Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PrettyBaby spune:

decenuela bravo honey asa te vreu felicitari si te sustin total si te stimez

Diana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

acu ca am mancat bine ( demult la ora asta) poate imi vine somnul...altfel tre sa dau si cafeau de dimineata...

ms pretty....am invatat in timp ca viata poate fi controlata, mai ales de catre noi, femeile, important e sa prindem valul...

daca nu ma ia somnul....mai prestez

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PrettyBaby spune:

nu te ia somnul ca suntem tura de noapte ce faci adormi in post vrei sa fiim concediate?

Diana 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza...cum fetele eu care am fost in schimbul 3...dau cafeaua ??? sagetutzo!!!!

am adormit si eu pe la 4...am visat tampenii...dar sunt ok...hm prima zi cand nu ma duc la munca... vad eu cum va fi..

sa aveti o zi frumuuuuu si sa fiti cumintele...

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

decenuela, as fi vrut s-o dau eu pe la 5, dar m-am apucat mai intai sa citesc si...asa s-a facut 6 si s-au trezit ai mei.. multumim vad ca desi esti nedormita si supi ca stai acasa, ai o stare mai buna decat acu cateva zile. daca prestezi si oralu' ala, io zic ca te "umpli" de energii pozitive si tu si al tau

BRAVO TURA DE NOAPTE!!acum inteleg cum au ajuns fetele de la fulgusori la 160 capitole...pai in luna a 8 si a noua sunt 24 d ore de zi lumina...

au revenit fete "vechi"super: welcome back alc3sa, vikinga, roco et co. imi pare rau de problemutze:

vikinga, puishorii si mamica lor, sa treaca repede nesuferita de raceala, odata cu orkanul

al3csa, nu te stresa cu masuratori: +/- 2 sapt e ceva normal la eco, depinde de ovulatie si bb creste in salturi. pai daca e mai mic cf. eco, nu trebuie sa fie si picioarele mai scurte??? in plus, maradonna (desi nu stiu daca esti din generatia care a auzit de el) avea picioare scurte, dar de "aur" lasa ca vezi tu ce bb frumos o sa ai

aviz amatoarelor: daca citesti din urma si apoi te iei cu treaba vreo 2 ore, UITI TOT la draku', ma duc sa mai citesc odata povestile de noapte, ca stiu ca mi-au placut mult azi dimi la 5 cand am citit, da' nu mai stiu de ce

I'll be back

Cris, 31+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!

Mergi la inceput

o sa revin la bunul obicei de a deschide doua ferestre, ca sa raspund in timp ce citesc, ca nu mai tzine nici anemicul asta de neuron soo:

danyelana, vad ca la voi piciorul sotului s-a tratat si cu sex de siesta. o sa ii pun si eu piedica la al meu, ca sa am motiv intemeiat

bea, si eu fac coronite d-astea, dar nu pentru avent neaparat: pun pe usa, pe masa cu lumanari (aprindem de craciun). eu de avent am calendarul ala cu cioco in spatele ushitelor. sper sa aiba ana rabare sa deschida una pe zi..

bubu-bu fugi la dr. azi, ca pare mai mult decat o ametzeala... am si eu momente de stelutze, dar imi revin relativ repede daca ma intind si beau apa

lylikapoate sotzul tau stie ca laptari nu mai exista si postashii, ori sunt femei, ori au hernie de la gentile alea si d-aia sta linistit

catalutza, am inteles ca e o chestie ffrecventa in sarcina si intr-adevar trat in timpul travaliului e " common". vezi ce zice si d, dar nu te stresa, se rezolva. saptamana asta te trecem la "toate bubele rele in babii mele"

poze
AMR 8 sapt.!!

Mergi la inceput

am trimis sa nu pierd mesajul, dar mai am, ca asa se fac 2 stelute galbene, nu cris mario??

pretty baby, pai se poate?? hai la vorba, ca " e mai usoare ca cititul" si dezvaluie secretul cu ce ai facut aseara bun, ca oricum baloshim zilnic pe langa cate-o fata

larisel, alezele din metro sunt la raionul de bbei?
pampers nr1, new born, sunt ok in prima luna. dupa vedem noi cum cresc bblusii. am inteles ca aia aurii, sensitive, au un gel mai finutz ptr curishorul lor in prima luna, nu ca cei verzi. eu am luat un bax de 78 new born si unul nr. 2, sper ca-mi ajung la inceput 2-3 saptamani.

poze
AMR 8 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Neata fetele!!!!
harnicutze, harnicutze....

32+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

doxa, din cate stiu eu morfologie fetala se face intre 21-23 sapt, atunci e cel mai relevant de masurat toate cele la bb. dup se fac eco de biometrie si doppler (masoara in continuare, dar numai indicatorii de crestere: craniu, oase maini, picioare, etc si fluxurile pe artere). de regula se face eco de biometrie trim II - III in sapt 30-32.

ce Craciun pufos o sa avem anul asta: larisel (x2), vikinga, andre lina, lylika, cel putin 5 pufuleti am sarit pe cineva??

poze
AMR 8 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Si eu stiu de pampersii aia albi ca sunt mai absorbanti decat ceilalti. si am mai auzit(asta ca era o intrebare mai in urma de diferenta de preturi) exista pe piata pampersi fabricati in mai multe tari(cel putin 2) si sunt unii nemtesti sau polonezi care cica sunt mai buni, aici in jurul meu se cumpara numai astia, dar nu-mi aduc aminte exact tar de "made"

32+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput