Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ina - si mie mi s-a spus sa evit sutienele cu sarma, desi eu numai de-alea aveam, pentru ca am sanii mari si trebuie sustinuti.
Pana la urma mi-am luat 2 fara sarma, si tare bine e cu ele.

Lara - perfect de acord cu tine cu purtatul sutienului in timpul alaptarii. Mi-a spus si mie dr atunci, ca neaparat sa port, ca o sa mai am nevoie de tzitzi si dupa ce termin alaptarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Gata, am terminat mancarea. Am si curatat in urma mea tot, sa nu zica sotul nimic (parca o aud si pe Freedelia ) si stau cuminte.

Am facut mazare cu carnaciori picanti (mi-a dat Ella idei acum 2 saptamani ) si asta http://savalaura.blogspot.com/2009/10/pui-stroganoff.html , care a iesit foarte bun, va asigur.
Nu mai gatesc pana vineri, am obosit.

Mai am de facut rulourile cu parmezan si rozmarin, dar deocamdata aluatul e la crescut, iau si eu o mica pauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nemary

Roxana, Denisa, Andra, multumesc pt.raspuns. nu m-a mai durut azi. speram sa vb vineri cu doctorul dar tocmai a anulat toate programarile. sper sa-l gasesc maine la spital, daca nu...sptamana viitoare.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 21+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

.. banuiesc ca mesajul meu nu l-ai citit...

Mami de Luca again

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira
Vad ca din greseala la adrese s-au lipit si semnele de punctuatie

Incearca sa scoti punctul si virgula de la sfarsitul lor, si vezi daca merge

Eu tocmai am pus aluatul de painici in MP, va tin la curent

Asta era..acum merg site-urile deschise!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 19+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Na ca din greseala am sris la celalalt capitol

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27
Andira de la retetele de pe site-ul Laurei A am ajuns la tot soiul de minunatii si acum poftesc de mor la niste pui cu usturoi! Ziceam ca azi ma relaxez... neeee!! Ma duc la bucatarie sa-mi astampar stomacul cu mamaliguta si pui. In mod cert am poftit si la ciocolata de casa de care vorbeau fetele insa capitolul dulciuri facute acasa nu este clar domeniul meu (fac doar tarte cu fructe din gradina bunicilor.. that's all)

Sa stii ca se fac tare usor unele, iar ciocolata de casa (cel putin reteta mea) se face in 10 min.
Daca vrei, te ajut eu pas cu pas - o sa vezi ce bunatate o sa-ti iasa. Nu pot sa las o graviduta sa pofteasca asa...

Chiar mi-ar placea sa incerc! Recunosc, asta pt ca dureaza putin realizarea!

Mami de Luca again

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Nu e mai bine de mine, ca dorm singura in pat ..mai dorm si cu sotul, dar cand are a doua zi slujba la biserica doarme in alta camera.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 19+ -posibil tot - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Ce ma enervez ca scrisesem ditamai meajul, dar de la reclama aia cu milka mi se tot blocheaza forumul si am pierdut si mesajul..si cum sunt franta de oboseala, nu il mai scriu din nou.
Asa cum am promis am pus si eu cateva poze cu butoiu la 21s, in linkul de la semnatura. Le-am facut azi la serv..in locul ala unde merg si regii singuri. Nu stiu cat de bine se vede balonasul prin bluza aia...dar cu siguranta se vede ca fac parte din "categoria grea", exact asa cum am spus.

www.brizamarii.sunphoto.ro/bebe/" target="_blank">poze

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

salutari pe inserate si de la iasi unde e urat afara si rece. a plouat e si e vreme mohorata dar afara e cald si bine
va multumesc pt frumoasa primire si ca nu m-ati uitat in tot acest timp. multumiri oanaiacovita, rebiana27, Ioanact, andra_s, dayanara, babyangel, ellanik,kossir . sper ca nu am uitat vreo burticuta draga ce mi-a urat bun venit din nou.
fetelor eu am purtat sutien de bumbac din prima luna de sarcina la recomandarea doctoritei mele care mi-a spus ca de la femeie la femeie ca trebuie sa imi protejez sanii sa nu se lasa dupa sarcina si alaptat. asa ca am avut mare grija de acest aspect si l-am purtat mereu si nu m-a incomodat. prin luna a 4 a am trecut la un nr mai mare. ma ung in fiecare seara cu ulei de masline si pe burtica si pe sani. am pus intr-un recipient de la spray de corp si se pulverizeaza f usor. eu am pus in acest ulei si cateva picaturi de ulei din candela sf nectarie si a altor sfinti. daca ma plangeam mereu ca nu simt miscarile fluturasului meu va pot spune ca acum are activitate intensa atat in timpul zilei cat si cand mi-e somnul mai dulce. si mereu ma face sa zambesc caci asa ma atenttioneaza mititica mea ca e si ea prin zona.
mai vreau sa va spun ca dupa eco de duminica trecuta data probabila a nasterii mele s-a schimbat pe 28 februarie caci dupa masuratori a reiesit ca as avea 26 s si 6 zile, deci se va naste cu o saptamana mai devreme de cat stiam pana acum. mai e pana atunci si vom vedea cand va dori fluturasul sa vada lumina zilei.
va poop pe toate, eu ma retrag sa pap o salata de fructe si ma bag in pat caci azi nu am avut timp sa stau la orizontala nici o clipa.

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
26+ - Maria-Emilia
http://community.webshots.com/album/575239850kJqaRO
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Perna. In realitate e mult mai mare decat in poza. Nici nu a avut la magazin punga asa mare.
http://picasaweb.google.ro/deni757/7#5408097463744282530

Fetelor Alina e cea mai tare. Doarme singura

Denisa, 21 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

denisa, marfa ideea cu perna. sper sa-ti fie de folos, de pe acum. mi-ai facut curioasa. sa ne spui cum e cu ea.

selina, ura!!!! felicitari pt vestile bune, si ca te-ai linistit. bravo ca totul e bine. ce bine e sa te duci la mai multi dr, mai multe pareri. poate unul se inseala fara sa vrea.

vio asteptand pe bebe 18+ Tudor Cristian

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput