Albinutze de Mai-Iunie 2009(41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cris, wow ce grasuna! Saby avea la 18 luni 10 kg.
Clody, multi pupici si imbratisari.
Sa stii ca suntem in aceeasi oala. Scumpul meu sot se joaca de cateva zile pe consola si singurul lucru pe care l-a facut pentru noi 4 a fost sa prajeasca 3 oua si sa o tina pe Lary sa doarma pe el o data, in timp ce se juca. Eu am facut de una singura curatenie generala sambata (cu mutat de mobila, cu ordonat jucarii, cu facut dulapuri etc.) si azi arata ca dupa razboi, vasele pana la tavan, hainele si jucariile aruncate in toate camerele, uleiul sarit pe aragaz si pe pereti si pe florile de pe geam, multa mancare scapata pe jos si lasata asa, gunoiul nedus, sticle goale imprastiate prin casa, rufele uscate de 3 zile si neadunate de pe sarma... si eu ma lupt cu toate. Asta in timp ce copilul mare vrea in brate, cel mic vrea sa suga si sa ne jucam, clientii suna, cu cei de la carduri ma cert, cu americanii la fel. Scumpul meu sot e senin ca o zi de vara si total relaxat, normal, nu?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

offff carla si la mine e la fel si simt ca nu mai pot e groaznica situatia

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Hi hi hi hi hi .... stiam eu ca fff multe fete de pe aici suntem rude!!!! Suntem CUMNATE!!!! Pai...dupa cate citesc,multi dintre sotii nostrii sunt FRATI!!!

Offf ... azi noapte pe la 5 imi venea sa-i dau si eu cu ceva in cap...dar eram cu copilu pe picioare la leganat...

Mergi la inceput

Clody, iti trimit multe imbratisari si... fii barbata! Noi suntem mult mai puternice decat ei, care sunt sensibili, obositi si se plictisesc repede. Norocul lor ca au si perioade mai bune, altfel eram lesbiene .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

fetelor, hai sa ne lamurim la ce spunem dovleac
la asta:
http://www.patruagro.ro/detalii.php?produs=27
sau la asta:
http://www.gradinamea.ro/_files/Image/articole/5/retete%20dovleac.jpg ?
de care il dati la pici?
personal, pe primul (si il consider si leguma)

in alte ordine, ne-am intors! gata, am scapat de intepatura cateva lacrimi fugare si gata! sa speram ca nu vor fi altfel de reactii!

Cris terorista! si piciorusul cu intepatura!

Clody, chestia cu barbatii cred ca e valabila cam la toate! las ca trec si vremurile astea "de restriste"

ALICe, mamic de bebic Natalic

II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 7? multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

cuscra si nu vrea tati sa pape si el niste sunci?
lavinia stai linistita ca mai bagam o "campanie electorala" pana atunci....da acu tre sa tragem tare sa o aducem si pe natalia pe podiumMonitorul nu l-am papat inca dar vad ca m-a cam slabit cu vizitele pitzipoanca aia de ciucalata
ramona nici mie nu mi se pare slaba Biuta si ....daca ma uit si la parintii ei....e foarte bine
yuppi asa e ...zici bine
clody daca te incalzeste cu ceva sa stii ca si eu sunt cam in aceeasi situatie in ceea ce priveste acest "obiect" numit sotBine ca e acasa in we si se mai implica altfel...
alic eu pe primul il consider dovlecel si ,de azi, i l-am bagat la supica si pasat iar pe al 2-lea il numesc dovleac si am sa incerc sa-i dau copt dar dupa 6 luni

PS azi m-am nervozat si i-am gabat in supa aproape de toate...adica morcov,cartof,telina,dovlecel,ceapa(am scos-o dupa fierbere),ardei gras,sfecla cruda pasata...in conditiile in care pana ieri ii dadeam doar morcov,cartof si telina si nu aveau nici un gust...nu mai stau sa le iau pe rand ca deja ma stresez prea tare...si acum astept sa dati cu rosii intr-o "mama denaturata"

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate www.youtube.com/watch?v=DC1HjBtwApo" target="_blank"> o maimutica in 4 labute www.youtube.com/watch?v=fF6ZUSs23bc" target="_blank"> scandalagiu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dani3lla
PS azi m-am nervozat si i-am gabat in supa aproape de toate...adica morcov,cartof,telina,dovlecel,ceapa(am scos-o dupa fierbere),ardei gras,sfecla cruda pasata...in conditiile in care pana ieri ii dadeam doar morcov,cartof si telina si nu aveau nici un gust...nu mai stau sa le iau pe rand ca deja ma stresez prea tare...si acum astept sa dati cu rosii intr-o "mama denaturata"

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate www.youtube.com/watch?v=DC1HjBtwApo" target="_blank"> o maimutica in 4 labute www.youtube.com/watch?v=fF6ZUSs23bc" target="_blank"> scandalagiu

Pai sigur, ai vrea tu, la cat costa rosiile .

Mergi la inceput

Coraly, Ioana, alte fete, am nevoie de "depanare" la galushca mea. Nu stiu daca tine de somn problema, dar ce ma deranjeaza este ca ziua practic alerg cu sanul dupa ea, daca suge se deranjeaza foarte usor, orice o distrage, odata ce a luat sanul nici nu respir, numai sa suga. De multe ori se face arc si urla ca din gura de sarpe numai cand o pun in pozitia de supt. Noaptea suge de ma rupe, si nemancand bine ziua, adoarme in jur de 8 seara si noaptea se trezeste la 12:30-1:00, la 4, la 6:30 si gata. Suge bine si adoarme inapoi, dar pe mine asta ma face zombi pentru a 2-a zi. Nu mai stiu ce sa-i fac, intr-o vreme dormea 10-11 ore fara sa se trezeasca si eu n-am schimbat nimic in ritualul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Carla, nu am timp de nimic, dar nu pot sa nu iti spun ce bine ai descris cum stau lucrurile si la mine acasa , eu nu am atata talent la scris. Dar eu l-am convins si spala vasele, macar de asta am scapat ( nu stiu pana cand, ca sigur nu-l tine mult, dar tot e bine). Macar eu nu am treaba cu lucru, ca el se ocupa, si de cumparaturi, deci are si buline rosii. Al meu isi aduce filme si se uita la mai multe o data, dar noaptea si a doua zi se trezeste greu.

Am inceput si eu sa ii dau Alexandrei morcov, dar mi l-a scuipat si s-a scuturat toata, asa ca i-am facut supa cu mai multe legume si i-am amestecat cu telina si pastarnac, asa a luat cateva gurite, dar nu a mai facut caca. Nu e asa pregatita ca mai mult vrea sa suga mancarea.

Are pe fata multe bubite mici si rosii, unde ajunge laptele meu. Is cam stresata pe tema asta, ma gandesc ca e alergica la ceva. O sa o programez la un medic sa o vada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

CarlaV, la fel face si a mea de la 4 luni, de asta am inceput diversificarea, dar nici cu asta nu am succes. A mea suge ziua doar cand ii este somn, deci adormita, si nu mananca mare lucru. Ma dispera ca nu pot sa ies cu ea nicaieri parca ca suge si doar in pozitia de culcat. Aceleasi ore le are si a mea de supt noaptea. Si ziua nu doarme numai reprize de max 30 minute de vreo 3 ori. A mea da semne ca o doare si burta.

Mergi la inceput