
Vino repede cu pareri despre tovarasii mei..care intre timp au disparut...
Ce zic de productia asta?
OS 3 de 20mm si o dr 1 de 25mm si inca doi care nu i-a mai vazut nenea ...ufff
Lumy, fata gratioasa....pup pe burtica , sa ne molipsim toate
Ada, vizita placuta.
Bruna, canapeleala profunda iti doresc
Mona
:)
guzelnico spune:
Gata, sunt la zi!
Deci, mergem maine cu Libra
la punctie iar marti cu Mona
la punctie si cu Bruni
la ET.
Sunt pregatita
:
*cu vocea, ca sa fac strigaturi de incurajare la soti:
Hai sotu' lu' Libra!
Hai sotu' lu' Libra!
Hai sotu' lu' Mona!
Hai sotu' lu' Mona!
*cu trupu', sa le tin de mana strans pe fete
, pt ca nimic rau sa nu se intample
*cu sufletu', ca sa il rog fierbinte pe Doamne- Doamne
sa le dea curaj si sa iasa invingaretze.
_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mona40 Nico, Vino repede cu pareri despre tovarasii mei..care intre timp au disparut... Ce zic de productia asta? OS 3 de 20mm si o dr 1 de 25mm si inca doi care nu i-a mai vazut nenea ...ufff |
Mona, n-ai de ce sa-ti faci griji, dimensiunile sunt ff bune. De cei "disparuti" nu stiu exact ce sa-ti zic. Poate au ramas mici, facandu-i loc celui dolofan si mancacios de hormoni injectabili. Sau poate se pitisera in spatele lui.
_
guzelnico spune:
Aduta
, ai locusorul primenit, cu siguranta va veni bb.
_
Mona40 spune:
Nico,
Ai dreptate.
Tineretul in ziua de azi se joaca de-a vati ascunselea inca din faza incipienta.
Le arde de guma fartatilor....
Mona
:)
guzelnico spune:
Amy
, drum bun si sa va intoarceti sanatosi si voiosi!
N-am uitat, vin si cu tine pe 3 dec, la dr. noua, stau si io la usa si trag cu urechea.
Cred io ca-ti va zice de bine. 
_