Parinti adoptivi in asteptare * 2 *
Raspunsuri - Pagina 8
maria_t1971 spune:
LA MULTI ANI SIMO !!!! .... CAPRICORN NASCUT PE 13 IANUARIE ...
scuze dar nu aveam de unde sa stiu, acum am aflat
maimutzak spune:
SIMO_75! LA MULTI ANI! ( Capricorn si eu ,sa traiti! )Sa iti aduca DD anul acesta puiul mult dorit!Toate gandurile bune!
criss_85 spune:
Simo, La Multi Ani! Sa fi fericita, implinita si sa reusesti in tot ceea ce-ti propui! Dumnezeu si ingerasul tau te vor ajuta sa-ti implinesti visul de a fi mamica si sper ca ziua aceea sa fie f aproape!
MihaelaAnca spune:
Buna fetelor,
exista vreo familie care a adoptat 2 frati de varste diferite? cum au decurs vizitele? cum va descurcati acum?
cons spune:
LA MULTI ANI SIMO-75! SA-TI ADUCA NOUL AN DIN VIATA TA TOT CEEA CE ITI DORESTI!
P.S. Scuze pentru intarziere!
simo_75 spune:
MULTUMESC MULT PENTRU URARI!!!!
SA SPERAM CA VOI PRIMI SI CADOUL MULT VISAT CHIAR DACA O SA VINA CU INTARZIERE.
VA PUP
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga
asi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MihaelaAnca Buna fetelor, exista vreo familie care a adoptat 2 frati de varste diferite? cum au decurs vizitele? cum va descurcati acum? |
Pe rand sau deodata?Adica cei doi frati au fost adoptati deodata sau intai unul si apoi celalalt?
La multi ani Simo!
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
MihaelaAnca spune:
Buna Asi,
ma refer la doi deodata. In martie trebuie sa ne reatestam (a 3-a oara) si ma gandesc sa facem cererea pentru 2 copii. poate ca avem sanse mai mari. deja sunt 3 ani de la depunerea actelor
cons spune:
fetelor, cate un vot va rog......aicihttp://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori+pt+Mos+Craciun
Multumesc pentru voturi!
simo_75 spune:
mihaelaanca- eu zic sa incercati.Trebuie sa va descurcati intr-un fel.Uff! deja sunteti a treia oara cu atestatul,merita sa incercati.Macar sa va duceti sa vedeti copilasii,poate aveti o surpriza si Dumnezeu va va ajuta sa fiti puternici pentru ei.
bafta multa!iti tin pumnii.
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga