Bazar pentru Robi (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Catalina am primit pachetul si am facut plata ramburs!
multumim pt. jucarica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

S-au mai terminat niste licitatii! Va rog sa consultati lista licitatiilor incheiate! (madalina84, madaiulia si Laura25) Felicitari si va multumim!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

Buna dimineata fetelor! Noi ne-am trezit astazi la 08 n-am mai dormit asa mult de cand era robi mai mic, dar parca ma simt mai obosita decat daca m-as fi trezit la 5 sau la 6...de ce oare? robi e si el la fel, mai moale, poate e si vremea asta naspa.
Voi ce faceti fetelor?
danyalo multumim
lora

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Lora am mai pus si salopeta aceasta in bazar. E de la Laura dar se afla la mine. http://outdoors.webshots.com/photo/2429802030105238830XVenVD?vhost=outdoors

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Licitez pozitia 210 pt 5 RON

Catalina, ne bucuram tare mult cand ne spui ca Robi e bine. Sa aveti o zi frumoasa!

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

laura multumim si voua la fel!

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Am achitat azi 10 lei cu OP nr. 2009121000041206 initiale DGM, trimit pe pm adresa mea.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mistral spune:

Am depus si eu in cont 25 lei pentru cele 2 produse licitate.Pisselino, poti sa confirmi tu sau trimit chitanta scanata?

Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

pisselino-te rog si eu daca ai posibilitatea sa treci pe la banca pentru extrasul de cont sa confirmi si vreau sa-ti dau o sugestie sper sa nu te supere. Parerea mea e ca daca ai avea posibilitatea sa-ti deschizi un cont la o alta banca care nu are comisioane la depunere sunt convinsa ca ai aduna mai multi banuti atat de necesari voua, mi se pare inuman ca pentru 10 lei eu sa platesc bancii 4 lei comision, sincer as fi preferat sa ti dau tie, sper ca nu te am suparat cu asta dar poate si asta e motivul ca nu sunt multe persoane doritoare sa cumpere ceva de la bazar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mercedes

pisselino-te rog si eu daca ai posibilitatea sa treci pe la banca pentru extrasul de cont sa confirmi si vreau sa-ti dau o sugestie sper sa nu te supere. Parerea mea e ca daca ai avea posibilitatea sa-ti deschizi un cont la o alta banca care nu are comisioane la depunere sunt convinsa ca ai aduna mai multi banuti atat de necesari voua, mi se pare inuman ca pentru 10 lei eu sa platesc bancii 4 lei comision, sincer as fi preferat sa ti dau tie, sper ca nu te am suparat cu asta dar poate si asta e motivul ca nu sunt multe persoane doritoare sa cumpere ceva de la bazar.

asa e,ai dreptate,sunt niste marlani astia de la bcr sa ia asa un comision pt 10-20lei depunere...si eu am platit tot 4lei...eu pe la ce banci am mai platit nu am intalnit asa ceva

piselino,daca ai cont si la alta banca ar fi mai bun,sau daca ai posibilitatea sa deschizi la alt abanca....cum stii tu

de David

Mergi la inceput