Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (341)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am fost dupa masina in service...credeam ca termin in casa, dar uite ca au sunat astia.
Doamne, ce domnie e cu masina asta...de la mondeo meu...cand m-am urcat in ea, primul lucru...cautam ambreajul cu piciorul si l-am pus pe frana...e naspa sa fie una cu cutie automata si alta normala.
Vad ca mi-au si spalat-o astia...ca era asa jegoasa de la felix. Doamne ajuta sa nu mai apara defectiunea aia pe bord. Musai sa iesim cu ea din oras...asa ca duminica poate dam un Carrefour din Arad pt. celelalte cadouri.

Lili sa inteleg ca impartiti ambele mamici animatorii? sau numai tu? e naspa ca s-a mai suprapus cu o zi....
si eu am dus tot 4l de suc cam la 30 copii, fara personalul gradinitei.
Toanca naspa ca v-au taiat accesul la ce e mai important. bine ca ai net acasa.
Da, marco nu mananca cioco, rar Milka kids, dar haribo ar termina o punga. Eu cumpar tot de la oameni ce aduc de la nemti, nu iau din mag. noastre.

imediat trebuie sa o tai dupa pitic...sper sa termin plita de spalat pana atunci.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Iuliana eu colaborez cu animatorii astia de la petrecerea de 2 ani a lui Nicolas.. i-am luat si de Mos Craciun si in privat... si la peterecerea de la biserica pe care am organizat-o noi pt copii de-aici din sat... si de 1 iunie... Inca acum 2 ani chiar s-au oferit sa vina Mos Craciun voluntar... anul trecut le-am cerut si Craciunita si i-am platit noi... anul acesta din pacate nu mai putem face nici macar pachetele cu dulciuri...criza asta. Am mai avut si sponsori anul trecut...chiar prea multi dar acum n-am mai indraznit sa propun nimanui... ca nu mai e cazul.
Daca vrei iti dau tel lor.. pe privat. dar poti sa te uiti si pe jollyclub.ro
Sunt f flexibili si fac petrecerea cum vrei tu...

Gio - bine ca ai rezolvat cu masina... si-a mea e jegoasa rau dar pe frigul asta nu prea imi vine sa ma duc la spalatorie cu ea ... ca mi-e frig sa stau s-astept.
De animatori ii platim impreuna... si sucuri si alte accesorii adica farfurii si pahare cu Cars si printese.
Deci 4 l sunt suficienti...
Cred ca ma ia si pe mine raceala asta de la Nicolas ca ma cam deranjeaza pe gat ceva... imi vine sa tot tusesc. I-am spus lui Robert sa ia Paragripe si Homeovox... ca alta sansa n-am.

LILIANA 30+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Plec si eu spre casa...la barbatu' meu
Liliana, ma uit mai tarziu la ce mi-ai trimis
Ne auzim mai tarziu

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Irina, nici nu te gandi sa nasti anul asta! Lasa fata sa stea la caldurica pana dupa Rev! Mai ales ca e ceva mai micuta decat varsta sarcinii (dar n-ai de unde sa stii sigur! poate sa fie ecograful nu foarte precis). SI ai mei (in special Ana) sunt distrugatori. Ana roade picioarele sau mainile papusilor. Uffff eu in loc de chinezarii iau oarece romanisme (sa sustinem economia noastra nu pe a altora, nu? vb vine, ca la ce am redus noi consumul, mai degraba o scufundam! ) fff ieftine (numai plastic probabil). Si asa o sa fac inca cel putin un an pana ne mai redresam financiar. Noroc cu prietenii si cunostiintele care ne bucura cu lucruri "de firma". Am facut cumparaturile de sarbatori si la 200 cu RON am luat toate cadourile pt ai mei de Mos Nicolae si Craciun+ dulciuri+ dulciuri pt prietenii lor (20 ce ciocolati Papi)+ produse de curatenie+ papa de ziua nationala. Sunt spaima economiei, stiu. La arsuri am luat Rennie si cat eram gravida. Am avut si eu o maaare problema cu arsurile la ultima sarcina. Si da, Tavi a avut par (si unghii). Dar eu am ramas cu ele si acum.
Cosmi, eu ti-am zis ca ai acasa o domnisoara pe care numai tu (si tatal ei probabil) o mai vezi copila! Sa-i dai si clasice mai usurele si dragute (tot de amor), cum ar fi Jane Austen-Mandrie si Prejudecata (eu am fost obsedata de cartea asta pe la 10-11 ani). Super ca se rasfata fata acasa cu cititul!
Giova, sper sa nu faca Edi febra de la vaccin. Sta deja in fundulet? Al meu e asa de mic si fragil.........Nici nu tine bine capul. Si e mereu chinuit de burtica aia pacatoasa. Si paaaalid. Se face el mare! Succes lui Marco la concurs.
Toanca, o sa ve distrati tare fain de sarbatori vad. SI bine si cu net acasa, desi e cam cronofag.
Oachi n-am apucat sa-ti spun:Sarcina usoara! Multa sanatate si sa treceti cat mai usor peste perioada de mutare. Si eu m-am mutat in chirie, gravida fiind, iar apoi cu bb Razvan mic alergam sa finisam casa. Dar totul a fost ok.
Maraki, sa va fie de bine cumparaturile! SI sa se bucure Angelo de ele!
Silvi, am vazut (de ceva vreme, dar n-am apucat sa scriu) ca ti-ai gasit cizme! Sa le porti sanatoasa alaturi de ce ti-a mai luat JP (un palton spuneai tu). Voi, campionii cumparaturilor. Pacat ca nu sunteti in tara ci sustineti economia franceza acum (am eu un fix cu cheltuitul/cumparaturile care sunt ok pe vremuri din astea grele- fac motorul sa se invarta si pana la urma asa se iese din criza).
Liliana, consult prin telefon si la voi. Sper sa fie ok Nicolas mai ales ca vine ziua lui si tb sa fie in forma de petrecut! Te-ai uitat si tu in gatul lui? Sta sa te uiti? CA eu asa fac cu ai mei. Ti-am mai zis ca la ai mei ultima noutate in materie de imbolnaviri sunt amigdalitele repetate. Care in cazul lor merg cu tuse expectoranta+ SN. Nu pot sa detaliez la modul plastic ce si cum, dar clar e tuse care rupe/scoate, etc. Si mai voiam sa-ti zic legat de simptomele de bronsita/bronsiolita (sunt cam mari de acum pt bronsiolite): expirul prelungit! Asculta-l cand doarme: daca inspira scurt, expira lung e problema din plamani. Daca inspira cu dificultate, e o simpla raceala mai urata- noua asa ni s-a spus, eu asa recunosc problemele. Cat despre petreceri, io nu-s gravi, dar asa ash vrea sa fiu lasata in pace, sa nu vina nimeni la noi sa nu mergem noi nicaieri!
fetele. Si in caz ca nu mai intru (ca maine plec la socrii), sper ca spiridusii sa primeasca tot ce-si doresc de la Mosh Nicolae! Si voi sa va bucurati de bucuria lor.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

nu am mai mers dupa Marco.
M-a sunat mama unui prieten de-al lui daca-l las pe marco cu ei, merg in centru, se aprind luminile.
l-am lasat, ca eu nu indraznesc sa ma car cu amandoi pe acolo, Edi mai e si marait.

asa ca plec sa-mi bag masinile in garaj si-mi comand o pizza. Nu am prea mancat azi si ma doare capul.

Bee sta in fundulet, dar asa intre perne, inca nu poate cum trebuie, pica in laterale.
distractie frumoasa la socrii si multe cadouri.
Toanca si eu duc tort, dar ziceam de gradi de stat, aici nu ii lasa.
Lili nasol ca nu mai puteti face cadouri pt. copiii din sat.

gata, plec ca e intuneric deja si mi-e sa nu apara cainii.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare

acum am ajuns acasa si am bagat la cuptor pui si cartofi

la Stefan la gradii a venit mos nicolaefff fain ,a venit cand dormeau si le a lasat la fiecare pe perna o ghetuta in care erau dulciuri...toti erau fericiti si stateau cu ghetuta in mana....de mos craciun nu dam niciun ban ca le cumpara din banii de fondul clasei

Silvieu si gabi stim ca Bianca este o domnisorica.....dar e mai greu sa acceptam
Maraki ce de ai mai cumparattttt
Giova haribo??/super tare Marco
TEolinda cat costa animatorii???ca m ar interesa si pe mine

fetelor in casa bag 19 copii...am avut si mai multidar pb e alta...ca i tineam ocupati cu tot felul de jocuri si dansuri pana anul trecut,dar acu???ca parca toti s au maturizatasta i pb....azi ma gandeam sa i sugerez Biancai sa i ducem la patinoar(mai putini)sau la concertul lui Banica ca de Cleopatra nici vorba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

BRANDUSA - sa va fie de bine cumparaturile... sa se bucure copii de cadouri. Chiar ca esti tare chibzuita cu banutii.. nu stiu cum ai reusit sa cumperi atatea chestii cu doar 200 ron.
Nu are nimic in gat Nicolas m-am uitat si este ok... nici nu se plange de gat ca l-am intrebat. I-am luat si Homeovox sa-l dreg cu raguseala... care vine de undeva de pe trahee... banuiesc.
Nu pare incarcat la plamani.. din cat ma pricep eu... si da, prin telefon am luat info de tratament ca doar ii stie "boala" prea bine.

Cosmina ti-am trimis info despre animatori pe PM.

GIO - te-ai scos... bine ca are cine sa-l distreze pe Marco... pofta buna la pizza.
Da...e nasol ca nu mai putem pregati nimic pt copii anul acesta... cred ca vor fi f dezamagiti mai ales ca mai mult ca sigur se-asteapta ca se va intampla ceva... poate doar sa faca biserica din fondurile de la cutia milei... desi din cate am inteles si de Mos Nicolae li s-a impus de la Patriarhie sa faca pachete cu dulciuri pt copii... Asa ca duminica la noi copii de pana in 10 ani vor primi dulciuri de Mos Nicolae de la biserica... eu oricum nu ma duc ca nu-l scot in starea in care e... vreau sa fie cat mai bine pana luni pt la gradi.
Chiar vorbeam in seara asta cu Robert de pachetele de mos Craciun... daca reuseam sa vindem apartamentul nu era o problema... asa nu putem ramane decat cu parerea de rau ca am inceput o traditie si nu o putem continua.

Merg sa fac un piure pt copil...

LILIANA 30+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

acum am sunat sa vad pe unde sunt...acasa la Mihnea. in oraS AU stat putin, ca erau iesiti de la inot si sa nu raceasca. acum mananca si pe urma mi-l aduce acasa.

Am primit ieri un CD cu poze d ela gradi...am selectat o parte si le incarc, tare faine sunt.

Am sunat si la M sa-i zic sa nu vina maine la curatenie si mi-a zis ca au foarte multe pt. serbare, cate 3 poezii de copil, plus cantece, colinde si in engleza. Cica e super educatoarea asta, face cate 2 fise cu ei pe zi, plus repetitii, plus alte act. se joaca doar cate 10 min/zi, spre disperarea copiilor. Tare curioasa sunt cum e serbarea de anul asta si cu aceasta educatoare.

Maine dim. e si concursul...sper sa-l culc devreme..,nu stiu cum facem sa ajungem pe 8:30 acolo. Parca vad ca nu se culca pana nu ajunge Clau si asa ne va prinde ora 24.

Cosmi mai bine faceti undeva, sunt mari deja nu-i mai poti anima cum vrei tu.
Lili pofta buna frumosului.

aaa....mi-a depus mama cererea pt. transferul alocatioei lui marco la Timisoara...noroc cu pilele, caci altfel trebuia sa o duc personal.
sapt. viitoare sunt la astia de aici sa vedem daca au primit CNP-ul dorit si daca mi-au bagat dosarele in calcul.

poze de la gradi:
http://entertainment.webshots.com/photo/2419961530065845318qldkCx

_

Mergi la inceput

Salutare fetele.
Acum am ajuns si noi pe acasa.
Am fost la locul de joaca, la cumparaturi si acum pe acasa.
Matei se joaca cu un balon si ma tot pune sa ma uit ce sus il arunca el
In seara asta iar am barbat in pat ca deja mi-a spus ca vrea sa doarma cu mine
Asa ca trebuie sa ma tot uit la baloane....
Voi reveni

poze

Mergi la inceput

By the way....Giova, au inchis site-ul ala pe care pusesei tu filmuletul....si nu am apucat sa il vad si eu

poze

Mergi la inceput