Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (341)
Raspunsuri - Pagina 7
maraki spune:
Buna dimineata,
Silvi sa porti sanatoasa cizmele si sa se joace cu placere Alain cu ce ati cumparat
Asa este, il rasfat mult pe Angelo, il pun sa se incalte singur dar nu vrea, spune mama si incepe sa se rasfete cu niste figuri de ma topeste
Si la gradi i.am spus sa se incalte singur ca sa nu il duca ushi in clasa, ti.ai gasit......nu a vrut si a fost aia pe faza si l.a luat fortat de langa mine....tare ma deranjeaza fazele astea....
Irina asa au spus si edu ca la scoala ce vor face? pai din moment ce stie sa se incalte cand nu e cu mine, de ce se pune problema in felul asta? ma doare sufletul cand e constrans sa faca ceva ce nu vrea....eu nu sant asa, am citit aici pe forum ca trebuie sa ne purtam cu copiii asa cum asteptam sa se poarte altii cu noi...pe ideea asta merg dar uite ca nu se poate mereu. Sant curioasa ce ne spun educatoarele maine dar nu sant absolut deloc incantata sa il las pe Angelo la tac.su mare
Stiu ca nu vrea, o sa planga pt ca asa face cand este cu mine...
Giova super cumparaturi ati facut
Am comandat si eu ( azi trebuie sa pun plicul la posta ) orga pt Angelo, o carte ca sa invete cantecele pt orga, o caseta de lemn in care trebuie sa formeze cuvinte cu litere in spatiile goale( e ca scrabble ) si o carte electronica care-l va ajuta sa invete cuvinte noi in germana( pune pixul pe imagini si i le spune( pt 4 ani ) ...de mosh Nicolae nu stiu ce vom lua...ieri i.am cumparat si lui plapuma normala de 135x200 m ca saracul tot cu aia mica era
Am dat 30 euroi ...plapuma are dar......patul pe cand? tare ma consum ca nu avem acum bani sa.i cumparam pat, atat se urca prin paturi cand am fost sapt trecuta sa ne uitam...frumoase dar scuuuumpeeee...ce mi.a placut era 700 patul si ajungea la 1 mie cu tot cu saltea....dar f´rumooooosssss.....
Toanca ala nu e 7-ele....vista e inainte sa apara wdw 7 dar e bun si asta
La 7 imi place ca pun mousul in bara si imi apar ferestrele micute din explorer sau ce este deschis...le vezi in miniatura fara sa apesi cu mousul si deschizi ce te intereseaza....
revin, azi mergem la logopeda grecoaica ca fraiera ne.a pus pe drumuri sapt trecuta, a facut 2 programari in acelasi timp si am stat doar 15 minute.....
Ana de France asta am vrut sa spun si eu ca Giova: nu sant sanatosi aia de la sv...ce au putut sa cumpere
Pai fac a rau???? doamne fereste.....
ma bucur ca ati scapat de gripa, Alex cred ca abea asteapta sa se duca la gradi
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
In legatura cu imbracatul/dezbracatul, incaltat, etc....am mare noroc ca a invatat totul la gradi si nu ne lasa pe noi defel sa-l ajutam...doar la sireturi, in rest se descurca si vrea singur.
Cu mancatul iara....mai stau eu de el, dar in rest tot singur vrea. cateodata mi-e iuda ca e asa independent si as vrea sa-l mai ajut, sa fie puiul mamei...dar e marisor, se descurca singur....
Maraki asa de scumpe paturile? mergeti la Ikea, sunt mult mai ieftine. sa va vina si voua cadourile cat mai repede. si eu astept trenurile si sinele din Anglia, mai ales ca am aflat ca platim o taxa de 32 lire pe cele 4 kg
. asta e...inapoi nu mai putem da....tot sunt mai ieftine ca la noi. de stiam nu comandam atat de multe
.
irina ce mai zici? tot prin supermarket? eu pana am nascut tot pe-acolo am fost....in izua cand s-a rupt apa, eram tocmai venita din mall....asa ca...totul e posibil.
Clau e la birou, maine pleaca la Bucuresti....
sper sa iesim diseara la 19 la artificii...e un frig si bate vantul...
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
silvi_2005 spune:
Intru si eu in zona ca trebuie a stau cuminte ca mi-am dat cu spuma covorul din sejur.
Giova asa mare taxa
super aiurea te cred ca nu iti convine, puteau si aia sa scrie pe site clar sa vedeti...lasa-ma ca niciodata nu am avut asa nervi cu taxele ca la sf asta de an
azi au venit cu citirea si la apa o sa am si acolo vreo 200 de euro in plus, asta e macar la anul stim sa le mensualizam pe luna ca ne-au terminat cu toate la sf de an acum.Super ca v-ati balacit la Felix uitasem de faza ca voi plecati
sa nne pui poze. Imi si imaginez minivacanta voastra ca noi asa patim mereu cu Alain , eu cad vad copii linistitila mese nu inteleg ce le zci parintii de sunt asa , ma tot imbat cu apa rece ca depinde de fire
.
Maraki super cadouri ai comandat abia astept sa pui poze sa le vad
si Alain ar fi innebunit dupa ceva gen pian dar sincer nu amavut nervi sa imi cante in cap
nu acum in ^perioada asta oricum
.Cu paturile bine ti-a zis Giova uita-te la ikea ca au super pt pitici si la preturi mai ok al luai alain nu mai stiu cat afost dar sigur nua trecut de 300 cu tot cu saltea.Voi il mai tineti in camera cu voi pe Alagelo? Pe cand marea mutare
? Eu am zis ca dupa sarbatori actionez iar cu mutarea ca nu mai rezist .
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
MIHA78 spune:
LA MULTI ANI CELOR CU NUMELE DE ANDREI, ANDREEA!
Noi liberi azi, am fost la Mc Donalds, la mall, socri, acum dorm d-nii meieu pe aici pierd vremea. E mai bine copilul meu, mai tuseste dar incepe sa-l lase.
Ana ma bucur ca sunteti bine, ca n-a facut si Anastasia gripa asta, foarte nasol ptr. voi si Silvia ca aveti asa taxe de platit. Si la noi tare au crescut cheltuielile, se poarta si aici taxele de regularizare..
Maraki eu te inteleg cu Angelos, sunt si eu asa mai permisiva, dar am vazut acum cum se pune pb. inca din clasa 1 de scoala, nu le mai poarta nimeni de grija, asa ca eu ma straduiesc sa-l mai fac sa faca unele lucruri si singur. Al meu nu se imbraca-dezbraca singur, ca mie nici prin cap nu mi-a trecut sa-l pun sa faca asta.
Silvia, astept cu interes sugestiile ptr. zilele piticilor. Eu am cam hotarat ca in februarie anul viitor ii voi tine ziua acasa, nu la loc de joaca, de buget de criza. Parca la un moment dat l-ai mutat pe Alain nu?
MIHA78 spune:
Giova, rapid am cautat Hotel Vital, ca asa ne-a luat si pe noi un dor de duca. Mi-a placut ce-am vazut, au piscina interioara incalzita nu? Am vazut ca au si o promotie de weekend, chiar rezonabila. Cred ca lui Marco i-a placut mult excursia. Asa eram si noi la restaurant, parca numai al nostru maraia continuu.
Bee, deci Razvan cu Ana se apara unul pe altul, cred ca sunt asa draguti impreuna. Ai noroc ca Ana n-are pretentii la imbracat, am doua colege cu fetite, mama ce pb. au cu aranjatul fetelor.
Am tot citit si ce zicea Teolinda si Toanca cat le place la copii la gradi, si Irina zicea la fel de Mario, incep sa cred ca ar tb. sa incerc si la o alta gradinita, exact cum zicea Cosmi la un moment dat. Nu se poate ca numai Tudor sa nu se poata adapta.
De dieta acum, functioneaza, am cu vreo 3.5 kg. mai putin. Fac si sport, am inceput sa ma obisnuiesc, sper ca de data asta sa fie un succes.
d_melli spune:
Giova nu iesi din casa ca se bat aia la voi prin centru.Ce oameni.Cred ca de plictiseala
.
Silvia nu dispera...Mario face la fel ca Alain...tot tacamul, ba cred ca si mai mult. de exemplu dc nu ii convine ceva arunca imediat dupa noi sau tavavleala...la ordinea zilei..insa eu il las sa se tavaleasca pana nu mai poate...si vine cu coada intre picioare...mai nou tipa cu o voce groasa cica d emonstru...da l-am prostit si aici...scot telefonul si ii zic ca l sn pe medic sa vina sa ii faca o injectie in limba
.
Am musafiri ..tb sa plec.
Miha
Irina
33+ cu 
Giova spune:
avem si noi poze:
http://www.dropshots.com/edi_marco#date/2009-11-26/19:04:47
de aici in jos.
irina unde se bat? aoleu....noi vrem la artificii...tot iesim imediat, numai sa vina Clau.
Silvia asa e cu facturile in strainatate, vin la sf. de an si te termina, stiu si eu....nasol de tot.
Pai cu taxa...asta e...banii i-a luat din contul prietenei cu care am dat comanda...cine stie cand ni inapoiau? pana la 2 kg cica e 9,5 lire si ne-au mai pus in 19 lire pe celelalate 2 kg in plus
. Nasol ca nu scrie pe site si nici nu ne-au anuntat, doar acum, la sfarsit. sa vina odata, asta conteaza acum...
Deci si Alain e la fel in locurile publice
. ma uitam cu Clau la fetele alea si la Marco...si ne intrebam...cum unii reusesc si altii defel?...mai, nu a stat o clipa pe scaun. si eu pun pe seama temperamentului, poate altii pun pe seama educatiei pe care i-am dat-o
.
Miha a fost ok, doar ca mancare putina in meniu si scumputa, dar buna. Micul deju a fost gen bufet...acceptabil.
Duminica seara ii era foame lui marco de sandich si cereale cu lapte. a mers cu Clau la restaurant si i-a dat tipa si a platit 5 lei
.
In afara de furnicile alea totul a fost ok...sauna si piscina in pret...eu nici sauna nu am reusit sa fac, ce sa mai zic de masaje...sweet dreams.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
maraki spune:
Giova ati fost in oras? s.au potolit aia? Si eu il las pe Angelo sa se plimbe pe unde vrea cand iesim,sapt trecuta se juca pe o canapea de piele in mall, Giorgos zicea ca ne injura lumea ca fii-miu era incaltat si se ducea dintr-un capat intr-altul cu masinuta.
Miha este un subiect la generale parca, cine e seful la gradi se numeste....acolo poti citi mai multe experiente despre acomodarea copiilor 
Eu nu platesc nimic pt aducerea comenzii cu jucarii,le primim acasa cu DHL si le platim dupa livrare prin banca( am si o reducere de 5 euroi ca sant clienta lor )Astea le.am comandat pt Mos Craciun,spuneau ca maxim pe 24 dec. sant aduse la usa pachetele( puntlich cum spun nemtii )
La Ikea nu am ajuns, nu stiu ce oferte au dar deja paturile ( am uitat cum se numesc, alea albastre cum are Bumbi )mi se par mici. L-am masurat pe Angelo dar in aer nu la perete si mi.a iesit 1.20 m
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Silvi uitasem, tot cu noi in camera doarme Angelo,vreau intai sa cumpar ceva sigurante pt geam ca sa nu se poata deschide. Mereu Giorgos cu taica.su gasesc pretexte...ca nu avem voie sa gaurim ramele la geamuri, de usa balconului la fel au spus, de cea de la intrare la fel.....cu cine sa fac treaba? oare exista sigurante speciale pentru geamuri?
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
toanca spune:
salutare.
Giova, naspa cu furnici in camera.
Am apucat de am vazut si eu pozele; sunt superbe; sati traiasca baietii!
Matei nu e deloc independent; nu vrea sa se imbrace/dezbrace singur, nici sa manance nu vrea cateodata....
E foarte lenes spre deosebire de Marco desi sunt nascuti in aceeasi zi![]()
Ma duc sa pregatesc mancarea pentru maine ca de maine o luam de codita....servici si gradi...
Poate reusesc sa intru mai tarziu.
Daca nu ne auzim maine.
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2