Parinti adoptivi in asteptare * 2 *

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sucitul1 spune:

KORA POP , SIMONA 14, va multumesc din suflet pentru gandurile bune si sa dea D-zeu sa aveti parte si voi de aceiasi bucurie . Vom astepta noul an care speram sa ne aduca si fetita asteptam vesti de la DPC speram ca se vor misca destul de repede ca sa putem avea fetita acasa pana voi naste eu
Pupici pentru toate fetele
Flory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sucitul1 spune:

CRACIUN FERICIT SI SARBATORI FERICITE PENTRU VOI TOATE ,DRAGELE MELE PRIETENE SI CU AJUTORUL BUNULI DUMNEZEU SA SE IMPLINEASCA DORINTELE VOASTRE A TUTUROR
FLORY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_75 spune:

Craciun Fericit si multe impliniri.
Sper ca anul 2010 sa aduca pentru toate fetele puiul mult dorit si sa simtim si noi la Craciunul Viitor ceea ce simt toate fetele care au puiul acasa.Atunci sa plangem de fericire(nu ca acum de amaraciune) si sa le incurajam pe aspirantele care vor fii atunci.
Deocamdata sa ne bucuram alaturi de familie si sa speram ca odata si odata vom deveni si noi mamici.
Va pup dragele mele si sa ne gandim ca nimic nu e intamplator pe lumea asta.Daca bunul Dumnezeu ne-a trimis pe calea adoptiei inseamna ca are pentru noi ceva pus deoparte.Totul este sa avem rabdare si cu putin noroc sa ne implinim visul.

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_70 spune:

In primul rand Craciun ferict tuturor fetelor!
Cu cateva luni in urma postam si eu aici la adoptie.Ne hotarasem sa adoptam un copil.Dupa multe incercari in zadar si vazut numai copii de etnie sau cu probleme medicale ne-am hotarat sa facem FIV.Ajunul Craciunului mi-a adus cea mai mare bucurie posibila.Am reusit sa raman insarcinata prin FIV.
Pupici pentru cateva fete care m-au incurajat pe drumul adoptiei si le doresc succes pe mai departe.Simo_75,IT,Gabi Bociort si Redrose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona14 spune:

CRACIUN FERICIT,TUTUROR!
Mirela_70,felicitari,sa va dea Dumnezeu un bebe sanatos

Mergi la inceput

mirela_70- Felicitari!!
Sa inteleg ca ati renuntat la adoptie?Era bine sa mergeti in paralel.Trebuie sa va gaditi ca Dumnezeu v-a oferit miracolul asta datorita faptului ca erati pe calea adoptiei.Se intimpla in 40% de cazuri.
Noi asa vom face,ca intre timp m-am hotarat sa fac si un bebe al nostru,sa trec peste frica etc...dar la adoptie nu voi renunta in ruptul capului!!Acum sa vedem ce vine primul:cel nascut natural sau cel nascut in suflet.Poate amandoi odata!
Asa ne vom implini visul de a avea doi copilasi!!Sa dea Dumnezeu sa reusim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_70 spune:

Simo_75,Simona 14 va multumesc pentru felicitari.
Noi am hotarat sa nu mergem mai departe cu adoptia.Nu a fost sa fie atunci cand am vrut noi.....Dumnezeu ne-a binecuvantat cum a vrut el.
Simo_75 mult noroc si bafta in gasirea copilasului dorit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaalice spune:

MIrela, ma bucur pentru tine! sa ai o sarcina usoara si un copil sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Dragelor va urez si eu sarbatori faricite... ce a mai ramas din ele. Sa va aduca anul viitor bucuria mult asteptata si sarbatorile de anul viitor sa le petrecem cu familie extinsa!
La multi ani!

6IA, 2FIV-nereusite
prin adoptie vom aduce bucuria in casa...

Mergi la inceput

Fetelor va doresc Un an nou cu bucurii!Sa speram ca anul care vine sa ne aduca bucuria in casa si in suflet .
Asteptarile mele de la anul 2010 referitoare la adoptii in Romania
-
Sper sa fie cat mai multe inimi deschise catre acesti copilasi care nu au nici o vina ca s-au nascut si carora le putem da dreptul la o viata mai buna.
Sper ca sistemul sa se trezeasca putin si sa ne sustina mai mult.
Sper sa se mediatizeze mai mult despre viata acestor copii si astfel romanii sa treaca de bariera de genul -nu are gena mea cum sa-l iau?-sau sa se uite cu mila la noi care adoptam ,si sa auzi in spatele tau-saraca,uite ce a ajuns sa faca!- si sa ii determinam sa se gandesca ca a fii mama nu e musai sa cresti copilul tau.
Mama esti si pentru un pui de animal,si pentru o samanta de floare si pentru un pomisor care il sadesti cu mana ta!
Acum#536;
Sa auzim numai de bine , sa chefuim in seara de Anul Nou si sa ne punem dorinta cea mare atunci cand va bate gongul de 12 noaptea.
Sa lasam lacrimile la o parte si sa ne gandim ca la un moment dat vom fii cei mai fericiti parintii si ca am trecut dincolo de anumite limite.
Celor care deja si-au gasit puiul le doresc multa sanatate,fericire cat cuprinde si sa aveti parte de tot ce e mai bun si mai frumos de pe acest pamant!!Si sa speram ca in viitorul apropiat ne vom putea alatura si noi voua !!
va pup din suflet!!
LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput