Albinutze de Mai-Iunie 2009(41)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Carla si Denis a avut o perioada cand facea urat la tzitzi(exact asa cum ai descris tu),cateodata il schimbam la cealalta tzitzi si sugea,cateodata nu vroia pe niciuna.Il lasam in pace si mai incercam peste 1/2 ora sau ...la cerere
betty pitica ta are tenul deschis la culoare?E albicioasa asa ca fimiu?Te intreb pt ca asa patesc si eu,la un moment dat avea pe tot corpul si am ajuns la dermatologie.Cica sunt de la caldura.Vezi poate e prea cald in casa sau poate micuta e rea de caldura
carla si era culmea sa mai vina cineva sa te intrebe cat e ceasulMa regasesc si eu in ce ai spus ,macar eu merg singura in parc
lavinia la ce banca asa de generoasa lucrezi de nu percepe comisioane la plata pe internet?Fitu doarme atat ca s-a vazut premiant in concurs si s-a linistitS-o tina tot asa
baby first crezi tu ca la cat de fitzosel e Rares de cand e pe locul 1 mai suporta el sa aiba altcineva masina ca a lui?Poate vreun Touareg ceva
andata da ce i-a placut...poate pot sa incarc filmuletul sa vedeti
cuscra tu imi dai de gandit...de rosii ai uitat da de castraveti nu?
andata felicitari de masuratorile amandorura.Sa stii ca s-ar putea sa nu fie relevanta greutatea piticutei.M-am cantarit si eu asa prima data cu Denis in brate in pozitie verticala si a doua oara l-am tinut in pozitie orizontala si mi-au dat 2 greutati diferiteCat despre kg tale....io stiu?...te-a alergat si pe tine bagaboanta de cioco?

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate www.youtube.com/watch?v=DC1HjBtwApo" target="_blank"> o maimutica in 4 labute www.youtube.com/watch?v=fF6ZUSs23bc" target="_blank"> scandalagiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

bonsoir!
astept sa fie gata supa Nataliei si intre timp mi-am pus un sprit, ca sa va citesc mai cu spor!

so...
bag de seama ca pe toate ne-au zapacit sotii astia cand eram june...si uite-asa ne-am pus saiba in deget si-acu bagam la smotru de nu mai stim ce-i cu noi!
dar...sa nu disperam....stiti vorba aia: rau cu rau, dar mai rau fara rau!

Daniella...foarte bine faci! si eu am bagat toate legumele si i-au priit fetei!
acu ma gandesc serios la carnita de pui si la ou!

Babyfirst..si e gustos? ca am si eu unul care sta de vreo 2 saptamani in frigider! tot zic ca-l fac placinta!
multumim de vot!

ALICe, mamic de bebic Natalic

II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 7? multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Ceau fete!noi nu am mai reusit sa facem azi o plimbarica cu caruciorul!cand am iesit cu ea a facut un scandal...si nu ii era nici foame, nici sete,nici cald, nici rece(ca ii cam nimeresc imbracamintea), era si schimbata....imi e o ciuda!!!pana la urma tot am scos-o afara dar in brate ca nu s-a putut altfel.aproape tot timpul face la fel.rar cand sta cuminte si ma pot bucura de o plimbarica cu ea pe afara.
La multi ani! bebe Daniel de Ramonaiani.sa cresti mare si voios!
La greutate si noi suntem la categoria super usoara:6400 gr acum 3 zile.de mancat mananca destul de putin si lapte si mancare solida.nici nu mai stiu ce sa-i fac.se plictiseste fff repede de orice fel de mancare.doctorii mi-au zis ca nu am ce-i face.daca ea nu vrea sa manance mai mult nu mananca.nu pot sa o fortez.
Betty si noi am avut aceeasi problema cu bubitele care a persistat un timp iar la dermatologie mi-a spus ca e atopie si mi-a dat tratament cu Stellatopia de la Mustella timp de 10 zile.insa noi nu am gasit crema aceea asa ca am luat A-Derma Atopic Skin, un inlocuitor pt Stellatopia.pana acum vad ca isi face efectul.vedem ce zice dr la control.
Lavinia, Alic v-am votat puiutii.
Cred ca am uitat sa zic cate ceva dar revin cand imi amintesc.fug ca ma cheama mamaruta.pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

am uitat sa pun legumele la facut

andata...felicitari pentru masuratori..cercelusi eu am pus la pitica din maternitate si direct de aur si asistentele de acolo au spus ca nu e nici o problema daca nu-s medicinali,si vreau sa zic ca nu are nici un fel de problema piticanumai ca in noaptea cand i-am pus a plans aproape non stop

cuscra....acu zi si tu,nu e mai important castravetele?apropos..al meu m-a sunat pe seara si m-a intrebat"draga..dar rosii de ce nu ai cumparat?"..vezi ?fiecare cu ce-l doare

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Alic, ca si Dani3lla, pe primul il consider dovlecel si il dau in piure de legume. Al doilea e dovleac placintar (eu am luat din ala rotund ca un pepene) i l-am dat azi facut la aburi; pe asta l-am luat eu drept fruct.
Off, Dani3lla, asa-mi vine si mie sa fac, dar mi-e frica. Azi n-a produs nimic.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Fata mea tocmai a gustat putin din laptop.a luat o gura mica de calculator. faza tare e ca nu a plans ci doar s-a uitat mirata la mine si cred ca se intreba ce s-a intamplat.a fost super tare!
ma inscriu si eu in randul fetelor care au cate ceva de reprosat soatei.spre exemplu al meu sotior ma enerveaza la culme ca in fiecare zi isi gaseste ceva de facut sau de mers undeva si scapa de stat cu fata, mai ales cand e fff rea.si de multe ori mi se pare ca vorbesc singura sau cu peretii, nu cu el.gata...m-am plans destul.
fug sa schimb una bucata fata cacacita si sa o pun la somnic si sper sa revin.

Mergi la inceput

ooo..eu nu mai puteam sa va prind din urma si-acu nu mai scrieti?

Cris, nu esti singura! eu pana le-am fiert mi-a adormit odorul!
acuu..astept sa se faca ora sa se trezeasca si sa ne ia de buni
ca pana la 12 nu ne iartaaaa!

Lavinia, chiar asa...da-mi si mie banca pe pm, ca stiu ca direct nu se poate...daca vb cu cineva din domeniu ma simt mai in siguranta!
in ce priveste ebay-ul...pe mine ma innebunesc jucariile...ce ieftine sunt///nu stiu la ce te-ai uitat tu...

Andata, Raluca, multumim!.

Serialbastre (ce id ai...doamne )...cum a primit junioara dovleacul?
l-ai amestecat cu ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Carla, Betty, daca aveti timp sa cititi pe aici un pic:

http://en.allexperts.com/q/Breastfeeding-1764/breast-refusal-during-day.htm

http://www.mobimotherhood.org/MM/article-refusal.aspx

Din experienta mea pot spune ca cel mare a refuzat sanul cand a dat de biberon. La fel sugea noaptea adormit. Dar a durat 2 zile doar, pana l-am convins sa revina la ganduri mai bune.
Cu cel mic nu am probleme de astea. Eu ii dau si noaptea sa suga, desi din cele minim 5 treziri, maxim 2 sunt de foame, poate nici alea. El se scoala de durere - dinti+gaze.
Dar la 12 il iau langa mine si habar n-am ce se intampla dupa:) Bag sanul in timp ce dorm si dormim amandoi mai linistiti:)

Betty, vezi ca pe al doilea link zice si de copii care fac colici de la ceva alimente din laptele matern, sunt sensibili sau alergici la ceva, si atunci cand simt acel gust in lapte refuza instinctiv. Deci exista ca motive amintite durerea de burta sau cea de dinti.

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

fetelor, am intrat la concurs si Rares a picat pe locul 2 detasat
hai la vot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ori halesc tot pana-mi vine soata..ori sa stau sa-l astept si pana atuncea sa mi se scurga balele,sa mi se bulbuce ochii si mirosul sa-mi ia razna..posibil ca sa manance rosiile pe care am uitat sa le cumpar daca nu vine in juma de ora

alic..nu-i idee rea cu spritul ala,dar cred ca o sa optez pentru unul secnu de alta dar e pacat sa stea sticla aia desfacuta..legumele sunt pentru noigarnitura la bulanele de pui din cuptorinainte de somnic,brotacul serveste doar laptic

raluca...felicitari pentru greutatea piticeiasta e abia inceputulsa vezi cu cate obiecte o sa faca cunostinta din pacate,dar asta e copilaria..pupam una bucata fata cacacita sa faca nani ca e tarziu

cuscra...ia fa tu bine si spune-i lu' fi-tu sa o scoata pe terorista in seara asta la plimbare ca iar a inceput sa-mi scartaie si nu am chef de noapte alba

Stiam eu de ce nici macar nu vreau sa arunc o privire pe ebay..ce ,vreti sa mi se lipeasca ochii de monitor si sa ma ia cu lesin?

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput