Redoutistele fidele LR France (175)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
Lorenza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristicross Puteti sa-mi spuneti daca toate ustensilele din imagine sunt 3.9 eur? Eu asa cred dar vreau sa fiu sigura: http://www.laredoute.fr/vente-ustensile-de-cuisine.aspx?productid=324108119&documentid=321409&categoryid=68352865&pos=1_n_n&numberpage=11 cris |
Parerea mea e ca a ramas doar una dintre ustensile,nu se stie care.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
CD27 spune:
Nusha, baby_boy voi comandati pe laredoute.fr? va indurati cu un PM si la mine sa imi spuneti ce si cum? sau oricine are timp si chef, n-am stiut ca mai comandati si le-am trimis un cec inapoi
dar acum mi-au trimis banii si deja am cosul plin
cu bobinache 14s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)
Al_Ma spune:
Din diverse motive si pentru a evita eventuale inconveniente, conditiile colaborarii cu Cristina ar trebui sa ramana confidentiale, atat timp cat le comunica pe privat, nu pe forum. Alina si
Mara (27 iunie 2007)
cait spune:
citat din mesajul lui ladylizy Cait cum faci comanda pe laredute fr? eu vroiam sa fac comanda prin inima dar nu prea e convenabil ca tot trebuie sa platesc transportul pana in ro 25 euro/10 kg. asa ca mi-as dori sa pot imparti transportul cu cineva.e cineva pe aici care m-ar putea ajuta? |
Eu stau in Fr de asta comand de pe laredoute.fr dar f rar pentru ca nu mi se par de calitate.Pentru comenzi incearca sa vorbesti cu fetele de aici pentru ca eu nu ma bag si nici nu-ti pot spune daca este scump sau nu sau cat este comisionul fiecaruia.
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
Picsou spune:
citat din mesajul lui ladylizy Cait cum faci comanda pe laredute fr? eu vroiam sa fac comanda prin inima dar nu prea e convenabil ca tot trebuie sa platesc transportul pana in ro 25 euro/10 kg. asa ca mi-as dori sa pot imparti transportul cu cineva.e cineva pe aici care m-ar putea ajuta? |
Nu erai obligata sa spui aici cat ia fata pentru comenzile facute de voi!
Cum spunea si AL_Ma aceste date sunt confidentiale;ar fi bine sa te gandesti sa stergi postarea aceasta pentru a nu-i crea prejudicii si pentru ca ea sa poata continua sa ajute fetele care considera ca asa e cel mai convenabil pentru ele!
stii cat costa prin posta pt 1kg?
in jur de 20€
iar Cait cred ca glumea cand spunea ca trimite fara comison; se referea la o postare de aici in care cineva trimitea colete cu 100 si 200 Ron plus un alt comison, in procente ......
dar citeste in paginile din urma...
nu cred ca va trimite cineva fara comision!
![](icon_smile_big.gif)
si, oricum,ai de paltit transportul; din cate am inteles le trimite cu atlassib;
si stiu, ca si eu trimit pachete in tara familiei mele, ca la atlassib se plateste la trimitere
IN ZIUA DE AZI NIMIC NU E GRATIS!!!!!!!!!!!!
Lorenza spune:
Nu stiu cine in ziua de azi, se mai complica pentru un comision asa mic cu du-te,ridica coletul,verifica-l,depoziteaza-l,ambaleaza-l din nou,mergi sa-l depui la atlassib,tine legatura prin mail,etc,etc.Pai nene,consider ca fata face munca voluntara.
Cum poate sa-si inchipuie cineva,ca o persoana,pe care n-o cunosti,sa-ti faca gratis toate serviciile astea?Eventual,sa mai puna si de la ea,ca a avut onoarea sa fie deranjata de acel cineva.
CD27 spune:
imi spuneti si mie conditiile pe PM sau trebuie sa vb cu inima personal?
Ladylizy daca esti din bucuresti ne putem combina la transportdaca ne decidem sa comandam
cu bobinache 14s
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
alooo madame "ladylizy" 25 de euro nu e comisionuul!!!mare parte e transportul aici ca doar nu se teleporteaza marfa aia
si nici nu mi se pare corect sa va combinati ca doar n-o sa faca femeia munca patriotica cu voi
roxi iti dau acum pm ca esti de-a noastrade
David
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
auzi cel mai bine , daca nu ti se pare convenabil comanda atunci pe laredoute.ro ca sa nu mai platesti draga transportul
![](alcool.gif)
![](pupic.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
CD27 spune:
eu cand am zis sa ne combinam nu m-am referit la comision, nici prin gand nu mi-a trecut, ma gandeam doar la transport, daca se poate, normal ca fata trebuie sa isi ia banutii ca doar n-o face munca patriotica
cu bobinache 14s