Scandinavii au murit!Traiasca Scandinavia!
Raspunsuri - Pagina 18
mihaela_s spune:
Apropo de Volvo, io zic ccc ca fura norocosi ca-i luara chiar si chinezii, decat SAAB care se prabusi. Noi tocmai o schimbaram pe Ibiza ce ne servi 4 ani pe un SAAB generos. Nu ca ne pare rau, masina e excelenta, dar...falimentara . Oricum de cand intra Volvo sub Ford, nu mai era masina vestita...si al meu era indragostit de Volvo si dupa ce o incerca aici, s-a razgandit. Inca un mit suedez prabusit....
Da chinezii mai cumparara si niste modele vechi de SAAB pentru ca sa le produca ei...asa ceva...
mai viu pana maine!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela_s spune:
PS Io nu poci vedea Avatar din motive de copil sub 11 ani(aici atat e limita de varsta) care nu sta cu nimeni nici pret de doo ore.... Astept asadar DVD-ul .
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Rayuela spune:
La multi ani scandinavi!
Am vazut o gramada de pui de scandinavi mari si frumosi,domle,ce au crescut copii nostri!Faza mai nasoala e ca noi imbatrinim ,si apropos de asta,sa va povestesc o faza.Am avut o prietena buna in vizita de Craciun,pe care nu am mai vazut-o de vreo 5 ani.Intr-o seara,hai sa ne spalam pe dinti ca pe vremuri,cind mai ramaneam pe la ea sau ea la mine ,chipurile sa invatam pentru examene.Ne-am trezit brusc,dupa atitia ani,impreuna iar,in fata unei oglinzi,si am inceput sa ne numaram reciproc ridurile:))Alea mari si groase dintre sprincene,alea de la ochi,din jurul gurii,am facut bilantul,am iesit cam la egalitate(de riduri:).
Cam asta a fost ultimul bilant al anului 2009.
mihaela_s spune:
La Multi Ani dragii mei scandinavi! Sa ne recitim cu drag in anul care vine! Petreceri frumoase, aveti grija la , si artificii!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Rayuela spune:
Am uitat sa zic ca fi-mea a prins curaj si i-a tras www.flickr.com/photos/10458757@N08/4231137976/in/photostream/" target="_blank">o sirba si www.flickr.com/photos/10458757@N08/4230369965/in/photostream/" target="_blank">un Michael Jackson lu Mosu.
Si s-a apucat si de fotografie,asta e www.flickr.com/photos/10458757@N08/4230370727/in/photostream/" target="_blank">o poza facuta de Amelie,dupa ce i-am spus sa evite acele riduri urite:))Haha!
doruletz spune:
La Multi Ani, poienita!
ce stiu bre copiii astia de riduri, si pe mine tocmai ma intreba aca "ce e ala Anul Nou"? si ii spusei ca in noaptea asta vine alt an, unul in care ea o sa intinereasca si noi o sa mai imbatranim un pic:)
Vaz ca bubu e deja fotomodel iar dupa modul in care il priveste pe mos banuiesc ca in curand n-o sa mai aiba nici un dubiu cu privire la identitatea lui... Ce repede trece timpu domne...
lilanda, iete ca uitasem ca zise itsme de filmu asta sau nu facui legatura intre titluri. io nu prea am chef de epoca de aur da' alain e f curios sa-l vaza.
Deci Volvo e chinezarie de'acu incolo? asa cevaaa
(bre, claponu o fi aceeasi specie da nu e pui, nici macar gustu nu-l are. il jignesti daca ii zici pui, inseamna ca isi pierdu "podoabele" degeaba:)
mihaela, e superba felicitarea. Si operele silviei de asemenea, le votai si ii mai pusei si pe altii, sunt de departe cele mai frumoase din concurs. cand plecati in tarile calde? nu ti-e frica sa iei avionu intracolo ?
Pe unde mergeti la noapte? mai vine careva la sampanie in poiana? ca noi stam acasa, spectacolu de la tour eiffel il vazuram ieri seara pe ploaie
doruletz spune:
PS mai vreti articole despre ro? io-te aci despre presa gunoi si capitalismul servit "crud" in romania
http://www.lefigaro.fr/international/2009/12/30/01003-20091230ARTFIG00001-en-roumanie-quand-la-tele-trash-fait-l-actualite-.php
(andrada, tradu si tu cu google si unde nu razbeste traducatoru te mai ajutam noi)
"e ciudat, tanarul ghid roman vorbeste despre marima lustrelor, detalii insignifiante dar nu pune niciodata intrebarea care vine firesc in minte cand ne aflam in acest palat al poporului cu proportiile lui schizofrene. De ce sunt romanii atat de mandrii de acest loc vid si inutil construit de catre dictatorul ceausescu pe care il urau atata?"
C'est curieux, ce jeune Roumain parle de la taille des lustres, de détails insignifiants, mais ne pose jamais la question qui vient forcément à l'esprit dans ce Palais du peuple qui symbolise Bucarest, avec ses proportions schizophrènes. Mais pourquoi les Roumains sont-ils fiers de ce lieu vide et inutile, construit par le dictateur Ceausescu qu'ils abhorraient tant, un palais qu'ils ont néanmoins fidèlement achevé après sa mort ? Est-ce parce qu'ils sont ravis de pouvoir le qualifier «deuxième plus grand bâtiment du monde après le Pentagone», comme ils l'affirment ? Ou est-ce pour démontrer qu'ils sont bien d'Europe et non originaires d'un incertain pays d'Orient ? Ce pastiche monstrueux, boursouflure incestueuse de Versailles et de Schönbrunn, a l'air d'un faux nez. Peu importe la forme, d'ailleurs. Là-bas, à Bucarest, aux marches lointaines de notre espace européen, les Roumains ont appris à offrir à l'Europe exactement ce qu'elle attend.
mihaela_s spune:
Noi plecam la prieteni, e primul an de cand suntem aici cand mergem in deplasare .
dorultez, mersi de aprecieri pentru Silvia! Daca aveti timp si chef sa adaugati cate un comentariu...s-a schimbat regulamentul si nu conteaza numai butonul, ci si comentariul scris...a fost cineva cu generare de IP-uri false si de asta .
Mi-e frica doruletz de avioane, dar cum cu masina nu putem ajunge acolo...n-am incotro!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
doruletz spune:
gata, pusei si comentariu pt silvia:)
noi stam acasa da' avem romanii la noi asa ca miroase a sarmale in tot cartieru :) Daca nu cheama buzzy insepctia sanitara apucam sa le si mancam la noapte
mai viu io
doruletz spune:
pt cine vrea sa urmareasca spectacolul de lumini de la tour eiffel, aci o sa fie in direct
http://31decembreaparis.com/
incepe la 23h00 ora fr si tine pana la "minuit".
anu asta au fost 120 de ani de la nasterea "batranei doamne" si d'aia se impopotzona cu leduri