Redoutistele fidele LR France (175)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

vin la voi cu o rugaminte, ALEX este un copilas micut care va merge la operatie la inima, in Israel, plecarea va fi spre sfarsitul lunii ianuarie. cazul lui este la Umanitare, Alex-are nevoie de ajutorul nostru. va rog, oferiti o sansa acestui copil la o viata normala!

va multumesc si va doresc un an cu multe si pretioase realizari si toate visele sa vi se implineasca!

ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Cred ca tura urmatoare incepe miercuri deja pe 13 daca pastreaza obiceiul de anul trecut.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Delyut cum ai reusit sa platesti ca mie imi apare doar Amerian Expres la card si nu reusesc sa fac plata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristicross

Delyut cum ai reusit sa platesti ca mie imi apare doar Amerian Expres la card si nu reusesc sa fac plata

cris

merge si cu paypal

Buna fetelor pana acum nu m-au tentat decat, niste lenjeri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Buna dragelor
Au inceput soldurile !
si cum, ca de fiecare data, e posibil ca atunci cand dati comenzi sa aveti produsele in stoc dar la pregatirea comenzii de catre site-uril unde comandati sa nu maifiepropun sa adaugati la adresa voastra de cont acolo unde scrie complément d'adresse : CHEZ MME..... SI SCRIETI NUMELE MEU COMPLET SI ADRESA COMPLETA
UNA DINTRE VOI MI-aDAT ACEASTA IDEE IN ACEASTA SEARA CAND AM VAZUT CA A SCRIS ASA LA ADRESA EI DE CONT
DECI ADRESELE VOASTRE PLUS COMPLEMENT .....
CA DACA E SA VA TRIMITA VREUN AVOIR IN CAZUL IN CARE NU V-AU MAI TRIMIS VREUN PRODUS SA IL LASE POSTASUL LA MINE IN CUTIE
DACA SCRIE CHEZ MME.... IL LASA
Merci si pe curand

Spor la cumparaturi

Edit : am uitat sa va spun :
e posibil ca prima livrare sa o pot face pe 23 ianuarie dar nu e sigur pentru ca astept confirmare pt o convocare
la fel si pentru 30.01 si 06.02, acestea in interes de serviciu
si de aceea, daca nu trimit pe 23.01, ramane pe 13.02 la sfarsitul soldurilor

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubita spune:

N-am mai comandat demult de pe LR ...de pe TAO niciodata.Acum ma gindeam sa reincep cheltuielile dar pe TAO la o comanda de 215 euro si vro 30 de produse cand vreau sa accesez sa platesc cu cardul imi da eroare de securitate.?????...........Aveti idee ce poate fi ?Daca s-a mai scris pe undeva si eu nu v-am urmarit imi cer scuze,recunosc nu am mai intrat f des.Va multumesc.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Buna dimineata si LA MULTI ANI PE 2010 SI LA MULTI ANI celor care poarta numele de Ion/ Ioana!!!

Am dat si eu o comanda ieri ! Mi-am comandat si eu Camper-ii ... doar ca la "twin" am mai prins doar marimea 35, dar tot i-am luat ! Eu port 36 , oare or merge sa incalt 35-ul??? Ce parere aveti ?

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

My Creative World

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Cristicross, e de la ei. Adica trebuie sa ai rabdare, sa te decontectezi, sa te conectezi iar etc. Si pana am reusit sa gasesc relais colisul care trebuia a durat o vesnicie pentru ca dadea eroare ca si cum nu exista. Deci ia-o de la capat ca sigur o sa mearga.

Bafta

Citat:
citat din mesajul lui cristicross

cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Camelia si eu port ceva intre 35 si 36 depinde de modele.Tot ce am luat de la Redoute (in afara de cizme) 35 mi-au mers perfect.Si in plus se mai lasa se parcurs.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Nu reusesc sa fac plata, imi da doar American Express, iar sus pe ecran imi apare mesajul:
Paiement refusé, utiliser un desmodes de règlement restants.
Ati patit si voi la fel?

Mergi la inceput