PRIETENE FARA TITLU (55)
Raspunsuri - Pagina 6
teolinda spune:
Hello, hello !
Intru pe fuga si special pt a le spune sarbatoritelor zilei de astazi LA MULTI ANI! SANATATE, BUCURII, IMPLINIRI SI TOT CE VA MAI DORITI VOI PT SUFLETELUL VOSTRU!
INDGRID
ANDA
URSULINA
DEEA
EMMA ANDREEA
IARINA ANDREEA
Noi suntem bine... ieri am socializat maxim... am fost la un Sf Andrei si la ziua unei prietene unde s-au intalnit si multi copilasi... 100% baieti doar o mica bebelusha de doar o luna jumate. Eram si 3 - 2 cu baieti si 1 cu fetita... deci procentajul cu baietii la noi in gasca tot mare ramane. Nu stiu cum naiba se intampla ca nu nimereste nimeni la noi in gasca sa faca pereche... ba da... pardon... doar POPA dar marooog el are pile mari la Doamne Doamne si d-aia i-a iesit.
ASTERY - iar nu mai au aia masuta pe stoc... dar sunt cu ochii pe ei ca mai trec sapt asta pe la Auchan si cu alte treburi si te tin la curent.
La noi e o vreme superba ... ca de primavara. Astept sa vina Robert de la treburi si sa mergem la verisoara-mea Andreea... maine ma duc la prima mea finuta... tot Andreea asa ca... de 3 zile o tinem in petreceri.
V-am pupat si va doresc o zi frumoasa tuturor!
LILIANA 29+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
monica70 spune:
LILI deci te distrasi si inca o ti tot asa
INGRID vezi ca Emma e Andreea,nu Denisa - ea-i Marie (fara palarie ) N-am auzit de paxeladine ala ...
URSULINA e betoana Raisa inscrisa cu cadou pentru baieti La noi nici anul trecut si nici acum nu se strang bani pentru astfel de cadouri.Vine un mosh la serbare si le da la fiecare doar o punga cu dulciuri si fructe din partea gradinitei.
I-am citit Dianei cartea cu pasarile,i-a placut cat de cat ,mai ales ca am luat langa noi si globul pamantesc sa ii mai arat si unde traiesc strutii,iar ea a imi arate unde traiesc pinguinii . La final am intrebat-o ca la cine o dam cadou.A zis ca la nimeni, ca e pentru Tudor .Chiar asa,pentru el o fi numai buna pe la 2-3 ani S-a tot uitat pe cele ce mai apar si mi-a indicat ca ii place cea cu un balon zburator pe coperta si cu ceva planete.E cea intitulata "Cerul".De ce nu ma mir?
Am deschis un pachet cu ceva cereale + cadouri si eu bucuroasa ii arat niste carti de joc,la care ea: "nu-mi place ca-s pentru baieti" Erau cu bakugani A zis ca "ar trebui sa le spunem la baieti ca are Tudor carti cu bakugani" Noa uite asa incet facem stoc si pentru Tudor de toate alea ...
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"
Ingrid S spune:
Am schimbatara. Numele, adica. Eu asa tineam minte ca si Denisa e Andreea, se cade un miel pentru greseala atunci.
Lili, distractie placuta sa aveti. Si eu am musafiri. Deja s-au anuntat. Sotul merge la cumparaturi, are el in plan niste pregatiri. Eu cu mandra mea pe aici.
Moni, da-i frasului de bakugani. Pana creste Tudor mare scapi de moda asta. M-a inebunit Diana cu ei. Niste chestii care se deschid si fasaie. Maine merg la sora-mea cu ea sa-i arat bakuganii lui Robi. Ca e plin de ei. Imi zicea o prietena ca a calcat noaptea pe vreo 5 pana acum. Si ca tot noaptea se mai deschid singuri. Eu tresar la zgomotele de la dulapuri...asa ceva mi-ar mai lipsi!
Uite ca mama-mea se duce sa-i cumpere revista aia lui Diana. S-a oferit singura, ce dragut din partea ei. Zici ca-i subtirica?
Paxeladine e un sirop de tuse, cica eficient. Vad eu acum.
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
Ingrid eu chiar n-am idee cum sunt bakuganii cu pricina,dar se pare ca Diana e la curent cam care e moda si la baieti.Oricum nu o intereseaza.Sper sa gaseasca maica-ta cartea aia,ca primul numar e gratuit si tabareste toata lumea la gratuitati.Ghita a vorbit cu vanzatoarea de la chiosc de vreo saptamana si s-a inscris pe lista pentru toate 15.Ca asa merge, cu liste
Ai mei sunt deja amandoi la orizontala Eu mi-am mai luat o cafea si merg sa citesc
Am uitat sa va zic ca am cumparat scutece de la DM , nu-s rele deloc,iar la pret sunt cam ca pampersii.Am inceput sa i le pun incepand de ieri,sper sa nu se irite de la ele,dar pana acum e ok.
Si tot ieri am inaugurat cateva lingurit de morcov - la asta s-a cam strambat initial,dar tot le-a consumat.Clar nu ii place foarte mult,fiindca nu s-a mai smiorcait cand m-am oprit.O sa ii mai dau eventual amestecat cu mar,ca vad clar acum ca si el prefera gustul acrisor.
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ingrid S spune:
Asa deci, liste trebuie? Parca e coada la carne de pe vremea lui Ceasca. Maica-mea are talent, mereu le nimereste. Si cartile din colectia Adevarul, mi le aducea prima. Asta pana s-au prins aia cat de cerute erau si le-au bagat in librarie.
La Diana ii placea sucul de morcov. Pana radeam un morcov, imbatraneam cu o zi. Plus ca toata munca era pt doua-trei lingurite. Apoi mai si scuipa. Simpatica a fost perioada.
No, iar am scris cat pentru un cincinal. Imi fac o cafea si ma mai uit la poze. Diana, cat e de bolnava, n-are chef de somn. Sa nu turbi? Eu as dormi...as dormi...
Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
monica70 spune:
CRISTINA ce invartiti?
Vad ca ai scris in drop ca ce face tanti aia cu Alex e ABA; tot asa in viteza lucrau si cu Razvan?? Ziceai si ca ai observat ca isi pierde Alex repede interesul,dar bine ca il are si pe-ala atat cat e.Pai eu ma tot minunam si cat de rabdator si cuminte e! Nu vreti sa stiti ce-ar fi facut sau ce-ar face chiar si acum Diana mea sa o oblige cineva in asa hal sa faca ceva ce n-are ea chef,sau n-o intereseaza! Pai cred ca la doi ani le-ar fi rasturnat toate alea de pe masa,mai ales la o tanti asa de agresiva. Ba poate o mai trimitea si la caca si la gunoi asa ca bonus
Oricum sper sa mearga treaba bine si sa nu cumva dimpotriva sa il inhibe pe Alex o chestie din asta fortata,mai ales la faza cu vorbitul.DENISA cum e, se vad ceva rezultate pana acum?
asteryaro spune:
buna ziua.
ce mai faceti voi, sarbatoriti?
LA MULTI ANI CU BINE SI SANATATE pt.:
INGRID-ANDREEA
ANDA
URSULINA
DEEA
EMMA ANDREEA
IARINA ANDREEA
Denisa , ti-am scris in drop, nu-i nimic ne-ok in metoda d-nei, dimpotriva. Va doresc nervi tari si sa terminati cu bine.
Am plecat la odihna.
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4)
(5)
Denisam spune:
Neatza si o cafea dark,
Scriu repede pina nu incepe treaba, ca si asa sunt cu rezervele de energie la minim,ieri era sa lesin de 2 ori, e adevarata ca am fortat nota si la gym in weekend, dar m-a ajutata la spate..
LA MULTI ANI INGRID,URSU, ANDA, DEEA, IARINA!!
Multumim de urari si de comentarii..
Cristina-mersi si cum facem sa mai vb
Moni-metoda e destul d eok, nu e in forta mereu, e in fctie de satrea lui, si cat e de obosit- e destul de dinamic gagiul, cand il tii ocupat, face f. bine si repede..cand nu, nu prea e asa de atent- e greu sa il prind mereu cu camera, dar voi incerca azi,oricum am facut si eu cu el in weekend , am un film mai lent si cu rezultate si o sa il puna de acasa- e ok asa, si ce ma mira ca dc imaginile sunt clare, le face rapid, e si f, incapatinat insa, e si din cauza varstei, dar nu imi pare rau de nimic din ce fac, si deja il vad ca desi nu zice f. multe corect, a inceput as astalcit sa zica mai multe pe limba lui,deci ceva se vede..mai avem rabdare...
Pina una alta am mai pus 2 filme, nu stiu dc se vede bine bucuria lui Alex, ca eu de la job nu le pot vedea..dar cand a fost faza cu cantatul si lumanarile era asa de fericit,incat merita sa fac asta zilnic pt el..paote asa invata si el sa sufle,desi am incercat cu lumanarile, dar nu il intereseaza,cred ca ii treb si tort sau muzica..oricum lucram la faza sa invete sa sufle-scuzati tricoul Emmei, il patase de ketchup, am schimbat-o dupa ca nu am dus-o asa la gradi dar ma stresa sa o filmez cum canta,si de..Revin, o zi faina la toata lumea.
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
monica70 spune:
DENISA am vazut si filmuletele astea impreuna cu Diana (care nu s-a lasat si iar le-a mai pus de cateva ori si pe-alea cu Emma cantatnd ) Intradevar Alex pare taare fericit! Suflatul am citit si eu ca e bun pentru vorbire.Incearca sa il momesti cu baloane din alea de sapun.Sau chiar baloane adevarate si mai si ar fi.O pui pe Emma si el sa se ia dupa ea! Sau cu o muzicuta,un fluier ...?
Ma bucur ca deja vezi progrese la Alex!
De Diana mea ce sa va zic,nu a mai prea tusit aproape deloc, in schimb s-a trezit cu stare subfebrila,avea cca 37 febra.I-am dat nurofen.De mancat a mancat la culcare o farfurioara cu supa de mazare si galuste si la trezire cartofi prajiti cu salata de ridichi negre.Astea-s bune si la tuse dar oricum vad ca ii plac si ei asa cum le-am facut razalite si cu sare,piper,otet de mere si smantana
Acum sper sa nu ii creasca la noapte,desi la ea nu prea au fost raceli fara febra mare
Tudor e ok,el a si fost plecat vreo doua ore pe-afara
Ana_m spune:
Hola,
La multi ani sarbatoritelor zilei :
Ingrid ,Ursoaica , Emma Andreea, Anda,Deea, Iarina multe multe bucurii dragelor
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m