Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Na ca din greseala am sris la celalalt capitol

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27
Andira de la retetele de pe site-ul Laurei A am ajuns la tot soiul de minunatii si acum poftesc de mor la niste pui cu usturoi! Ziceam ca azi ma relaxez... neeee!! Ma duc la bucatarie sa-mi astampar stomacul cu mamaliguta si pui. In mod cert am poftit si la ciocolata de casa de care vorbeau fetele insa capitolul dulciuri facute acasa nu este clar domeniul meu (fac doar tarte cu fructe din gradina bunicilor.. that's all)

Sa stii ca se fac tare usor unele, iar ciocolata de casa (cel putin reteta mea) se face in 10 min.
Daca vrei, te ajut eu pas cu pas - o sa vezi ce bunatate o sa-ti iasa. Nu pot sa las o graviduta sa pofteasca asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Vreau sa pup toate fetele care ma complimenteaza , in sensu ca nu am burta prea mare si nici obeza nu sunt, nu de altceva dar mereu aud de la maica'mea si de la soramea ca am burta foarte mare pt. varsta asta a sarcinii, si nu mai zic de kg ce aud! Dar asta e..nici eu nu am vrut sa pun 12 kg in 5 luni si 3 saptamani, si nu m-am indopat chiar! Nici fotomodel nu mai sant..e clar!

Asa ca , imi face bine sa aud si alte pareri mai obiective

Anca
in 26s cu Codrin (Martin sau Fabian)
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ca tot vorbeati de latimi de pat.
Noi avem 1,80m, si se intampla sa dormim si toti 4 in pat. Oricum, fetele nu vor sa doarma decat cu mine, asa ca suntem cel putin 3 in el.
Ele au un pat de 1,40m, dar eu una simt ca nu am loc in el, asa ca dupa ce ele adorm, fug la mine in camera. Ele se trezesc noapte, vin dupa mine, si uite asa tot 3 ajungem in pat.

Iar in weekend, la pranz, se inghesuie si tati langa noi.
Uneori mai radem si ne intrebam la ce ne-om fi luat 4 camere, ca tot claie peste gramada ajungem.
Sa vedem unde o sa-l cazam pe bb3, eu totusi sper sa vrea in patut...
Asta inseamna 5 in camera...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

TREI ORE mi-a luat sa citesc de alaltaieri de cand nu am mai intrat... Va pup su drag, e mieezul noptii si ma duc la culcare. Maine e Thanksgiving, Coleman e liber pana luni, asa ca nu stiu cat de des am sa mai intru pana atunci,

Va pup!

23+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

selina nu stii ce ma bucur ca te.ai linistit
la ce nume te.ai gandit ? in afara de peter , clar :))

eu in asta de 140 dorm doar cu ivan si e loc berechet, leo doarme in alta camera dar din cand in cand pana adoarme ivan facem cu randu, sau chiar toti 3:)
oricum in general la magazin aici nu se gasesc mai mari de 160, probabil ca se fac cu comanda...mie oricum imi va ajunge

roxana 22 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lara

Buna fetelor
Eu va citesc constant, ca de obicei, mai greu mi-e sa scriu
Vreau sa-i spun Selinei ca ma bucur tare mult ca totul e ok Sunt tare fericita ca bebele e super ok
Eu am fost ieri la dentist si mi-a refacut plomba provizorie deci fara radiografie. M-a tinut minte de data trecuta ca am refuzat si nici macar nu a adus in discutie posibilitatea de a-mi face radio. A spus doar sa fiu atenta daca mai cade ceva din dinte, sa fug direct la ea sa incercam sa nu pierdem dintele. Si da, dantura mea sta rau si gingiile nu-s tocmai super. Mi-a dat niste apa de gura mai tare decat ce mi-a dat data trecuta si un gel. Apropos, aveti mare grija de gingii e foarte important sa le ai sanatoase in sarcina. Aici se pune foarte mult accent pe asta, din cauza asta e si totul gratuit pe perioada sarcinii si pana e bebele de 1 an.
E o apa de gura Corsodil se numeste, asta e cea mai recomandata la gravide sa foloseasca din cand in cand.
Inca ceva, rapid si am fugit sa-mi iau copilul de la scoala.
Sunt niste chestii pe care as fi vrut sa le stiu cand eram insarcinata, dar le-am aflat pe pielea mea dupa. Asa ca hai sa facem ceva sa nu ajungem la "I wish someone would have told me that before..:(" Si o sa incep cu: fetelor, e musai, dar muuusai sa purtati sutien toata ziua, si daca e posibil chiar si noaptea, sunt sutiene speciale pentru noapte. Si sa purtati sutienul potrivit. E foarte important. Si continuati asta si dupa ce nasteti. Eu am facut in sarcina trecuta si am ramas cu sanii absolut minunati dupa alaptat. Am insa alte cazuri nu asa happy ca si mine. Nu au purtat ca le incomodau (ai grija Honey) si s-au lungiit saracii sani..
Inca o chestie, ca trebuie sa fug: crema din belsug pe corp, nu numai pe burtica, sau nu cel mai des pe burtica cum facui eu la prima sarcina. Bagati multa si pe coapse, fund, talie, sani si rest, dar e musai sa faceti asta cat de des. Pe unde am insistat cu crema si masaj, pielea s-a intins frumos si nu am facut vergeturi si la urma s-a retras de parca n-am fost gravida cu extra 25kile.. dar pe coapse au aparut.. acolo chiar nu am insistat cu masaj si crema.. Si de astea nu scapam in veci.
va pup, fuug.

Lara, 22 & mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mi-am dat quote la mesaj, ca-l scrisei si eu la spartul targului pe celalat capitol
Am mai vrut sa zic eu ceva, ca de-asta am si intrat, dar cine mai stie? Sunt obosita, clar, scriu eu alta data.
A, am mai stat putin si voila, ca-mi amintii.
Ca tot ati inceput cumparaturile, eu categoric o sa iau si de data asta un cos din ala de paie, Moses Basket ii zice aici. E minunat pentru bebe cat e mic si, normal cat mai incape acolo :) Eu nu am pus-o pe jo in patut de bebe, e indicat sa aiba bebele un spatiu mai restrans si intim, il face sa se simta mai safe si e super practic ca-l puteti cara peste tot prin casa dupa voi sa doarma bebe peste tot si mai mult decat atat, poate dormi fara probleme si in alte parti, ex bunici, fara sa se simta intr-un loc strain. Dupa ce creste, zdup la patut. Eu continuam sa folosesc cosul ala si in patutz, numai ca ii taiasem partea de la picioare, ca-mi crescuse cupilu` Iar daca il gasiti si cu suport tip leagan.. minunat ;) Eu asa o sa fac, nici nu cumpar patut in prima faza.
Pa, fetele

Lara, 22 & mami de Ioana

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Selina- ma bucur ca bebe e bine. Ai vazut ca nu au fost probleme si cum se rezolva totul
Lara- o sa ma incerc cu sutienele. Adevarul ca port mereu ceva strans pe mine si sani nu atarna . Cand am ceva larg e imi pun sutien pt ca, iar , e incomod.
andra- o sa pun poze

Denisa, 21 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

lara dar in loc de cos , la care ma gandisem si eu pt ca.s foarte frumoase, nu merge landoul de la carucior?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Fetelor am si eu o nelamurire ca am vazut subiectul cu sutienele. Eu in continuare le port pe cele vechi cu un pic de burete si cu balene de metal, nu mi-au prea crescut sanii si nici nu ma deranjeaza sutienele astea deocamdata. credeti ca e rau? am vazut uneori seara cand imi dadeam jos sutienul ca tetoanele imi stateau cam apasate/strivite inauntru. oare sa merg deja sa cumpar din alea de alaptat? sau de care?
merci pt orice sfat. va pe toate.

Ina 22+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

ina , eu stiu ca nu e bine sa porti nimic care sa te stranga , sa nu altereze circulatia

POZE

Mergi la inceput