Redoutistele fidele LR France (175)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

desi total offtopic, am ras cu o pofta
super tare finalul

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Stie cineva cand incep soldurile pe LR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza

Stie cineva cand incep soldurile pe LR?

DATA OFICIALA E 13 IANUARIE
APOI, SUNT CATEVA REGIUNI CARE AU REGIM SPECIAL

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns minunel spune:

OFFtopic la offtopic : @inima25150 super banc... dar e doar atat ! Nu vreau sa discreditez nici o femeie casnica precum nu ar avea multe pe cap ... dar in nici un caz nu face o singura femeie toate aceste treburi atat timp cat are un barbat langa ea. Sunt exagerate indatoririle sotiei, putin posibil sa aibe atatea treburi intr-o singura zi! - eu unul merg la cumparaturi cu sotia sau singur, copii nu am :), de facut mancare pe urmatoarea zi : ajut si eu, avem TV in bucatarie, si facturile? eu le platesc!

ON : dupa revelion imi incerc norocul cu MINIPRIX !

Sarbatori fericitie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Pe LR prima zi de solduri e miercuri 6 ianuarie. 2010, biensur!

cristina d.

Mergi la inceput

OK,multumesc amandurora!
O sa fiu pe aproape incepand din 6.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui minunel

OFFtopic la offtopic : @inima25150 super banc... dar e doar atat ! Nu vreau sa discreditez nici o femeie casnica precum nu ar avea multe pe cap ... dar in nici un caz nu face o singura femeie toate aceste treburi atat timp cat are un barbat langa ea. Sunt exagerate indatoririle sotiei, putin posibil sa aibe atatea treburi intr-o singura zi! - eu unul merg la cumparaturi cu sotia sau singur, copii nu am :), de facut mancare pe urmatoarea zi : ajut si eu, avem TV in bucatarie, si facturile? eu le platesc!

Haide,mai,ca era un banc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kontiki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza

Citat:

Haide,mai,ca era un banc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Citat:

ON : dupa revelion imi incerc norocul cu MINIPRIX !

Sarbatori fericitie !

Pai asa ziceam si eu...
e DOAR un banc!
l-am postat doar ca sa va aduc puitn zambet pe buze...
daca am deranjat pe cineva,prezint scuzelede rigoare!

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

inima, pe mine sigur nu m-ai deranjat, m-am amuzat rau de tot
m-au sunat de la curier rapid ajung in 10 min cu comanda de la miniprix asa ca sunt seriosi astia, am facut vineri comanda si azi deja mi-a ajuns. imi pare super bine
acum sa vad cum or fi hainutele dar cred ca sunt bune

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput