Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (341)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

ciorba pe foc ,curatenia e in plina desfasurare si mie imi arde sa schim culori si titulatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna dimineata!
Si eu la Razvan s-a trezit azi la 8.30, minune mare ca de obicei la 7 e in picioare.
Mancare nu fac, am ceva prin frigider. Trebuie sa fac niste gogosi cu banane, ca am avut prea multe si se strica. Si ar trebui sa ma mobilizez la o zacusca, e congelatorul plin si va trebui eliberat, sa nu car prin februarie carne si legume congelate la Iasi.
Eu n-am rezistat pina la final la Dansez pt tine, inteleg ca a cistigat Jean. Bravo lui.
La Carrefour au azi reducere de 15% la jucarii si 20% la carti, DVD-uri. Dar de la ora 20.00

Oana, mamica de Razvan-Stefan (13.02.2006) si 19 S

Mergi la inceput

asta ca sa i fac oftica ,,doamnei,, care mi trimite mesaje chiar daca am sters o din lista mea

am terminat treaba si ma uitam la o emisiune pe otv..despre o pastile pe care o iei in momentul in care vrei sa renunti la sarcina...o i fi in urma eu dar n am auzit de asa ceva...voi stiti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ne-am intors acasa de la concurs si mall. marco a fost pe locul2. poate chiar ajungea pe primul, dar la mijlocul distantei a incetinit si vorbea cu prietenul Mihnea...fiecare de pe culoarul lui. ce stiu ei de concurs si competitie...mai ales ca au fost majoritatea din grupa lor.
Au fost premiati toti copiii, nu s-a facut clasament...dar tare frumos a fost...i-aM FACUT galerie la greu...imi aminteam de concursurile la care participa sorella...fain a fost. Edi tare cumintel...a stat treaz, a dormit...toata lumea se uita la el si-l admira cum dormea in scoica.

De acolo am plecat la mall cu Mihnea si parintii lui, ei la joaca noi la papa KFC si pe urma acasa. Mi-a adormit pe masina, dar s-a trezit cand l-a adus Clau in casa.

Sunt necajita, caci in graba de azi dim. am uitat aparatul si camera de filmat acasa. Noroc ca au facut ceilalti parinti poze si a filmat dir. gradinitei, asa ca sper sa aiba si Marco ceva poze.

Edi a avut o noapte ok, fara febra sau alte probleme.

Uite ca am avut dreptate si cu Elena si cu jean.
Oricum ambele echipe din finala au dansat bine, diferenta a fost prea mica. Imi pare rau de Ilaria, primea un cadoul super de ziua ei, daca castiga.
Dansul tiganesc a fost bestial, Bursucul e fenomenal...a mai castigat el la aceasta emisiune. are super idei, e un coregraf clasa 1.
Maraki a murit cumva fratele lui Liviu? M-a intrebat si mama, dar eu habar n-am ca a avut un frate, stia ea mai multe decat mine.
Cosmi super ca vine sora ta. eu ma vad cu a mea in 22 ian. cand mergem la Bologna, sper sa traga ea o tura pana acolo sa ne vedem asa scurt.
Toanca azi vine sotul? vrei DVD original cu filmul ala? o fi aparut si in magazine? incearca in Altex, media galaxy, carrefour, real, etc....
Super pozele. v-am vazut pe leaganul ala...ai vazut la tv ca a murit un baietel strivit de un leagan identic?
e misto hanul, tare bine arata din poze. vad ca si voi aveti dvd portabil, e misto cu el, nu?
Oachi oricum la carrefour sunt cele mai mici preturi la jucarii. Am luat in sept. la finut catelul vorbitor la 180 lei si acum l-am luat la unul din baietii nasei la 130 lei.
Poate ajungem si noi maine pana in Arad, dar mi-a ca iar face scandal Marco.

cand vine mos nicolae maine dimineata
in fiecare an uit.
o sambata frumoasa sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Giova am scris in acelasi timp

MARCOOOOOOOOOOOO....primul spiridus cammpion

Giova fratele lui Liviu a murit acum cateva luni,prin vara intr un accident de masina a lasat un copil mic in urma...de asta este asa sensbil Liviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Cosmi, nu prea am inteles faza cu "sa-i fac in sac doamnei"..........e cumva doamna la care ma gandesc si io
Giova, felicitari lui Marco pentru locul 2..
Eu mi-am bagat barbatu' la nani.
Barbatul cel adevarat vine in seara asta; mergem diseara sa-l luam de la aeroport.
Am termintat de facut si mancarea....
Giova, hanul a fost bestial; foarte curat, foarte frumos, mancare foarte bune, ne0am plimbat si cu caruta iar Matei a fost foarte incanta de idee. Cu poneii in schimb nu a vrut deloc sa se plimbe; a cazut la gradi de pe un calut de plastic si de atunci spune ca toti calutii sunt naravasi
Merita cu varf si indesat toti banii la Danes
Da, avem DVD portabil si, dupa parerea mea e o investitie excelenta; cand mergem la drum lung, cum a fost cel pana la Sighisoara, Matei sta in scaunul lui de masina si se uita la desene; nici nu simt ca am copilul dupa mine.
In plus, daca vremea e mai naspa si nu putem sta foarte multa pe afara, mai sta si in camera de hotel/pensiune si se uita la desene; sau in avion
Oricum merita banii.
Da, am auzit si eu ca Liviu avea un frate care a murit, dar sincera sa fiu nici nu stiam ca are frate.
Nu am apucat sa stau sa ma uit la toata emisiunea ca ma luase un somn.....
DVD-ul cu 2012 l-as vrea pe cel original, dar din ce am cautat nu l-am gasit.
Maraki, cica sunt mai multe filme 2012 (e Doomstay, Nostradamus si cel cu John Crusak) eu pe cel cu John Crusak vreau sa-l vad.
Giova, in noaptea asta vine Mos Nicolae, dar numai daca ai ghetutele curate
Frumoase hainele pe care le-a luat Clau de la Z?
Ma duc sa fumez o tigare si cred ca ma duc si eu in pat o ora cand barbat

Mergi la inceput

Toanca....ea enu avea cine altcineva...m are rost sa ti zic ce a mai ,,scris,, ca pe urma zice ca i importanta....ca atata poate

Toanca asadar vine sotu..adica mos Nicolae...neaparat tb sa iau si eu un dvd portabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Cosmi, da de ce-ti mai scrie??????
Da, un DVD portabil e o investitie buna pe termen lung.
Au in Metro si nu f. scump; e undeva in jur de 250-300 de lei
Ma duc sa vad daca reusesc sa trag un pui de somn.
Ne auzim mai incolo

Mergi la inceput

TOANCA.....e super ofticata de asta,pt ca au inceput sa scrie fetele...are cate o tresarire asao mustra o constiinta???nu cred ca ar insemna ca s a facut o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Cosmi...minuni nu ai sa vezi asa ca ...
Noi am fost la medic ieri fata are 2100 gr...si zice doctorita ca spera sa vina in ianuarie.I-am spus doar ca nu vreau pe 1 sa nu fie aia prea veseli pe acolo
Giova si eu eram fan Elena si Radu , absolut bestiali.Si imi placeau si cum danseaza.Nu imi placea ca ii dadeau prea mare importanta veveritei de zici ca era prim balerina .Oricum cregrafa veveritei e belea de buna.Felicitari pt campionul sectei.A si stai linistita au niste preturi la carefour la jucarii de intrec orice masua , azi am fost.Ceva misto sub 150 nu gasesti.Super scumpe fata de anul trecut.
Oachi, gogosi cu bananae?
Noi nu avem sarbatorite in decembrie?
Maine e ziua lui Nicolas.Oare e mai bine?
Va pup ca plec in orasel ,asta dupa ce am fost prin magazine del a10 la 15

Irina 33+ cu

Mergi la inceput