Scandinavii au murit!Traiasca Scandinavia!
Raspunsuri - Pagina 16
mihaela_s spune:
Vai buli ce a crescuuuuut! Eu il tin minte asa pe la 2 anisori...in curand face si el 6, asa-i?
mara, sanatate lui Tudor! Nasoala varicela, eu am facut-o adult, la 35 de ani...pfuuuui ce rau a fost. Am luat-o de la Diana, care desi era si ea mare, avea 10 ani...a fost pe departe asa nasol ca mine...
pe toti, ma duc sa bucataresc ceva...
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
lilanda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli nu stiu altii cum sint, dar noi abia tinem pasul cu nica a lu' stefan a petrei |
:))
Valeeuu, azi sintem poftiti in vizita la romani .
buli, avataru' cica e pentru copii de peste 12 ani. Cum zicea si Andrada, nu-i cartoonish deloc; da cre' ca lor o sa le placa a doua parte cu razbelu'.
mara, sanatate Tudorelului, spor la munci tie...si cum ai scapat de alea 7 kile?? Fara pilates??? :)) Si bye the way, mihaela, noua ne place piinea cu nuci. Nuci intregi aruncate in aluat cind bipaie programul
Sabina, cum maí, n-ati aprins voi frumusete de soba?!!!
mara03 spune:
de fiecare data cand scriu citesc primul mesaj al mamei rayu si de fiecare data imi vine s-o tzuc pentru ca a reinviat subiectul asta.
mama rayu, unde esti, la party?
buli, scump mateiul tau. era la repetitii acolo?
lilu´ cum fu in vizita la romani? sarmalute, cozonaci, jumari?
mihaela, chiar asa de rau a fost cu varicela? dar de ce? te mancau bubele sau aveai si stare generala proasta?
tudor pare sa suporte ok totul. acum, seara, mi-a spus ca nu mai suporta bubitele. dar e intelegator. i-am explicat cum e cu anticorpi, ca se antreneaza si ca n-o sa mai faca boala asta niciodata si el mi-a zis ca ar vrea ca anticorpi lui sa vina la mine in corp si apoi sa mearga inapoi la el, gata antrenati, sa nu se antreneze in corpul lui.
cum a slabit eu? fara cure de slabire, fara pilates. cu metode neconventionale:
1. fara sot acasa serile (el este adesea o ispita la mesele de seara). poate v-am mai spus, ionu e acum implicat intr-un proiect in care trebuie sa fie mai mult la bucuresti. din 7 zile, 4 e plecat. asa ca a disparut ispita!
2. dormitorul cat mai departe de bucatarie. seara veneam sus cu tudor ocupata cu el, nu realizam ca mi-e foame si cand ma linisteam, ma asezam in pat, realizam ca mor de foame, dar imi era lene sa cobor la bucarie. asa ca beam o cana cu apa, ca aia nu lipseste niciodata de langa patul meu, si... somn de voie!
s-a intamplat asa o saptamana, doua, o luna, pana mi-am intrat intr-un soi de ritm si acum nu mai mananc dupa 6 seara. in rest mananc tot ce vreau si cat vreau. pentru ca nu ma pot abtine, am zis!
va pupa mara pe toti!
noapte buna!
mara03 spune:
am uitat sa te intreb, mihaela, ce bucataresti?
acum, de exemplu, mi-e cam foame. beau apa si ma culc!
Sabina spune:
ia uitati, va fac pofta?
proaspete, proaspete, proaspete!
http://armonii.blogspot.com/2009/12/piatra-lui-stroe.html
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
buli spune:
uau, Sabina ...
Matei era dupa serbare - pt vreo 4 strengari distractia maxima a fost dupa, cind au fost liberi sa alergeeeee
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
mihaela_s spune:
Saluti si de la moi!
Mara, da...nu atat mancarimea a fost nasoala cat faptul ca m-am simtit rau, cam o saptamana dupa ce bubele au trecut...asa a si debutat boala, cu dureri mari in oase de cautam deja pe net cum se manifesta cancerul de oase . Si tot asa m-am simtit si la sfarsit...dar la copii e mai usor, cum ziceam.
De papa am facut ieri sunca de Craciun, www.filindeblogg.nu/wp-content/uploads/2008/12/julskinka.jpg" target="_blank">julskinka adica. E o mancare traditionala de Craciun, eu luasem sa o bag in cuptor in 25, dar cum treburile s-au stricat pe aici(la stomace ma refer ) am facut-o ieri. Azi vreau sa fac pizza, cu aluat in masina de paine...
Felicitari pentru kg, am notat metoda!
Sabina, ce frumos! Si la noi e soare azi dupa un sir luuuung de zile cu nori grosi...dar eu aici numai acoperisuri de case pot fotografia . Pana la mare mi-e lene sa merg, mai ales ca e vant si nu poti sta mai mult de 10-15 minute...
In alta ordine de idei, daca aveti timp, chef, disponibilitate si bineinteles daca va plac lucrarile Silviei din concurs, va rugam sa ne acordati un vot pentru artistul anului.
Care pe unde petreceti rebeliunea?
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
lilanda spune:
Pfuuui, ce greu fu: racituri, salate, sarmale, cirnati, ciorba, friptura etc etc!!! Azi bagam supa
Faza cu nemincatu' dupa 6 seara nu tine deloc, fiindca la noi, cina e la 7!! Si nu renuntam la ea, nu neaparat din motive de mincare, ci pentru ca atunci punem noi tara la cale :))
Sabina, asta e ceea ce vezi tu de la fereastra?? In fiecare zi?? Wow.
mihaela, sunca aia de Craciun e cu coaja crocanta?? Plina de colesterol??? . Ah, ca vroiam sa-ti zic. Voi plecati acusi in Egipt, nu?? Sfat de la cumnata-mea: sa nu luati taxiuri. Au vrut sa iasa din resort nu stiu pina unde, prin desert, s-au inteles cu taximetristu' la un pret, insa ala cica a oprit la mijlocul cursei si a cerut more money, more money. Daca nu, jooos
mihaela_s spune:
Da lil' plecam pe 3 ianuarie...Pai in resort probabil ca nu vom prea umbla cu taxiuri, nu stiu ce alte mijloace de transport sunt, dar nu vom merge in desert . Noi mergem 4 zile in Cairo, unde toate informatiile pe care le-am citit, inclusiv cartoaia de la Lonely Planet recomanda taxiul...dar e in oras si daca patim o faza de asta, e plin de taxiuri pe acolo.... Mersi de sfat, macar stim la ce sa ne asteptam . Sa avem bani la noi...sa nu ramanem in desert pe undeva...
Sunca e cu crusta jos, adica are stratul acela de colesterol groooos si cu putin sorici . Deasupra poti sa o faci crocanta daca pui pesmet. Eu am uns-o "numai" cu mustar . Pe la danezi nu e asa ceva?
Sa va fie de bine colesterolul romanesc!
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie