Aradence DC...! (134)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ada, cate zile l-ati tinut in casa pe Vlad?

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Flavia, multa sanatate lui Bodi si tie multa putere.
Alina, de la Metro am luat lenjeriile cu vreo 24 ron, dar cred ca erau ultimele...
Diana, ce dulce e Teo, iar Timeea a crescut...
Pe Carina am lasat-o azi acasa ca stranuta si tuseste...
Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Diana11 si DianaR am vazut pozele.
Diana11 ai o fetitza tare frumoasa si mareeeeee.
DianaR sunteti o familie tare reusita si cred ca implinita. Se vede ca Teo seamana pe Vlad si Timeea e o dulce, ochii aia ei ma omoara ce frumosi sunt.

Cristina le place la fete una fara alta la scoala? Sanatate Carinei.

Ada, . Am fost ieri la Lavi sa-mi repare unghia aia rupta.

Clau, cum mai e atmosfera la munca? La interviuri ai mai fost?

Noi suntem cat de cat ok, ieri a avut doar 6 scaune, nici tari nici moi, asa intre. Cu mancatul e chin, am reusit totusi sa-i dau lapte delactozat cu zeama de pe orez.
Nu stiu ce s-a intamplat cu el de cand am venit din spital pt ca este foarte marait, plange la orice chestie marunta si la orice ii spun ca nu are voie face urat de tot, arunca cu lucruri, jucarii. Cred ca a invatat astea din spital, ca era un baietel de 2,5 ani care facea asa. La 2,5 ani nu vorbea deloc, nu spunea nici mama, tata, apa, urla intruna si dadea cu jucariile si sticla de ceai pe jos.
Eu sunt cu nervii putin la pamant si incerc sa ma stapanesc cand face de-astea, dar mi-e tare greu uneori sa nu urlu la el.

Cu asigurarile am rezolvat ceva, iau banii in mana si incercam sa o reparam in banii aia. Oricum va dura ceva.

Io nu am niciun chef, voi lucra pana in 30, in 31 ma lasa libera totusi, insa lucrez in 24. Oricum poate e mai bine, nu am timp sa ma gandesc atata la ale mele.

Alina.a, ceva semne de varicela si la voi???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Salutare fetelor, nu v-am mai auzit demult :), v-ti intilnit? Era aproape de Mosul intilnirea.
Flavia imi pare rau de tine si sa se sparga o data ghinioanele tale!!!
La Dragos i-a mers tare bine cu podophylum, mai bine decit cu F24!!!Stai sa ma uit la dilutie si sa il ai in casa.CH9.
In rest caautam de zor jucarii sa stie Mosul de unde sa le cumpere.
Nico, cred ca te-am vazut ieri in Real sau Selgros....nu mai stiu ca am fost in amindoua. Da te-am vazut tirziu ca de fapt Daci o admira pe Maia si m-a facut atenta cit e de frumoasa, apoi te-am vazut pe tine si deja te departasesi, imi era jena sa alerg dupa tine si sa te salut.
Clau, esti in verva vad tura asta:)

Eu am fost necajita o vreme ca m-am apucat de sport si mi-am distrus genunchii. Condrita la ambii genunchi. Adica s-a cam macinat cartilajul. M-a durut ingrozitor 2 saptamini si acum trebuie sa fac fizioterapie si sa iau ceva pastile. Cica sportul meu preferat va fi de acum inotul :))) si eu nici nu stiu bine sa inot. Oricum nu acum pe frig camai stau si prost cu imunitatea si racesc repede..... vai de capul meu. Nici la jogging nu pot merge. Asa-i cind te apiuca ambitia si vrei sa faci sport, o iei in freza din alta parte.
Parca mi-ar spune cineva" tu trbuie sa ramaii grasuta" ca sa nu zic grasa. Nashpa!
Vad ca m-am intins cam mult.
Va pup si va citesc :)

Alina si Dragos-5 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Subiect nou aici.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput