Redoutistele fidele LR France (175)
Raspunsuri - Pagina 8
pisellino spune:
desi total offtopic, am ras cu o pofta ![]()
![]()
![]()
super tare finalul 
ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576
inima25150 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorenza Stie cineva cand incep soldurile pe LR? ![]() |
DATA OFICIALA E 13 IANUARIE
APOI, SUNT CATEVA REGIUNI CARE AU REGIM SPECIAL
Mami de
Eva Nazdravana(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
minunel spune:
OFFtopic la offtopic : @inima25150 super banc... dar e doar atat ! Nu vreau sa discreditez nici o femeie casnica precum nu ar avea multe pe cap ... dar in nici un caz nu face o singura femeie toate aceste treburi atat timp cat are un barbat langa ea. Sunt exagerate indatoririle sotiei, putin posibil sa aibe atatea treburi intr-o singura zi! - eu unul merg la cumparaturi cu sotia sau singur, copii nu am :), de facut mancare pe urmatoarea zi : ajut si eu, avem TV in bucatarie, si facturile? eu le platesc!
ON : dupa revelion imi incerc norocul cu MINIPRIX !
Sarbatori fericitie !
Lorenza spune:
| citat din mesajul lui minunel OFFtopic la offtopic : @inima25150 super banc... dar e doar atat ! Nu vreau sa discreditez nici o femeie casnica precum nu ar avea multe pe cap ... dar in nici un caz nu face o singura femeie toate aceste treburi atat timp cat are un barbat langa ea. Sunt exagerate indatoririle sotiei, putin posibil sa aibe atatea treburi intr-o singura zi! - eu unul merg la cumparaturi cu sotia sau singur, copii nu am :), de facut mancare pe urmatoarea zi : ajut si eu, avem TV in bucatarie, si facturile? eu le platesc! |
Haide,mai,ca era un banc.
Kontiki spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorenza
Haide,mai,ca era un banc. |

inima25150 spune:
| citat din mesajul lui minunel OFFtopic la offtopic : @inima25150 super banc... dar e doar atat ! Nu vreau sa discreditez nici o femeie casnica precum nu ar avea multe pe cap ... dar in nici un caz nu face o singura femeie toate aceste treburi atat timp cat are un barbat langa ea. Sunt exagerate indatoririle sotiei, putin posibil sa aibe atatea treburi intr-o singura zi! - eu unul merg la cumparaturi cu sotia sau singur, copii nu am :), de facut mancare pe urmatoarea zi : ajut si eu, avem TV in bucatarie, si facturile? eu le platesc! ON : dupa revelion imi incerc norocul cu MINIPRIX ! Sarbatori fericitie ! |
Pai asa ziceam si eu...
e DOAR un banc!
l-am postat doar ca sa va aduc puitn zambet pe buze...
daca am deranjat pe cineva,prezint scuzelede rigoare!

Mami de
Eva Nazdravana(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
pisellino spune:
inima, pe mine sigur nu m-ai deranjat, m-am amuzat rau de tot ![]()
m-au sunat de la curier rapid ajung in 10 min cu comanda de la miniprix asa ca sunt seriosi astia, am facut vineri comanda si azi deja mi-a ajuns. imi pare super bine
acum sa vad cum or fi hainutele dar cred ca sunt bune 
ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576