Albinutze de Mai-Iunie 2009(41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Seara buna fetelor!
Multumim mult de aprecieri!vi le intoarcem inzecit tuturor!
Cristina Stefania bine ai venit!eu pt orice rani la puiuta mea am folosi pasta Petrinii si a fost foarte eficienta.
Lavinia am votat si eu.felicitari pt invingator!
Philip...Happy Thanksgiving Day!(tin bine minte sarbatoarea pt ca a fost subiect la un examen oral la facultate)
sarbatoritilor de azi!multa sanatate si fericire!
va las ca abia scriu cu mamaruta in brate.revin ma incolo daca ma lasa.
va pe toate!o seara linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Fetelor am vrut sa va intreb cate picaturi de vitamina c le dati puiutilor vostri?mie dr ne-a zis sa nu ii dau ca nu are rost.
ieee...am reusit inca o plimbare linistita cu caruciorul(sport) pe afara...fara plansete si urlaturi decat la sfarsit ca ii era foame.si tot azi am pus-o in noul ei tarc si am dus-o cu mine in bucatarie sa pot sa fac si eu ceva de papa...si a stat relativ cuminte...la fel si in scaunul de masa.
gata...ca nu ma lasa in pace sa scriu linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Eu am culcat terorista si in loc sa ma bucataresc ca imi vine soata de la munca obosit si flamand,bag in mine cozonac poate aduce el pizza si am scapat

cristina_stefania......bine ati venit in stup

deea....pupici la pui umblaret

cuscra.... a naibii bagaboanta..i-a amendeaz-o

raluca....eu nu-i dau vit. C ce tititza cuminte si ascultatoare ai avut azi

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

cristina stefania felicitari de masuratori
lavinia si pt putin
raluca eu ii dau 10 picaturi/zi in 2 transe ca sunt cam acre /5 zile pe luna pe perioada rece
cuscra pai nu pe bune ...se tine dupa mine zici ca e traseista...si dezbracata

PS Daca tot am prins experienta in ale concursurilor cu bebici luati de votati si pustiul meu la semnatura...poate iesim din criza

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate www.youtube.com/watch?v=DC1HjBtwApo" target="_blank"> o maimutica in 4 labute www.youtube.com/watch?v=fF6ZUSs23bc" target="_blank"> scandalagiu

www.babyonline.ro/vizualizare_album.html?item=1122636" target="_blank"> VOTATI-MA VOTATI-MA VOTATI-MA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Salutare fetelor,

L-am votat si eu pe Rares...
Daca ma bag si eu la concurs, pe noi ne votati....dar in cel pentru luna ianuarie(oare se face?)...ca sa il las pe Rares castigator ptr luna decembrie...ce ziceti ne votati????

Azi am fost fff ocupata, cu pozele, le-am scos din aparat si l-am aranjat, dar nu am avut timp sa le pun pe site....solicitata de fata...a reusit performanta de a se ridica singura in fundulet si dupa aceea in picioare ...era asa fericita incat numai "tata" a zis azi...

Multumesc fetelor, sa stiti ca am tras o sperietura cu elasticul de toata frumusetea...cand am sunat doctora nu credea ca un bebe de 6 luni poate inghiti un elastic...dar deh bine ca nu a fost mai rau ...

La mai multe lunite sarbatoritilor de astazi sa cresteti mari, sanatosi si mumosi

Inca nu am reusit sa traduc toata lista asa ca pun doar ptr luna 4-6

lEGUME: cartofi, conopida, brocoli, dovleac, dovlecel, radacina de telina, andive, endive, macris, purslane, sfecla, creson, morcov, rosie, varza chinezeasca, salata, venkel, spanac, vinete.
Atentie: spanacul, salata, sfecla, varza chinezeasca, andivele, venkel, varza, pastarnac, ridichi, macris, telina, gulie sunt legume cu un continut ridicat de nitrati, care daca nu sunt preparate cum trebuie nitratii se transforma in nitritii care se depun pe vasele de sange ducand la o respiratie greoaie....Cel mai bine ar fi introduse mai tarziu...iar daca le dati, nu mai mult de 2 ori pe saptamana...aceste legume nu se prepara la aburi ci se fierb in multa apa. Eu i-am dat spanac, dar dupa o citire mai amanuntita, am renuntat.

FRUCTE: mar, banana, lamanie, kivi, mandarine, clementine, mango, pepene, nectarine, piersici, pere, grefe, prune, portocale.

O sa pun si legumele si fructele care se dau in plus pe langa acestea, incepand cu 6 luni, dar acum nu am timp ca trebuie sa ma ocup de fata.

Multi

Am uitat sa zic....Preparatele din legumele care contin nitrati nu se pastreaza ptr a 2 zi, sau pentru mai tarziu si nu se reicalzesc.

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru

Mergi la inceput

nu ma mai votati ca cica trebuie sa aveti cont sa votati....ai drecu si astia

meu scump prelucrate www.youtube.com/watch?v=DC1HjBtwApo" target="_blank"> o maimutica in 4 labute www.youtube.com/watch?v=fF6ZUSs23bc" target="_blank"> scandalagiu

www.babyonline.ro/vizualizare_album.html?item=1122636" target="_blank"> VOTATI-MA VOTATI-MA VOTATI-MA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

P.S. Si dupa mine fuge o milka pe aici....

Gata fuggggggggg!!!

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru

Mergi la inceput

Da lasa ca gasesc eu alt concurs.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

eu o sa ma razbun pe ciucalata din dulap n-o sa mai ramana nici o bucatica

picky...inseamna ca maine e zi de zis numai "mama"

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

cum se pare si laptopul vede cat de mare is..ca pe mine nu ma urmareste nici-o milka

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput