Redoutistele fidele LR France (175)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
geniest spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha |
www.miniprix.ro/produs/1584/" target="_blank">acesta e paltonul?
![](pupic.gif)
Si eu imi doresc de mult timp unul rosu
![](icon_smile.gif)
[/quote]
Da, asta este. Au modificat intre timp culoarea, adica au scris ca e visiniu, ceea ce este mai aproape de adevar. In poza apare mult mai rosu, insa este un rosu mai spre visiniu. Este o culoare frumoasa, oricum, dar mie mi-e mare.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
inima25150 spune:
CRACIUN FERICIT!!!!!!!!!!!!
SA AVETI PARTE DE SANATATE SI NUMAI FERICIRE SI CALDURA IN SUFLETE!!!!!!!!
Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Craciun fericit si sper ca Mosul a venit cu tolba plina de cadouri!Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
alipiticot spune:
Craciun Fericit! La multi ani ,multa sanatate si tot ce va doriti sa se implineasca!
La multi ani si pt Stefani si Stefane pentru maine!
Sa fiti iubiti!
Al_Ma spune:
Hello! Daca dati comanda pe LR, va recomand www.laredoute.fr/vente-doudoune-fille.aspx?productid=324142531&documentid=346109&categoryid=23112482&pos=TG_n_n&numberpage=1" target="_blank">geaca asta pt fetite, mie mi se pare super. E usoara si calduroasa, Mara are 2 anula asta (bleumarin si turcoaz, culori f frumoase) si i-am mai luat acum 2 pt la anul si 2 pt peste 2 ani .
Alina si
Mara (27 iunie 2007)
danadc spune:
Buna!
Am intarziat putin cu urarile....Asa ca va urez de an nou...
Va doresc sa aveti un an bun si linistit si cu spor la cumparaturi de calitate!
N-am mai comandat nimic, din motive de criza fin.......
Dar ma gandesc sa profit de reducerile ce incep dupa 6 ian. Am fost ieri in Kiabi Militari sa iau niste cadouri pt niste pitici. Am gasit cate ceva. Surpriza placuta: era si promotia cu cartonas portocaliu de pe site. Numai ca muuuulte produse nu erau si pe care va trebui sa le comand prin Cristina. Pt mine, of cors.
Pricum pt pitici este un loc bun de aprovizionare.
Dana
mihaser spune:
Salut!
cric imi pare rau! welcome to the club...si eu am avut 2 experiente cam nefericite cu miniprix asa ca nici nu ma gandesc sa mai comand vreodata la ei.
Abia astept sa inceapa reducerile pe lr.fr!
La multi ani tuturor si sa trecem cu bine de criza asta!
codruta mihaela spune:
Incredibil,acum am primit un telefon de la Dhl, prin care ma anuntau ca pachetul meu cu trenuletele din Anglia, este venit la ei din 18.12, dar ca nu ar fi fost trecuta adresa completa si nu stiau unde sa vina.
Asta dupa ce am fost la ei la sediu in Timisoara si mi-au zis ca nu e nimic, am vorbit la telefon la Bucuresti si mi-au spus ca numele meu nu apare in sistem.
Oricum astept sa-mi vina miine si dupa voi depune reclamatie.
Codruta
cristicross spune:
Stiu ca-i prea devreme, dar stiti cumva cand incep reducerile in vara. Vreau sa stiu cum imi planific concediul. As vrea sa ajung in germania (in perioada reducerilor of corse)