Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (341)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Saluater tuturor nu am reusit nici sa citecs ncii nu pot sa stau acumdar am intrat sa va urez sa va aduca Mos Nicolaie sa aduca ce vreti, o seara frumoasa tituror;
Razvanel de Bistrita tot binele din lume !!!Ioana sa a traiasca feciorl, pupici !

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Acum am venit si noi de la aeroport.
Ridiciat una bucata sot....
A venit cu daruri multe: mie mi-a luat o geanta si un aparat de fotografiat mult mai performant decat cel pe care il am acum, lui Matei i-a luat un lego, dulciuri si un pulover....
Cu asa cadouri sa tot mai plece
Cosmi, am vazut si ue luminile din Bucuresti, dar nu pot spune ca vorba ta "m-au dat pe spate".
Sunt prea colorate, parca e o sorcova....
Sa aveti o noapte frumoasa,
Ne auzim maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara,

Noi am colindat toys-ul de ne.a venit rau, lume muuuultaaaaa...parca nemtii nu dadeau cadouri jucarii de Nicolaus, era plin magazinul si toti cumparau fel de fel de jucarii Nu stiam ce sa luam dar in final am cumparat un set de 2 pistoale si o pusca cu laser toate si cu sunete,un set de plastilina( un tub lung cu multe culori si forme ) o masina de politie cu luminite, alarma si cuvinte,un girofar si dulciurile care le aveam luate de acum 2 zile..a si doua oua cu surprize de la Cars Sant ambalate frumos sub bradul care tocmai l.am impodobit Maine sa vedem reactia lui Angelo

Giova felicitari lui Marco Am zis bine ca parca e un peste in apa

va las, ne auzim maine

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Hielau si de la mine!

Intru acum pe fuga pt ca maine sigur nu apuc.
Azi am fost sa comandam torturile... 1 pt maine cu Thomas si 1 pt luni la gradi cu Mc Queen. Am facut si ceva cumparaturi pt maine, am luat si sampanie pt la gradi tot cu McQueen ... si pt ca tema petrecerii e asta... o sa-i dau si o bluza pe el tot cu McQueen.
Era o nebunie la Auchan... bine ca n-am avut de luat decat de mancat si baut si m-am dus la casa prioritara de ... ca e una singura si in rest inca 80 de altele... si m-am certat cu o idioata de-mi venea sa-i trag si-un pumn in fata... cica m-a luat barbata-miu special la cumparaturi sa intru in fata ca am cosul plin. Asa n-aveam nici un chef de colindat prin supermarket... ca si-asa mie greu dar am plecat de-acasa mai mult pt torturi... si de ce sa nu recunosc ca Robert nu prea respecta lista de cumparaturi si uita sa ia exact de trebuie.

Nicolas e mai bine... tuseste destul de rar... per ansamblu e ok fata de cum se comporta el la astfel de episoade de raceala... ii dam inainte cu antibioticul si cu aerosolii.

Cam atat... n-am apucat sa citesc din urma prea bine... asa ca nu va suparati sa am tinut un "monolog"

Am reusit in seara aceasta sa insiram si noi beculetele prin curte si sa imi pun decoratiunile de iarna prin casa, plus niste braduti micuti pe la ferestre... bradul cel mai il punem mai aproape de Craciun.
I-am dat lui Nicolas sa-si aseze un bradut mic cu figurine Winny
Pooh and friends... si el si-a pus vreo 10-12 figurine si in bradutzul bebelushului a pus doar 6... darnic.. darnic... dar nu foarte sa nu se invete asta micu ' cu narav.

Hai noapte buna si pupici si sa primiti cadouri multe de la Mos Nicolae.

LILIANA 30+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Nicolas-La multi ani!
Eu bantu-poate il vad pe moshu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nicolas, copil frumos! multa sanatate si fericirie, sa ia parte de tot ce e mai bun si frumos pe lume!
Lili si Robert sa va traiasca flacaul si sa va bucurati de el toata viata!

La multi ani Alain Nicolas! sa ai parte de cadouri multe si frumoase!

tuturor celor ce poarta numele de Nicolae/Nicoleta si derivate ale acestora (daca or fi)!

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

In primul rand LA MULTI ANI RAZVAN!!! Ioana sa va traiasca baiatul, sa va aduca numai bucurii, cu scuzele de rigoare i-am facut urarile acum, am zugravit sapt. asta asa ca ne-am mutat la socri, unde n-avem calc, iar la serviciu ne-au restrictionat accesul la net. Ieri am venit si am facut curatenie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

LA MULTI ANI NICOLAS!! SA FII FERICIT, SA LE ADUCI PARINTILOR TAI IUBITORI NUMAI BUCURII!!

La multi ani Alain Nicolas, La multi ani de sf. Nicolaie!
La noi a venit Mosul, ptr. prima data numai cu dulciuri. Primise vreo 3 seturi de jucarii in ultimul timp, si am zis gata, se joaca cu ele 2 zile si apoi vrea altele. Azi mergem si la Mc Donald, ca-s figurine din Star Wars in Hapymeal si le vrea pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana frumoase pozele, ma bucur ca a fost incantat/emotionat.
Toanca scuze, am trecut unica sarbatorita pe decembrie si am uitat de mine. M-ati recunoscut voi dupa numele copiilor.
sa stapaniti sanatosi cadourile.
sper sa-i placa la edi jumperul ala, oricum nu a fost o enormitate, si asa nu stiam ce sa-i luam de mos....
Silvia cum stai cu pregateala? sa ne zici ce cadouri ati primit...
Ana super interesant sandwichul. incerc si eu sa vedem daca are succes.
L-ai gasit pe mosh? a lasat vreo urma?
Lili distractie frumoasa azi, sa aiba parte Nicolas de multe cadouri frumoase.
eu tare importanta m-am simtit in sarcina asta...ma ajuta lumea la cumparaturi, ma lasau la casa rpioritara....deh...eu faceam cumparaturile sapt. si ma cocosam bagand ditamai sacosa in masina...nu stiu cum am rezistat pana in 37 sapt. la cat caram.
Miha distractie frumoasa azi la Mc. si noi avem o chestie din Star Wars...nu stiu cum se numeste...un cap negru...tot de la Mc luat.

aseara am plecat toti la Real, dar nu la asta de langa noi...la cel nou deschis de langa aeroport, am zis sa probam si noua centura si sa vedem daca face nazuri masina. Drumul ok, iar s-a aprins pe bord aceeasi anomalie, deja al meu face ca trenul....mi-e groaza ce scandal va face celor din service...nu e normal ca sapt. sa merg sa le las masina si ei sa tot inlocuiasca senzori ca nu stiu unde e eroarea...sa o trimita in Germania daca nu sunt capabili....in aprilie se duce naibii si garantia si sa vedem atunci....masina de mii de euro...of ca tare necajiti mai suntem.

In Real Marco crixza ca vrea sKateboard, el nici pe patine cu rotile nu merge si vrea placa dintr-asta.
Normal ca nu a dormit, era copt si de aici scandalul.
Edi cumintel, nu am avut treaba cu el.
Si-a luat Clau mosul, eu nu am gasit o marmacie sa-mi cumpar crema Vicky de fata, daca tot e pe terminate cea veche...asa ca papucii mei sunt goli in dim. asta. si ai lui Edi la fel...nu am stiut ce sa-i cumpar...are tot ce-i trebuie deocamdata, asa ca nu am luat ceva doar ca sa aiba si el in papucei...si asa sunt foarte mici ci nu intra mai nimic.

De acolo, la asociatul lui Clau, viitorii fini. Nunta e pe 24 aprilie...ei sunt catolici amandoi...oare ii putem cununa poate ca nu si am scapat....musai sa ma interesez.
Marco a primit un bakugan de la ei si pe urma acasa...papa si nani.

Am pus sarmalele la foc (din congelator facute de soacra) si astept sa se trezeasca Marco sa-si vada ghetutzele.
Pe mine m-a trezit haplea mic la ora 8 sa pape. acum el doarme si eu...stau ca zuza prin casa.

L-am masutar si cantarit aseara: 70 cm si 8700 gr. Mie mi se pare foarte grasun...marco avea 8150 gr si 68 cm...Edi se vede ca e mai lung decat frate-su, dar e cam scurt in picioare...e cam disproportionat...sper sa-si revina pe viitor ca nu are cu cine semana cu picioarele scurte.
ce probleme am si eu....aaa...si e putin cracos...Marco parca are picioare de fetitza, Edi mai de barbatel....

na va las...daca eu ma plictisesc si ma aberez, sa nu va fac si pe voi sa-mi cititi "problemele" mele "grave".

Sa aveti un mosh bogat sa va umple papucii de tot ce va doriti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici

LA MULTI ANI NICOLAS ! tot binele din lume alaturi de cei dragi

a venit si la noi mos Nicolae...anul asta Gabi a fost cel care s a ocupat de cadouri si am fost placut impresionata.....cu toate ca i spusesem ca Mos Nicolae aduce numai dulciuri

pt mine un set de cosmeticale
pt papan un excavator cu telecomanda si dulciuri
pt Bianca(aici a fost surpriza).....i a adus un parfum ,o crema de fata ,gel de dus ...dulciuri.,..pana si Gabi arecunoscut ca avem o domnisoara in casa

au fost tare incantati puii mei...ca si ai vostrii

ma duc asa fac curat si vrem sa mergem pe la bunicul la tara

Mergi la inceput