Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 2
ancadragoman spune:
Pai acum astept ca am tot evoluat cand la sol ,cand la paralele din cand in cand la capra(scuze la sarituri
) si acum stau![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
beluistef spune:
Sheri este bine ca nu iti este rau, asa m-am ingrasat din prima luna la cea mica, asta pentru ca nu mi-a fost rau deloc, dar acum... cred ca am slabit deja, exeptand burta care nu mai intra in pantaloni ![]()
Elena,
8+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
beluistef spune:
Fetelor, voi va treziti noaptea sa mancati, ca eu una in fiecare noapte in jur de 3-4 ma trezesc merg la shushu si trebuie sa infulec ceva. Azi-noapte spre exemplu am mancat un iaurt si va spun ca la 5 imi era iar foame si am dormit pe burta ca sa nu mai simt durerea de stomac ca oricum la 6 si ceva ma trezeam.
Nu stiu ce ma fac daca de acum ma scol noaptea si nu ii ajunge doar 1 iaurt, ce ma fac cand va fi pe la 6-7 luni si mai sus, mananc blidul cu ciorba noaptea ?
Voi cum va prezentatati noaptea ?????
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
Sheritra spune:
Beluistef naspa cu poftele noaptea, bine ca n-ai pofta sa gatesti noaptea, ce te-ai face?
Anco noi asteptam evaluarea la sarituri, tucahara 180gr si alte alea, suruburi, trei invarteli copilul sa-l iei! Pam-pam!
Shery
+5 si inimioara
Alesia (30.10.2007)
ancadragoman spune:
si eu astept cu nerabdare mai ales ca aseara am visat ca aveam un bb mic baietel si ma striga mama![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Victo spune:
ramo..vesti?
bai, eu de cd ma apucara greturile..mi-a disparut foamea..crantanesc cate ceva dimineata..apoi da/i cu clementine..cica poate dispare greata..nu prea mai suport carnea... aseara am mancat o fasole verde, facuta numa cu bulion, fara faina sau smantana..a fost suuuper...
ma dispera mirosurile de mancare..brr..cam aiurea..
Paula
7+ si Stefan (30 oct. 2007)
beluistef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo nopatea dorm f bine, nu ma trezesc deloc. Paula 7+ si Stefan (30 oct. 2007) |
Fericitooooo !!!
Sa stii ca nici eu nu mai suport carnea, dar nici ciorbele sau mancarurile scazute si lapte beau asa de nevoie, dar am greata dupa ce-l beau. Prefer un iaurt simplu "numa'bun", ca altl nu pot.
Ce ti-e si cu gravideala
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Cum creste samburelul
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui beluistef Fetelor, voi va treziti noaptea sa mancati, ca eu una in fiecare noapte in jur de 3-4 ma trezesc merg la shushu si trebuie sa infulec ceva. Azi-noapte spre exemplu am mancat un iaurt si va spun ca la 5 imi era iar foame si am dormit pe burta ca sa nu mai simt durerea de stomac ca oricum la 6 si ceva ma trezeam. Nu stiu ce ma fac daca de acum ma scol noaptea si nu ii ajunge doar 1 iaurt, ce ma fac cand va fi pe la 6-7 luni si mai sus, mananc blidul cu ciorba noaptea ? ![]() Voi cum va prezentatati noaptea ????? |
deocamdata nu am probleme noaptea cu foamea

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
7+Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip