P.S. - intrebare in soapta
Raspunsuri - Pagina 2
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik Eu n-am mai vazut emisiunea din .ro in ultima vreme dar tipa pe care o stiam, bruneta, cu ochelari, era Raluca Iuga. http://www.program-tv.ro/images/shows/original/K8Mh8-supernanny.jpg Daca au schimbat-o intre timp, asta nu mai stiu. -------------------- Andra si bebe Theodora Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson |
Shhshhh .. in soapta, da?
Deci de ceva vreme (cred ca mai bine de 1 an, nu mai stiu ca nu m-am mai uitat) Irina Petrea nu mai e supernany. A fost ea un timp, apoi s-a retras, a scos cartea cu sfaturi de supernany si a trecut la o alta emisiune 'Consiliere de urgenta' (nu pot ca sa spun ce fel si ce personaje sunt ca am vazut fragmente de maxim 10 secunde cand schimbam posturile sa caut ceva interesant. Oricum, erau niste indivizi care se tot injurau si bateau si ea se uita cu ochi critici la ei si incerca sa ii desparta si sa le dea sfaturi sa se pupe ). Am vazut ca au scos un alt sezon de 'supernany' cu alta doamna in rolul principal. Nu i-am retinut numele. Dar 'supernany' originala , mama lor ea a fost si a scos si bani frumosi din mult laudata ei carte (pe care nu am achizitionat-o).
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
kay spune:
shhhh, tot in soapta va zic si eu, toate astea cu batai si injuraturi, inselaturi si impacari sunt facaturi. si va zic sincer si in soapta ca sunt facute pt masele care gusta asa ceva, pt rating. dar shhh, sa nu afle nimeni.
Laura25 spune:
psss, Oana ... stim, stim ... dar ne facem ca nu cunoastem.
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
bonta_bonta spune:
io nu am tv de vreo 2 ani asa ... si cand aveam nu ii mergea sonorul (in soapta mergea, alti 2 ani) suntem mai la padure asa noi...
dar la hotel (mare minune doamne, buna inventie), aveau! si am vazut-o saptamana trecuta pe I.P. si inca nu imi trece ameteala ... IP + TV cu sonor... bulversant
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bonta_bonta io nu am tv de vreo 2 ani asa ... si cand aveam nu ii mergea sonorul (in soapta mergea, alti 2 ani) suntem mai la padure asa noi... dar la hotel (mare minune doamne, buna inventie), aveau! si am vazut-o saptamana trecuta pe I.P. si inca nu imi trece ameteala ... IP + TV cu sonor... bulversant moi, tud& alex |
Uite vezi de ce vorbesti tu in soapta? Ma gandesc sa merg si eu la padure fara TV si nevasta la fel poate invatam sa vorbim (mai) incet, daca nu in soapta.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui marius
Ma gandesc sa merg si eu la padure fara TV si nevasta Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video Pagina legislativa |
????? Fara tv am inteles, dar nevasta cu ce ti-a greshit?
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
marius spune:
Asa incet in soapta - amandoi avem gura prea mare.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
baby-boom spune:
E contagios, dom'le....juuuur ca am citit subiectul in soapta...foarte haios, foarte....
Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)
Laura25 spune:
www.youtube.com/watch?v=9hUy9ePyo6Q" target="_blank"> sound of silence
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi