Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (55)
Raspunsuri - Pagina 6
gratiana77 spune:
Buna dimineata burtici!
Va invit la un ceai de scortisoara si o felie de salam de biscuiti.
Ma inscriu si eu in clubul celor care uita si scapa totul din mana. Am citit undeva ca in sarcina memoria ne joaca feste asa ca avem o scuza pt ca uitam ba una ba alta.
ROCO1617 bine ai revenit si multa sanatate.
30+
(Amaris-Stefania)
poze
lucia2000 spune:
aylin_tarcan ti-am trimis si tie link-ul
30+
Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
catalutza81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Eu cred ca sunt putin dusa. Nu ma streseaza atat de tare nasterea in sine cat gandul ca nu scap fara epiziotomie. Asta era si motivul pt care preferam nasterea in apa. As vrea sa fie totul cat mai natural.....asta apropo de ce zicea catalutza, exact aceleasi dorinte am si eu. Mirela 29+ ![]() |
Si eu am fix aceeasi problema....am si visat de doua nopti momentul taierii....uff
Catalutza
28+
Irina
mariucasara spune:
Cristies eu am zis de scuame/cojite in cap la bebe?? Alzheimer scrie pe mine...E adevarat ca fi-mea nu a avut dar pe ea au spalat-o asistentele cu un sapun lichid din cap pana in picioare din prima zi. Probabil ca au indepartat toate cojitele pana am ajuns acasa si altele nu s-au format.
Lorex

pentru copaceii plantati.
Cris.dogarel
Am fost material didactic pentru studetii la medicina in '82
Ca nu aveau ocazia sa vada "pe viu" asa ceva prea des.
catalutza eu sunt sigura ca iti vei gasi un medic
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
31+
Sebastian Petru
aylin_tarcan spune:
uau, mi s-a trimis mesajul. eram convinsa ca nu s-a trimis si injuram de mama focului.
merci, lucia, pentru PM 
fetele, care imi dati si mie parola mailului comun?
catalutza
c u tomorrow. ce zici ca am reusit sa intru si eu pe forum? sa ma lauzi ![]()
Petra mamica de Alma (20.08.2007) si
34+ cu 
cris_mario spune:
lucia ms frumos 
aylin bn ai revenit
...
bubu imi pare foarte rau k nu te-ai simtit bn 
Andreea
27+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
lucia2000 spune:
sa-mi ziceti cum va iee cozonacul
30+
Teodor
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
catalutza81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larisel lillyka Si eu am niste secretzii mai abundente decat in primele 2 trimestre...Poate e mai putzin lichid pt ca bb e mai mare si ramane mai putzin volum pt piscina, asha ar fi logic. lorex Sunt de acord cu tine...sa protejam mediul si sa facem ce putem pt asta, dar pana vom face cu totzii cate ceva ca se si vada vreun rezultat cred ca mai trec 100 de ani. Si mashina inca nu e gata ![]() ...de fapt ar fi, dar nu stiu ce mai avea de impartit service-ul cu asigurarea, chestii specifice tzarii noastre...Nici nu imi bat capul prea tare pt ca oricum nu as mai conduce acum, burta deja e prea mare si riscurile de asemenea...vi4i Bine ca tati e ok, motocicleta se repara ea...chiar daca nu imediat. catalutza Da tu nu mergeai sa nasti la privat? Sau incurc eu iarashi borcanele ...Si ai incredere, dr o sa iti gasesti.roco1617 Ma bucur ca ne mai aduci veshti despre voi...poate de-acuma intri mai des. 34+ Katya Natalia si Sofia Alenaodiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2 AMR maxim 3 saptamani |
Nasteam la particular dar din cauza de bani...preferam sa ii recoltam celule stem decat sa dau 2000 euro pt nastere.
Si uite asa gasisem un medic OK la stat...numai ca acum pleaca din motive personale in strainatate si e posibil sa stea si in februarie...
Catalutza
28+
Irina
cris.dogarel spune:
ailyn tarcan, welcome back

mariucasara, cristies, io ziceam de cojitze![]()
![]()
nu de alta, da' sa nu te apuci mariucasara sa iei lecitina degeaba

cristies, nu stiu preturi exacte la mustela, dar stiu ca-s printre cele scumpe, plus ca pereri impartite despre ele am gasit, iar despre bubchen nu. mai sondeaza, poate stiu fete care au folosit (la "scutece"?)
onitza, deci tzii post....daca tie iti e bine fizic si psihic, atunci e bine

dar ai grija de tine, ca mai si muncesti "turbo", vorba lui Paul..

cata, am citit la odiseea de nov-dec ca unei fete i-a dat in timpul nashterii cu nush ce gel pe perineu, la fiecare impinsatura si nu a mai taiat-o. cauta si tu pe net si ia-l cu tine. doar nu o s ate taie daca zici ca nu si nu
. iti faci masaj d-ala perineal??
decenuela, io zic s adam vina exclusiv pe sarcina pentru scapat lucruri din mana si din vedere. ca zuzi eram si eu inainte, dar nu-mi scapa nimic![]()
![]()
![]()
cristies, super fain ca ai fost la teatru. as vrea si eu, dar nu ma mai descurc deloc cu statul asta in kur. cand am fost cu ana la cenusareasa ei a fost doar o ora, da' am crezut ca ma intind pe sub scaunele alea tari si incomode
. de fapt, as merge oriunde, am dor de duca la greu, dar probabil ca e invers proportional cu ...putirintza

Cris,
31+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 8 sapt.!!
cris_mario spune:
lucia o sa fac cozonacul,dar dupa cununie...sa vad poate atunci inainte de Craciun
,inca o data iti multumesc
Andreea
27+
-Alexandra Elena si Mario Andrei 16.08.2005
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

...Si ai incredere, dr o sa iti gasesti.