*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (89)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Alexandra a facut primii 3 pasi singurica!!!
Bineinteles, eu am ratat momentul, i-a aratat ca poate doar lui taica-sau .

A, mai nou urla daca vrea tati sa plece de langa ea. Eu pot sa dispar, el sa ramana...Nu-s geloasa, ca ziua cand suntem doar noi doua ma dragalaeste si ma iubeste de-mi sar fulgii si mie .

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

ginye felicitari pentru maseluta! tinem pumnii la ecografie, nu prea cred sa fie probleme daca valorile sunt atat de putin in afara intervalului considerat normal.

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Felicitari Alexandra!

Ginye, bafta la eco!

Mi-am schimbat semnatura, ca nu mai am bebe Am o domnisoara

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Cami felicitari Alexandrei pt primii pasi! Nici tati nu poate pleca de langa pici ca incepe sa planga, dar nici eu nu scap neurlata.

Corina sper ca Arianna sa se obisnuiasca repede sa doarma singurica si tine multa putere sa treci peste aceasta perioada.

UN VOT SI PENTRU NOI

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Corina, Hera eu va inteleg. In cele mai multe cazuri asa se termina cu alaptatul. Avem si noi limitele noastre de "uzura". Si eu o astept pe mama dar ma gandesc intai sa incercam sa aibe maxim un somn ziua, sa vedem cum merge asa. Si poate o duc si primavara, numai sa fie cooperanta.

Bravo Alexandra. Las' ca tu ii faci prima filmare mergand.
Ma gandeam azi la voi, a inceput si Elisa sa baloseze, cred ca-i ies dinti sus, sper adica asta sa fie motivul. Mie nu imi place de ea asa baloasa, Ana o respinge cand vine sa o pupe plina de bale

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Povestea nasterii celor doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

buna fetelor! intru si eu cat pot de repede ... vis-a-vis de alaptat va compatimesc .... sau? rares s- a intarcat acum 3 saptamani. spun asta pt ca eu i- as fi dat sa suga pana cand se insura daca era dupa mine dara asa am patit si cu raisa ... tot singura s- a intarcat ... atunci a fost mai mare suferinta ...acum m- am asteptat oarecum dar tot am fost luata prin 'surprindere', ziua nu mai sugea ... noaptea doar cu ochii inchisi pana cand a venit o vreme cand 2 zile si 2 nopti nu a mai supt deloc ... nu bea niciun lapte . nici praf nici la cutie, nimic dar asa a fost si fetita si poate de asta sunt mai relaxata, in schimb mananca iaurt si branzeturi f bine...
bravegirl stiu cat iti e de greu ... eu din lipsa de spatiu, la primul copil, sa separam oarecum lucrurile ii spuneam mamei mele sa doarma la marginea patului pt ca atunci cand se trezea fetita sa fie ea prima care o ia in brate si auzeam totul la maximum ... dar si vedeam ... intelegi tu ce vreau sa spun ... e greu si tocmai pt asta nu incerc sa le suprim nimic, ce pot eu sa le ofer si cat pot, o fac ... am timp sa traiesc in 24h

http://www.youtube.com/watch?v=Oe3FG4EOgyU
http://www.youtube.com/watch?v=eKG08z85DtY&NR=1
mama de Raisa Maria si Rares Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

ginye super tare, masele!!! noi abia avem 3 dinti

http://www.youtube.com/watch?v=Oe3FG4EOgyU
http://www.youtube.com/watch?v=eKG08z85DtY&NR=1
mama de Raisa Maria si Rares Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

ginye- eu nu-mi dau seama daca i-au mai iesit dinti lui victor. pur si simplu nu ma lasa sa-l caut. stiu ca are 8 dinti. asta de vreo 2 luni. cum ii bag mana in gura ,a musca de-mi dau lacrimile.
corina- iti urez multa putere in decizia pe care ai luat'o. dupa mine, as spune ca era si timpu'. eu n-as fi putut sa fac ce faceti voi. amalia, hera, otilia, olivia, anca si toate fetele care au alaptat atata vreme. eu sunt zombi daca ma trezeste o singura data pe noapte.
iza- am vazut sambata un film pe care ti-l recomand. "julie & julia". http://www.imdb.com/title/tt1135503/
este in cinematografe. daca n-ai cum sa ajungi, poate reusesti sa-l descarci cumva. este un film despre bucatarit, despre bloguri, este despre cam ce faci tu acum. e sensibil si de momente de umor bun. nah! ca am facut si cronica de film. oricum, merita sa-l vezi!

azi am fost la o ferma de animale. e pe langa bucuresti, in comuna pantelimon. http://www.fermaanimalelor.ro/about.
a fost o experienta pentru victor. a atins vacutele, oitele, caii, iepurii.
de acolo poti cumpara si lapte proaspat, nefiert. direct de la sursa!
ma gandesc ca e o alternativa la iesitul in parc sambata sau duminica. era lume multa. aveau si ponei pentru plimbari si exercitii.
imi aduc aminte ca acum vreo 20 de ani un unchi din america mi-a spus ca el trimitea copiii in excursie sa vada animalele...si am ras de el! ei, uite ca si noi am ajuns aici. la dublin am vazut la zoo ca aveau o zona de ferma, cu vacute cu program de muls, cu gaini, capre...
cam asa e si aici, doar ca un pic maai taraneste. dar ideea este admirabila!
uite aici cam care era atmosfera. http://good-times.webshots.com/photo/2245449100103601207hyvrZc
sa nu rada de mine fetele care mai au legatura cu "tara". si eu am crescut la tara si beam lapta de vacuta cald, cu spuma si mergeam desculta la garla. da' acum nu mai sunt bunicii si s-au schimbat multe la tara noastra.

edit am pu cateva poze la semnatura de la ziua lui victor. sa vedeti ce haos a fost. da' nu si-a spart nimeni capu'!

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Carmendu mi-au placut mult pozele! Se vede ca i-a placut mult lui Victor la animalute!. Imi place ca am gasit multe poze facute de aproape..prin album..si are niste ochisori deosebiti....maaaari si intrebatori. Foarte faine pozele de la ziua lui! Super sa ai asa un spatiu larg! Sunt convinsa ca s-a simtit toata lumea excelent.
Cameliam felicitari pentru primii pasi ai Alexandrei!
Bravegirl ma bucur ca ai gasit o solutie si are cine sa te ajute! Multa bafta, sa dormiti nopti linistite!
Andy e super ca ai o lista atat de detaliata cu alimentele si gradul de toleranta. Vorba doctorului, acum te poti ghida mai bine. Ma bucur ca papa putin cate putin din mai multe! Multa sanatate! Ah, si da..Luca e destul de lung pentru varsta lui, dar are cui ii semana.
Ginye tot inainte cu maselutele! Ce bine ca-i ies asa repede, in curand scapi de grija eruptiilor dentare si treceti la somnic de voie noaptea.

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

vai de mine carmen ce cald e la voi! aici din paltoane nu iesim.

si aici sunt ferme de animale pentru copii, peste tot, insa aici copiii se plimba printre animale si se pot juca cu ele (caprite pitice, miei, gaini), doar animalele mai mari gen vaca/magar sunt ingradite. lor le place rau de tot, mie mai putin caci calci in caca de animal pe oriunde te-ai invarti

azi a stat mai bine cu febra, doar 38 acuma la culcare si peste zi nu a sarit de 37. nu ii mai miroase gura si mucii, deci antibioticul a ucis bacteria.

edit: ce ati vazut la carmen in casa artistic pozat asa am eu zilnic in casa. si strang in fiecare seara...

breee, si io alaptez, ma sariti tot timpu la numaratoare. si care ziceai ca nu ai vazut copil alaptat sa doarma noaptea?? Niii-cole. Nicole de la 6-7 luni nu a mai pus gura pe lapte praf... pana ieri. am desfacut cutia si incerc sa ii dau completare.

andy, andrei al tau are un motiv sa nu ia in greutate. mananca putin si dietetic. nicole in halul in care mananca nu are nici unul.

Mergi la inceput