Albinutze de Mai-Iunie 2009(41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Mi-am adus aminte...trebuie sa vedeti neaparat cum dormea bulanosul de fimiu azi-noapte http://family.webshots.com/photo/2627787490104369456HUlMzB

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate www.youtube.com/watch?v=DC1HjBtwApo" target="_blank"> o maimutica in 4 labute www.youtube.com/watch?v=fF6ZUSs23bc" target="_blank"> scandalagiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Buna dimineata si de la noi....

Dani3lla, multumim de cafea, tare buna!!!

La Multe Lunite sarbatoritelor de azi....

Maria Clara, bebe de anda_magda

Bianca Maria, bebe de DanaMi

Erika Maria, bebe de Erna Maria

Ruxandra, bebe de roxi2000_ro

sa cresteti mari, sanantoase, fericite si cuminti....

La Multi Ani mamicutei sarbatorite azi....

andreea1608, mamica de Maria Alexandra

sa fii sanatoasa, fericita si multe impliniri....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna fetelor!

Saptamana asta nu am avut timp de forum deloc. Am profitat de vremea buna si am stat cu copii afara cel putin 3 ore dimineata si cate o plimbare de o ora - doua seara.

Am citit un pic pe sarite si observ ca e capitol despre ce nu fac barbatii. Ce sa zic ... nu ma ajuta nici pe mine asa cum as vrea eu dar ma ajuta. El duce gunoiul asta e lege. Daca e vorba despre cumparaturi le face cu lista dupa el, sta cu copii dar nu cu amandoi odata mai mult de 2 ore. Dar oricum nu sta nimeni cu ei mai mult decat daca dorm. Aici apare intrebarea eu cum pot sa ies cu ei afara singura, cum pot sa stau cu ei cum pot sa ii adorm si tot ce cuprinde? Habar nu am!
Curatenie va mai spuneam ca am o femeie care face saptamanal si care imi si calca in timp ce eu fac mancare. Si cu asta sunt acoperita.

Copiii mei sunt bine, Bianca mananca fff bine legumele si multumitor fructele doarme bine si rade si se hlizeste toata ziua. E cu ochii dupa fratesu non-stop.

Va doresc un sfarsit de saptamana placut!

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

pup toate albinutele intepate, si nu numai, sa uite repede intepatura si sa fie vesele si jucause ca si pana acuma....

am citit, dar cu scrisul mai greu...

votat bondarelul si albinuta....haideti fetelor sa o urcam si pe Natalia pe podium ....

ely, am vazut pozele, ce domnisoara frumoasa ai....ii place in leagan...? bafta !! sa va aduca Mos Craciun cadou dorit!!!

dani3lla, multumim de site-ul cu pozele, m-am distrat si eu cu cateva poze.... spor la treaba, la facut tort.....si eu am bagat la cuptor o crema de zahar ca se face repede.... fie-ti mila de ochii mei si pune niste poze si pe flickr sau photobucket, sa-ti pot admira si eu flacaul!!!!

mai era mult de scris, dar acuma nu mai stiu...

va -am si sa aveti un sfarsit de saptamana placut, cu vreme frumoasa si albinute cuminti....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

dani3lla, bubitele le are mai tot timpul, nu stiu daca i-au disparut de tot vreodata. Si dupa baie nu o acopar, sta chiar goala pana o sterg, imbrac, mai caut o hainuta. Si apa de baie e destul de rece, si la 37 i-am facut cred multa vreme, din gresela si mi-a zis mama cand a venit la mine ca fac baie copilului in apa rece si atunci am pus termometru sa vad cat e. Cu termometru nu e vorba de tipare, dar ne mai putem insela. Pe corp nu are nimic. A avut asta vara ca asa facea mama cu ea dupa baie, mi-o acoperea si ii punea si caciulita .

Laura, o sa incerc crema de la Klorane, cred ca am 'cold cream' de la Andreea dar nu mi-a trecut prin cap sa o dau.

Am pus AICI poze cu fetele.

Coraly, a mai luat in greutate Dominic al tau? Alexandra are 7.500gr la aproape 70cm, dar mie mi se pare ca arata bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neata si de la noi..

in primul rand sa uram

LA MULTE LUNITE inainte sarbatoritelor de azi

Maria Clara, bebe de anda_magda

Bianca Maria, bebe de DanaMi

Erika Maria, bebe de Erna Maria

Ruxandra, bebe de roxi2000_ro

sa cresteti mari si frumoase

cuscra....ce papacios esi fara berbison(adica bevetica) multam de cafelutaai vazut cu a intins manuta dupa terorista mea cand dormea?uite ca pana la urma fi-mea l-a primit si fara baita,distractie placuta

lavinia....am promis ca votez azi si m-am tinut de cuvanthaideti fetelor la vot ca sa-l tinem pe primul loc!!!! 280 ??????,iar pozicile sunt supermai ales cele de la mall si cu 2 gagici

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

fetele schimb capitolul

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

VA INVIT CU DRAG LA UN NOU CAPITOL

CAPITOL NOU

Mergi la inceput