Scandinavii au murit!Traiasca Scandinavia!
Raspunsuri - Pagina 23
buli spune:
huh, speed, ce adrenalina la inceput de an - acu nu stiu ce sa zic - s-o tii tot asa sau nu
azi n-am mai facut pauza - am ajuns sa ma bucur ca am piciorul in ghips, luni pleaca lumea la serviciu/gradi si ma odihnesc si eu
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
buli spune:
vad ca Silvia a cistigat concursul
bravo!
m-am dumirit
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
mihaela_s spune:
buli, inca nu a castigat Silvia, e in frunte insa! Concursul se termina in 3 ian la ora 24. Petrecere faina maine!
lil' te iau, cum nu! Hai la aeroport, mai e inca vreme.... Maine plecam la St. si dormim acolo, poimaine dimineata luam avion cu escala la Frankfurt. Luni seara vedem Cairo deja.
Mara, mersi mult! Ai compensat.
Nu cred ca maine mai apuc sa intru, sa fiti cuminti, sa tineti poienitza in viata si sa ne "revedem" peste vreo 3 saptamani!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
doruletz spune:
mihaela, drum bun si distractie placuta, aveti grija la camile cand traversati strada:) sa vii cu povesti si poze multe multe
buli, La multi ani lui Matei, ce zi a gasit sa vina pe lume special ca sa prelungeasca distractia:)
speed, te invidiez pentru zapada desi cred ca nu a fost tocmai placut sa ramai introienit. io nici nu mai tin minte de cand nu mai vazui zapada de revelion (nici de craciun dealtfel), p'acilea avem parte doar de ploaie. Si de cate ori aleg sa fac sarbatorile in alta parte nimeresc in "singurul an in care nu a nins"
mai viu
Sabina spune:
daca n-ai venit la bucuresti...noi ne-am intors aseara si acu aii le ninge frumusel:)
Mai sob din cafea sa ma trezesc si mai viu
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
magghyc spune:
salut!
nu stiu daca scriu unde trebuie, eu asa sper. Vreau sa aflu cum se spune in daneza la gris. Daca stie cineva as fi recunoscatoare, finul meu locuieste in DK, are foarte multe restrictii alimentare si grisul e unul din putinele alimente care i sunt permise.
Insa nu stiu cum sa cer in magazin asa ceva....
Are cineva idee cum se spune
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
lilanda spune:
magghyc, grisul se cheama knækkede hvedegryn si se comercializeaza in tarile nordice sub denumirea de Manna Gryn. Nu se prea mai foloseste pe-aici, insa l-am gasit intr-un Super Brugsen la raionul de faini.
Gata, s-a oprit ninsoarea, am scos bradul, s-au dus si sarbatorile...gata, alt an
Sabina spune:
si alt capitol cine face?:))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
mara03 spune:
eu as face dar am imbatranit si nu mai stiu cum se face ca sa ramana si link-ul de la primul capitol, pacatele mele!