La Multi Ani Licurici de ian-feb 2009 (68)
Raspunsuri - Pagina 22
DarkBendis spune:
Ooof Ledi iubita te imbratisez si plang cu tine. Va fi asa cum iti doresti, draga mea, tot inainte cu curaj si ...hai ca TREBUIE sa fie bine!
Sunt alaturi de tine si de Gabi, daca putem sa va ajutam cu ceva spune-ne 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cristi_2003 spune:
ledi - vrei sa ma interesez in ungaria de ceva unde se pot face testele? nu e asa de departe cum suna - de ex pt noi e la fel ca bucurestiul.
si au conditii foarte bune
Ciufik spune:
Haideti sa o ajutam concret pe Ledi!
Sa incercam sa gasim clinici unde poate face toate testele astfel incat sa stim clar dc david are sau nu boala.
Eventual sa deschidem si un subiect la GENERALE sa strangem cat mai multe info si sa ii oferim date concrete (clinici cu adrese, costuri, durata analize) Leditiei, pt ca apoi sa ne mobilizam sa o sustinem si financiar sa ajunga acolo!
Haideti sa ne luptam impreuna pentru David! In locul lor, puteam fi oricare!
Daca aveti si alte idei in care putem ajuta concret hai sa le scriem aici si sa ne punem pe treaba!
Trebuie si putem sa facem asta pt David!
crisspy spune:
Ciufik sunt perfect de acord cu tine...(by the way LMA pt voi 2 Andreii 
)
Ieri nu am putut sa ma concentrez la nimik, insa astazi m-am pus pe treaba...deja am scris la 4 clinici din strainatate in legatura cu teste genetice pt David.
Cum am un raspuns va anunt...
Acum mai mult ca niciodata trebuie sa fim unite si sa-l ajutam pe David orice s-ar intampla.
Doamne ajuta
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009
cristi_2003 spune:
eu am niste prieteni care duc fetita la tratament la budapesta - pt altceva
acuma i-am rugat sa se intereseze sa vada daca pt david ar fi vreun centru acolo sau la szeghed
de aici de la noi multi merg in ungaria la tratamente si operatii
Ciufik spune:
Crisspy -
, multumim! LMA si pt strumful tau!
Cristi -
.
Multumesc tuturor celor care ne-au urat Lma ieri si pe 27, imi cer scuze ca nu am facut-o mai devreme, insa azi am citit ultimele 2 capitole si pur si simplu am inghetat cand am citit despre Davidutzu'.
Din pacate, nu ma pot implica prea mult, ca activitate pe forum, pt ca nu pot sa intru de la job pe forum-uri si deci nici sa citesc(mai nou) si nici sa postez, insa unele dintre voi au nr meu de mobil, adresa mea de mail (cea de la serv., ca nici pe yahoo nu pot intra) asa ca sunt cu voi. O sa incerc sa recuperez seara ce ati scris/ facut si o sa profit de ziua de azi sa caut si eu tot ce se poate despre aceasta boala.
Pup
Selene_Bunny spune:
anca_, da, am incercat sa il conving. Nu am reusit. Mi-a dat link la filmul "Earthlings" de pe youtube (cu atentionare: nu e pentru oricine) si m-am ingrozit. De ce trebuie sa sacrifici un animal - un pui, o gaina - si pe urma sa il lasi pe jumatate mort cu capul in jos in niste orificii, ca sa se scurga sangele din el??? De ce li se taie ciocul puilor mici??? De ce se lovesc cu bestialitate porcii inainte de a-i sacrifica???
N-am reusit sa inteleg... Si nici sa vad filmul de la inceput si pana la sfarsit...
pyc, am citit despre alimentatia vegetariana a copiilor. Mai multe studii. Concluzia unuia era: nu exista nicio dovada certa ca un copil crescut vegetarian nu se dezvolta normal, insa trebuie supraveghere atenta din partea unui medic "compatibil" si urmarita atent alimentatia copilului. Acum, din ce am discutat cu voi, observ ca imi va fi aproape imposibil sa gasesc un astfel de medic, nutritionist si pediatru. :(
Nu i-am facut Dariei analizele. Cand am vrut si eu sa le fac - sa profit si eu o data de statutul de asigurat si sa nu le mai platesc - mi s-a spus ca "nu sunt fonduri pentru analize gratuite".
lisa, citesc despre legatura dintre vegetarianism si infertilitate. Si vad ca este gresita exprimarea. Insulina e "vinovatul".
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
http://citadelaalbastra.wblog.ro/
dobreclaudia spune:
Leti... fiind si eu din Constanta, te intreb daca o consultatie la dr. Soescu - homeopata nu te-ar ajuta intr-un fel?
am multe argumente pentru a te convinge sa mergi spre ea...dar iti dau doar unul acum...soacra mea a fost operata aici de hernie si i s-a implantat o plasa...a facut o infectie cu streptococul auriu si dupa multe antibiotice si fara sa scape de acel streptococ a fost trimisa acasa cu operatia insa deschisa..si a stat asa pana cand cineva m-a indreptat spre Soescu. Cu ajutorul ei a scapat definitiv, are 1 an de la operatie si este f. bine. Intoarsa pentru analize, doctorul chirurg care a operat-o - Sarbu a ramas stupefiat cum a scapat ea de streptococul auriu?
exemple am multe...dar nu incerc sa te conving...nu te costa decat o cionsultatie la ea si cine stie...
tel cabinet dr. soescu 543358
poze cu isabella http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/
pyc spune:
Ledi curaj mult, incearca sa nu te gandesti decat la ce ai de facut in perioada imediat urmatoare.....incearca sa nu iti faci mii de scenarii in cap. Deocamdata ai de mers la Bucuresti, sa vezi un genetician, un pediatru sau pe cineva capabil sa-ti interpreteze rezultatul si sa-ti spuna care e urmatorul pas.
Mi se pare tare aiurea dpdv etic sa ti se comunice un asemenea rezultat pe mail.....fara a ti se spune exact ce si cum si mai ales ce e de facut in continuare.
Ma gandesc mult la voi si sa speram in continuare ca va fi bine!
miereamara spune:
Ledi, suntem alaturi de tine. Trebuie sa crezi cu tarie ca in cazul unui rezultat pozitiv, se pot face multe pt David. Medicina avanseaza f rapid si deja exista trials pt gene therapy, asta este speranta. Medicamente noi...tb sa crezi ca va fi bine.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator