Nou stil de viata (285)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danielag/danielag.jpg)
danielag spune:
Buna ziua, doamne dragi!
La multi ani Nicoletelor noastre: Delia si Diana (Dordia)! Delia, la multi ani tatalui tau!
Lou, felicitari pentru bebe!
Eu lucrez (da, stiu, e duminica, dar n-am ce face), miercurea viitoare plec din nou la Cluj.
Dieta mea e compromisa definitiv , m-am apucat sa testez tot felul de retete de paine. Am zis ca daca nu-mi mai merge firma, ma fac brutareasa
. Poate dupa sarbatori sa ma mai adun si sa fac putina ordine in meniu, ca pana atunci nu mi se arata, am si un proiect pe cap.
Fug la munci. Va pup pe toate.
Daniela
P.S. Delia, ti-am trimis PM.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
La multi ani, Nicolai si Nicolete !
La multi ani, Delidana !
Vio, ce rau imi pare ca n-a fost sa fie ! As vrea sa te pot stringe in brate si sa-ti spun cu viu grai ca nu trebuie sa-ti pierzi nici speranta si nici rabdarea.
Nu, nu e vina ta.
Lou, asta da, veste buna !
Sabina, avocado e bun in diverse feluri, neaparat cu putina lamiie sau otet bun, cariandru vedre taiat marunt, rosie taiata cubulete mici. Uleiul nu-si are rostul si nici maioneza. Il poti combina cu salata verde, orez fiert simplu in apa, boabe de porumb, castravete taiat cubulete, peste in apa in conserva (ton , somon) sau peste fiert in apa in court bouillon, couscous, ardei gras proaspat, oua tari. Aici in Mexic nu, insa in Brazilia se fac si deserturi cu avocado.
La mine nimic exceptional decit ca am avut ieri musafiri si am mincat mult (si bun), insa am baut kir (vin cu lichior), vin rosu si un lichior de portocale la cafea (ca asta voiau musafirii). Afara de vinul rosu toate celelalte chestii imi pica aiurea.
![](images/user_woman.png)
Eftimie C. spune:
[purple]La multi ani Delidana si tuturor celor care se serbeaza astazi.
Felicitari, Lou si sa ai o sarcina usoara!
Violeta sunt alaturi de tine si sper sa nu-ti pierzi speranta.Ia exemplu de la Cami care e o luptatoare si nu a renuntat nici dupa ce a fost in Canada...i-au trebuit 10 ani, dar are o minunatie de Raducu acasa
Tzuni nu stiu ce s-a intamplat cu tine, dar sper ca nu ne-ai parasit definitiv.Asteptam sa vii cu vesti bune si sa ne povestesti din peripetiile Mariei.
Fetele insarcinate, ma bucur pentru voi si abia astept sa ne prezentati noii membri din familia "Nou stil de viata"
Va pup si fug sa pregatesc copilul pentru ultima saptamana de gradinita din 2009
hcclara spune:
Salutare!
La multi ani Delia si Diana, si tatalui tau Delia, si tuturor Nicoletelor si Nicolailor!
Lou asta da veste buna, si o tineai ascunsa, da? Felicitari, sarcina usoara si numai bine! abia astept sa te vad cu burtica, fiindca vreau poze, te-ai prins, nu?
Crys pup bolnaviorul si ii urez sanatate! si la mine acum e Luca bolnav, tuseste de am crezut ca i se rupe pieptul si acum seara mi-a facut febra, asa ca de maine ramane el acasa, si incepe Marc sa mearga la scoala ca el nu mai are febra, numai tuseste. sunt necajita asa tare, fiindca sunt bolnavi.
Si mie mi-e dor de Tzuni-Nicoleta, Meri a ei e tare dulce, iti vine sa o mananci!
Marilena da tu chiar unde esti? parca a zis ca vine mama ei la ea, sau nu? eu parca asa imi amintesc, poate de aceea e ocupata si nu are timp.
eu va pe toate, nu stiu cand mai intru, dar va doresc o saptamana buna!
mephala30 spune:
Delia,
tatalui tau.
Diana.
Lou, ce veste minunata! Sa fiti sanatosi si sa ai o sarcina usoara.
Delia, as vrea io ninsoare, poate pana la Craciun...multumesc de vinul fiert, .
Iti recomand un film, l-am vazut ieri si mi-a placut: www.imdb.com/title/tt1197624/" target="_blank">law abiding citizen
Clau, nu prea am chef de bucatareala, prefer sa ma uit la filme. Cum se mai simte Marc?
Cris, sanatate lui Dany. Pentru tuse e ft. bun ceaiul de ceapa. Jumatate de litru pe zi, timp de 2-3 zile.
nb,
Gabrielama spune:
La Multi Ani Delia, La Multi Ani si tatalui tau, La Multi Ani Diana!
Si daca mai are cineva nume de sfant, La Multi Ani!
Lou, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai sarcina usoara!
Violeta, stiu ca e greu, dar te rog mult nu te lasa doborata. Uite, se poate, iti dau exemplul unei prietene a mea, cu aproape doi ani mai mare ca tine. Singura, fara sot sau prieten stabil, cu probleme de santate destul de serioase, a facut FIV si la a doua incercare i-a reusit; acum este insarcinata in 30 de saptamani si curand va avea un bebelus sanatos. Iti dau o imbratisare si te rog sa fii optimista!! Sa ai incredere ca se poate si bebelusul va veni la tine.
Va pup pe toate si va doresc o saptamana buna! Noi suntem bine, Mara cu gradi, i-au cazut doi dintisori, eu cu treaba cea de toate ziele si cu burtica. Azi am fost la masa la niste buni prieteni si acum de jumatate de ora am reusit sa bag la cuptor niste aredi umpluti, sa avem ceva de mancare macar la inceput de saptamana. Acum stau si astept sa se faca si vorbesc cu voi... Noapte buna!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
louisea spune:
Neatza
Va las ceai, cafea si ce mai doriti la micul dejun
Va multumesc pt felicitari si va trimit la fiecare cate un
P.s. Cine a iesit presedinte??? ca eu tot nu m-am lamurit
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
violeta70 spune:
Fetelor va multumesc
louisea felicitari, sa va dea Dumnezeu un copil sanatos si plin de noroc. Sarcina usoara.
Pupici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Zuzilici/Zuzilici.jpg)
Zuzilici spune:
La Multi Ani Delia, La multi ani! Diana si La multi ani tatalui!, Deliei. Sa fiti sanatosi si la punga grosi.
Lou felicitari, multumim c-ai dat de veste. Sacina usoara si sa ne spui ce zic medici la eco.
Violeta e greu dar toate au un rost in viatza. N-a fost s afie acum dar aste te face mai puternica si mai hotarata ca data viitoare sa fii increzatoare in steau ta. O sa fie bine ai sa vezi.
Tzuni rusinica, rusinica !!! Macar prin Puskin spune-ne cum iti mai e.
Gabi cum te mai simti? Cum a fost la Isatmbul?
Claudia la noi inca n-a venit zapada...am avut o vaga fulguiala duminica dimineatza dar cam atat. La voi cum e vremea???
Gusta sper sa nu se fi intamplat nimic grav cu voi. Te si-asteptam sa ne scrii cand ai timp.
Mede felicitari pentru sport.
Miha mai slabesti, mai slabesti?
Eu ma retrag acum, dar am sa revin mai tarziu.
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)