Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 7
sagetutza spune:
eu am facut eco morf III in sapt 28. asa auzsem si eu ca pana in 32 se face.
32+
Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
cris.dogarel spune:
danasor, eu zic sa raresti cat poti tu baile in cada, chiar si caldutze. relaxeaza p-acolo prea tare, sa nu te trezesti cu colul...inmuiat si ...relaxat pana la deschidere, pliz

roco1617, doamne ce regim draconic ai 

ma rog, tot ce trebuie ptr ca bb sa fie bine, dar mi se pare chinul de pe lume. sunt curioasa: in conditiile astea, cate kile ai luat?
"hang in there"

Cris,
31+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!
cris_mario spune:

cat am de recuperat....bv
ptr fetele harnicute.....eu aseara eram undeva la pag 15
..ma pun pe citit![]()
Andreea
27+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
cris.dogarel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicolcris22 Am adaugat si eu niste poze cu camasile de noapte cumparate din dragon luni....si cu patutul renovat ( a fost al sotului si l-am vopsit cu vopsea pe baza de apa). Apropo de chilotei...mi-am luat 4 perechi tot din dragon 95 % bumbac, cu talie mai inalta si mai lati...foarte confortabili dupa nastere ...imi pare rau acum ca nu mi-am luat mai multi....ca abea am gasit asa mai maricei cu bumbac 95% ca 100% nu am vazut pe acolo.Am si unii de unica folosinta luati din carrefour dar arata naspa si nu prea m-as baza pe ei. Si apropo de tampoaneam vazut si eu abea ieri pe mailul comun cum sunt facute si mi s-au parut imense....si oare unde gasesc eu tifon asa 40 cm X40 cm gata taiat???In rest nu par greu de facut. 31+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...http://community.webshots.com/user/nicolcris22 |
am inteles ca gaseshti la farmacie fie fasa de tifon lata, fie chiar gata taiat, dar nu mai stiu cine zicea
unde anume
Cris,
31+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 8 sapt.!!
cristies spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
am inteles ca gaseshti la farmacie fie fasa de tifon lata, fie chiar gata taiat, dar nu mai stiu cine zicea unde anume![]() Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 8 sapt.!! |
Eu am luat lat de 20cm (netaiat). Dar nu m-am invrednicit la confectionat.

32+
sagetutza spune:
Decenuela, ma ierti azi nu...?????
nu prea amm dormit azi-noapte, mi-a fost frica sa-l ratez pe sot dimineata sa-i zic la multi ani!
si am dormit...
(dupa ce ca oricum dormeam prost... azi noapte nu prea am dormit deloc)
ca sa nu mai spun ca am visat ca am nascut(nu neaparat premmatur, dar era dupa momentul cu pricina) si fetita avea (dupa mine) sindromul down
, adik avea capul mare si se ascutea spre barbie si imi tot spuneam ca se modifica forma in catev asaptamani si d'aici am trecut la o afza in care o inceam cu nu stiu ce branza pe care tot i-o indesam in guritza cu lingurita, desi stiam ca o alatam....

nu mai vreau vise urate.............
cred ca de la oboseala.
va las... sunt la zi si poate termin azi mai devreme la job2 ca vreau sa fac si surpriza la sot.... poate avem musafiri diseara...
un mica surpriza i-am facut-o dar el nu stie...![]()
![]()
i-am luat cardul din portofel... hihihihihi
32+
bubu_bu spune:
buna dimineata fetelor!multumim de cafea
merg azi la dr sper sa nu fie prea nasoala treaba!
schimbul 3 m-ati facut sa zambesc de dimi...sunteti niste dragute asteptati sa intram in concediu sa vedeti ce schimb frumos va fii noaptea![]()
revin cu vesti!
o zi buna dragelor!
31+

sagetutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
am inteles ca gaseshti la farmacie fie fasa de tifon lata, fie chiar gata taiat, dar nu mai stiu cine zicea unde anume![]() Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)poze AMR 8 sapt.!! |
nu stiu dk v-am spus sau doar am vrut...
Exista prin fiecare oras d'astta mare un centru(un fel de depozit) unde se gasesc chestii/ustensile pentru spitale. Acolo gasiti tifon de diverse marimi. (ma rog comprese sterile).
32+
sagetutza spune:
gata fetele... imi propusesem sa jung la 8 la serv si va tot citesc...
va
si mai vb.
Oricum nu-mi mai aduc aminte ce vroiam sa va spun![]()
![]()
32+
cristies spune:
Neata si de la mine.
A mers bine productia pe schimbul trei. Fetele, va propun la prima
!!!
Mie mi-a picat netul aseara brusc...
M-am trezit de 100 de ori azi-noapte pt. sushu. Cred ca mi-a coborat burtica...
Stiu ca n-are nici o legatura cu nasterea, dar mi-a intrat morcovelul.
Azi vreau sa fac cozonac (reteta Luciei). Daca imi iese dau la toata lumea.
Sa aveti o zi frumoasa!
32+