PRIETENE FARA TITLU (55)
Raspunsuri - Pagina 14
teolinda spune:
Helau, helau si de la noi!
Iaca aparuram... si vrem sa va multumim tuturor pt ca v-ati gandit la noi si ne-ati felicitat cu-atata drag.
La multi ani si de la noi pt Razvanel-Nicolae de Astery
Noi am inceput ziua cam prost... de-azi noapte adica.. Nicolas a tusit toaaata noaptea... cand expectorant cand uscat/iritativ.. m-a capiat si pe mine cu bebelushul din burta dar si el a fost praf toata noaptea.Dimineata l-am luat si l-am dus la gradi pt petrecere asa cum am zis. Macar acolo n-a mai tusit DELOC.. se pare ca n-i prieste acasa. Au venit animatorii i-au pictat pe mutrite, s-au jucat, le-au facut baloane modelate. Decorul si accesoriile cu Cars au fost super, tortul tot cu McQueen a fost super marfa (promit sa pun poze). In plus am avut o sampanie tot cu McQueen le-am pus din ea tuturor copiilor cat un deget... sa nu se "imbete".
Toti copii au fost incantati cand au vazut tortul si cei mai fericiti au fost de "mecanicul Rugina" ca la final l-au intrebat cand mai vine pe la ei.
In fine.. totul a iesit f frumos.
Mamica cu copilul a carui zi de nastere era astazi si care a zis ca vrea sa organizam impreuna... M-A LASAT BALTA si nici nu m-a anuntat. Asa ca m-am trezit aproape in imposibiliatatea de a-i plati aceesoriile aduse de animatori.. adica am ramas datoare cu 10 ron la ei... noroc ca suntem vechi cunostinte si sper sa nu se fi suparat pe mine prea tare de incident.
Acum ... zic norocul meu ca m-am ocupat eu de tot... si de bauturi si de tortul copilului (initial zicea ca face ea tortul)... daca ma lasa balta si ma trezeam fara tort si sucuri insuficiente in ziua cu pricina. Mda.... n-am crezut ca pot exista astfel de oameni.
Noi ne-am mai dus pregatiti si cu cadou pt colegul de grupa si de petrecere.
Ziua de ieri a fost f frumoasa, plina de cadouri, Nicolas a fost incantat ca Mosul i-a adus "chilotei cu Gordon" si de un CD cu Magic English ... restul dulciurilor si papucii cu mos Craciun nu l-au pasionat.
De ziua lui a primit 3 masini cu telecomanda... f incantat si de ele... azi nici nu a mai intrebat de niciuna, masuta cu McQueen.. dar cel mai fericit a fost de CONSOLA TV.Juma de zi a stat calare pe ea.. la curse de masini... pana sa suparat verisoara-sa pe el ca nu o baga in seama si noi i-am scos cu forta cablurile din TV ca el doar cu aia vroia.In rest a mai primit o cutie cu 12 puzzle a cate 54 piese cu Thomas and Friends... pe 2 dintre ele le-a facut in mare viteza... deh pasiunea; hainute, Creion Fermecat cu numere.. .
ASTERY - o luam si noi pe Ketof din seara asta... si schimbam pe Erdomed sirop de tuse... si cu Dumnezeu inainte ca doar asta am facut toata noaptea trecuta... m-am rugat ca de dormit.... vai de atzipeala mea. Si ca sa fie si mai funny asta micu' din burta a stat si el treaz... din spirit de solidaritate cu mine sau cu frate-su
Eh acestea fiind zise merg sa-mi pun burta cu bebelushul in sus si sa ma trec pe laptopul mic sa "cetesc" ce mai povestirati si voi.
Pupici
LILIANA 30+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
teolinda spune:
URSULINA - ma bucur pt voi ca ati rezolvat cu polipii si inca asa de repede si usor. Stai linistita ca io nu cred sa-i mai creasca altii ca ti-am zis ca eu m-am operat pe la 11-12 ani cand riscul de reaparitie era si mai mare... si nu mi-a mai crescut nimic. E super tare daca a mancat cartofi prajiti dupa operatie... eu mi-aduc aminte ca imi facuse mama supa cu galusti... ca nu ma zgarie pe gat mancarea .
De-acum sper ca ne vei da mai multe vesti despre voi.
MONICA - sper sa ii treaca grasunului raceala...lasa ca si-al meu a luat prima data antibiotic abia la 1an si 4 luni... si ce folos ca acum e abonat la tratament in fiecare primavara/toamna/iarna... la schimbari de temp. f bruste din cate am observat... adicatelea daca se incalzeste f bruc dupa vremea rece.
Sper ca Diana sa fie ok... macar sa nu faca acum varicela ca-i prea mic Tudor... zic si eu...
Despre politichie ce sa mai vorbim bre...ca mi-e groaza ce ne-asteapta. Parca nu ne vom mai reveni in veci... pai cu un chiospaliu in frunte si cu toata sleata de "parasute" dupa el la ce sa mai speram?
Io zic ca in urmatorii 5 ani cu Base la putere... o sa vedem noi ce-i aia dictatura... cred ca Ceausescu a fost mic copil pe langa ce-o sa se dezlantuie asta.
Piua ca ma solicita puradelul sa haleasca tort.
monica70 spune:
Ole sunt prin zona ca s-a amanat dentistul pe miercuri ..
LILI vai ce nesimtire pe tipa aia Nu putea macar sa dea un telefon sa te anunte??? Bine ca a iesit totul ok pana la urma . Ma bucur ca i-au placut lui Nicolas cadourile,sau ma rog,macar o parte din ele.
Ce chestie cu tusea,Nicolas tuseste predominant noaptea,Diana si Tudor deloc noaptea ! Nu am inceput inca cu antibioticul,diseara trebuie sa incep,i-am dat in premiera o lingurita de Ibalgin (=NUROFEN=IBUPROFEN) asta l-a dat gratis ca era 6 lei,Nurofenul e ... 16 lei acum ca am cumparat saptamana trecuta.Si nu se mai da gratis.
Tudor e in maaare forma azi! Atata tzipa p-aci, face cand ca tigrul ,cand o ia pe vocalizesi radeee.Sincer daca n-ar tusi din cand in cand ,nu pare deloc bolnav.Ma gandesc sa nu ii dau inca in seara asta antibioticul,ci daca e tot asa sa ii dau doar de maine,poate isi mai revine ... si nu mai trebuie.Daca n-ar si stranuta din cand in cand, ma mai puteam gandi ca tuseste de la saliva,am citit ca se intampla asta la bebei ca nu o stiu inghiti.
Referitor la cadouri ... acum 5 minute Diana mi-a cerut puzzle de 100 cu Pinochio ,deja a si facut o pisicuta.Iar aseara iar am citit din fabule Si de cartea de colorat s-a apucat ,deci sunt multumita ca i-am luat ce trebuia . Plus ca manevreaza la greu cu cariocile de la frate-meu.Numai de muzicuta de la el sper sa uite Deocamdata canta iar de zor,ce-o fi cand o avea si microfonul ala?
Aaa si cu alegerile,aseara Diana a zis ca ea vrea sa iasa Basescu ca e bun,pentru ca i-a trimis cadou o bratara portocalie si o caciula portocalie
Buna caciula ca tot are o jacheta de iarna portocalie ...
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"
Ana_m spune:
Salutare ,
Na avem mascarici in continuare . Ce faina expresie a utilizat azi noapte cand a aflat ca e castigator ¨, cica "i-am ciuruit pe toti ", asta e expresie de presedinte ???????? Vai de c.... lui de .... Nu pot sa zic ca ii simpatizam pe alalat mai mult , dar......
Revin ca s-a trezit Clara
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
monica70 spune:
ANAMARIA da,am sesizat ce expresie genul lui .Dar aseara era bine de tot cu morcovu' ... pacat ca a iesit asa.El ar fi contestat sigur alegerile,dar astia nu prea cred, ca Geoana nu e genul ... poate doar daca il imping de la spate liberalii.
Tot voiam sa te intreb,cum mai e Clara cu dermatita? Ca n-ai mai zis ... sper ca nicioveste = vestebuna.
MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"
teolinda spune:
Ursulina ieftine jucariile alea din oraselul lenes.. nu stiam ca exista.. si nici copilul meu... el a vazut doar reclama la CD pe care l-a si primit de la mama de Mos N dar se pare ca nu l-a fascinat filmul cand l-a pus.. probabil a fost si prea preocupat cu-atatea cadouri ca n-a mai apucat sa se extazieze maxim de toate dar vad ca una peste alta isi aduce aminte de fiecare usor..usor si le ia la joaca.
Nicolas vroia in schimb costumul lui Sportacus ca l-a vazut in relama unui hypermarket dar nu dau 70 ron pe el nici batuta.
Monica super ca Diana savureaza cadourile macar n-ai aruncat banii pe fereastra.
ANA - mascarici e putin spus... vai de capul nostru... Base e precum maneaua... spala creierii pe bune ca nu pricep cum naiba sa-ti placa Ha-ha iala , fesu' si alte expresii din topor sa nu mai punem la socoteala cata bataie de joc la adresa cadrelor didactice . Nici macar in de alegeri ca sa nu mai zic ca vin si sarbatorile ... nu a putut avea putin respect pt ei... dar chiar asa ce naiba ne trebuie sa fim invatati... ca tot nu ne foloseste la nimic .
Denisam spune:
Urus-ma bucur ca ati scapat de operatie si usor, vreau si eu detalii ca cred ca in primavara e posibil sa ii facem si noi lui Alex
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
Ursoaica spune:
Buna seara
Nu stiu ce detalii vreti cu operatia ... daca ma intrebati ce anume vreti va raspund.
Bee anestezia a fost asa: intai ia pus niste picaturi in nas care cica ii ametesc si apoi ii ia la "poze" si acolo le face anestezia totala.
Mai multe aflu joi la control.
asteryaro spune:
Buna seara.
In primul rand, multumesc de urari , le-am primit cu drag .
Ieri ne-am distrat binisor, cu 11 adulti si 2 copii (Teodora si Razvan), am incaput greu in casa, dar ne-am descurcat.
Cadouri a primit frumusele, am primit si eu de Mos, si Viorel (reciproc ne-am facut, nah).
Aseara am cam luat tzeapa cu proiectorul Disney, fiindca Razvan s-a cam speriat de Ursula din Mica Sirena, si tot zicea sa nu coboare din tavan la el in pat . M-am distrat. In seara asta punem Aladin, poate o sa-i placa mai mult.
Setul Thomas a avut succes, puzzle-ul cu Fifi NU (e satul de puzzle de la terapie), de la bunicul l-a primit pe Mac camionul de la Cars si o carte pt. prescolar cu o dedicatie scrisa de4 mana lui si pe care, dupa ce-am citit-o, mi-au dat lacrimile. Sper sa ma insel, si sa nu aiba vreo presimtire ceva... (socrul, ref. la cate zile mai are ).
A mai primit o pijama cu Thomas, una cu Fulger, chilotei 7 cu Fulger si 3 cu Thomas (am eu un fix: cat mai multi chilotei, la fel am si eu ).
Un pulover de la Nana, dulciuri, alt set Thomas de la Teodora si un ceas cu Fulger, tot de la ea.
Mult Fulger , hm?
La gradi e bine, lectiile merg bine, aseara chiar a dat reprezentatie de citit Razvan la musafiri, de-au ramas interzisi .
Plec si revin (sper).
Cristina si Razvan (31.01.2006)
www.tackfilm.se/en/?id=1259922438953RA60" target="_blank"> MY HERO
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
teolinda spune:
Oau Astery ce de chiloti..si pe voi... am zis ca si-al meu e f atent la ... chiloti aici seamana cu tac-su ca si-asta are un mare fix cu anume modeleee... eheee... (nu va ganditi la tangi)
Si Nicolas a primit o pijama cu Spyder si mai are una cu Cars dar eu i le dau pe post de treninguri subtirele numai bune in casa sau la gradi.
O gramada de cadouri ce-a primit si Razvanel. Sa ne zici daca a prins drag de proiector ca ar fi si pacat
Al meu i s-a pus pata pe puzzele-le cu Thomasii si deja a mai facut vreo 3 si asta seara. Cea mai tare faza... ca toate cutiutele sunt puse intr-o cutie mai mare si le-a memorat locul la toate 12 cutiutele si nu ma lasa neam sa i le pun altfel decat erau la inceput . E-atat de-atent la detalii si sa pastreze ordinea initiala de n-am vazut.
Ca tot ma plangeam ca n-a sunat nasa lui Nicolas ieri... a catadicsit sa sune si ea in seara asta.Si culmea... tot astazi ne-am decis sa dam raspunsul nasilor lu' bebe2. Oricum eu personal nu mai am nici o asteptare de la nimeni... ca asa-i mai bine.
Felicitari lui Razvanel pt "lectia de citire".
Al meu copil l-a luat somnul... si dupa ce ca azi a tusit sporadic acum a inceput sa bata toba vertiginos si sa transpire asa ca in noaptea astazi iarasi schimb bluze de pijama.