Redoutistele fidele LR France (175)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

cristina d.

eram sigura ca te va amuza si pe tine....

apropo madame anca sau emilik scuze ca nu am retinut exact,transportul uk-ro pt un colet de 10kile costa 15GBP adik vro'75lei iar la tine costa 200leii mean....

de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ahaaaaaaaa, va sa zica nushulica mai citeste pe aici dar sta ascuna!

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Anunt mare pot prelua comenzi din Franta fara adaos .Se plateste doar transportul...
Glumeam ca prea m-a mauzat anuntul anterior
Si acum intreba cu cateva pagini in urma cineva de balerinii daca cei 35 merg si pentru 36.Astazi i-am luat pe ai mei 35 si sunt f stramti si cum nu sunt din piele habar nu am daca se lasa.Am mai cumparat de la alta firma tto 35 si s-au lasat >

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

claudia dar eu va citesc tot timpul ,dar la reducerile astea nu m0am mai napustit spre fr mai mult spre uk,e plecata sor-mea acum acolo si o astept sapt viitoare cu "bagajele"

apropo acum in uk is pline magazinele de lucruri cu 1-2lire de f b calitate,pt copii ma refer

am admirat un cavaler frumos tare impreuna cu o f frumoasa dna la mess

de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Multumesc, nusu !

Ce bine ca poti comanda in UK! Banuiesc ca nici nu exista termen de comparatie intre lr si next.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaandrei spune:

Am comandat acum mult timp pe laredoute.fr...si uite mi s-au terminat stocurile....am mare nevoie de o comanda...am vazut ca este cineva care ne poate ajuta in acest sens...dar nu stiu care sunt conditiile pentru comanda si nu stiu datele persoanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kontiki spune:

Este multa tristete si durere in Haiti, haideti sa-ti ajutam cat de putin ar fi:

http://www.unicef.ro/ donatii online

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Clau, eu am mai cumparat Next si de pe ebay si am cam luat teapa cu unele produse, adica nu sunt toate de calitate sau cu imprimeu placut (arata bine in poza, dar in realitate bleah..), cam ca pe LR..
Apropo de oferta cu pricina, unele produse din colectia actuala Next le poti gasi pe ebay mai ieftin decat la Next si cu livrare aprox 5 lire, deci....)

Alina si Mara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Puteti sa-mi spuneti daca toate ustensilele din imagine sunt 3.9 eur?
Eu asa cred dar vreau sa fiu sigura:
http://www.laredoute.fr/vente-ustensile-de-cuisine.aspx?productid=324108119&documentid=321409&categoryid=68352865&pos=1_n_n&numberpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladylizy spune:

Cait cum faci comanda pe laredute fr?
eu vroiam sa fac comanda prin inima dar nu prea e convenabil ca tot trebuie sa platesc transportul pana in ro 25 euro/10 kg. asa ca mi-as dori sa pot imparti transportul cu cineva.e cineva pe aici care m-ar putea ajuta?

Mergi la inceput