Fulgusori 2009 (171)-Felicitari Broscuta!Hai Lalu!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Monis daca as sti ti-as spune dar n-am ajuns inca la capitolul asta, poate iti raspunde o mamica. Bravo ptr. tati(ptr. gest).

Acum plec si eu la . Noapte buna la toata lumea.

Doris 39+ Matteo ......

poze

AMR 1 SAPTAMANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

buna fetele am aparut si eu pe aici ca abia am adormit printesica ca o doare burtica si sa invatat si in brate si plange la greu .....sunt epuizata psihic il mai am si pe Andrei care e tare neastamparat si nu asculta deloc.in rest e bine papam si ma tem ca nu am destul lapte ca tot timpul cauta tzitzi dar trage de cateva ori si adoarme si pe mine ma dor sanii de mor desi sunt cam goi ma dor la inceput aveam lapte la greu ca ma si storceam si acum am un pik de noroc ca il folosesc pe cel congelat pana mi se umple sanii cu lapte cred ca sunt prea obosita de aia nu prea imi vine laptele ca sunt singura non-stop sotul cand vine de la lucru vrea sa se odihneasca si eu singura cu toate ce ma ajuta e la facut baita ca singura nu pot dar in rest.....,la amiaza nu pot dormi ca e Andrei si el nu face amiaza din pacate iar noaptea ma trezesc sa ii dau la fata sa pape si nu apuc sa ma odihnesc cum trebuie iar dimineata sunt drogata de obosita.si cam astea-s la noi.in rest sunt ft fericita ca am 2 copii sanatosi si eu sunt bine si am trecut cu bine peste toate ....ma refac destul de repede ma simt ca si cum nu as fi fost operata si cam astea.acum ma duc cat doarme fetita lui mami sa ma intind si eu un pic in pat daca mo lasa Andrei ca si el are nevoie de mine offf ca nu mai reusesc sa ma impart in mai multe parti si la copii si la treburile din casa si la toate sunt terminata dar ce mai conteaza.....gata va las ca v-am zapacit cu ale mele.

vreau sa felicit noile mamici si la gravidute sa dea DOMNUL sa aveti nasteri usoare si fara complicatii si sa aveti copilasii sanatosi si voi la fel ca asta e cel mai important.

SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA CU ADEVARAT!!!!! Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica+suprpriza din burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jay spune:

Am aparut si eu...

Abia am reusit sa adorm balerina, toata ziua a fost agitata si n-a vrut sa doarma desi adormea cu tzitzi in gura...cum o pun in patut, cum se trezeste..E vina mea, am obisnuit-o in brate...

As vrea sa va multumesc ptr info de pe prima pagina legate de Isabella si mai ales sa va multumesc ptr sustinere, agitate si urarile de bine si de bun venit.

Travaliul meu a fost de jdemii de ore de la 5 dimineata pana a doua zi dimineata la 2. La 2.10 am, nascut pe Isabella. Complicatii la eliminarea placentei, sangerare la greu. Agitate in salon, jdemii de asistente si doctori , injectii in maini, picioare, rascolire cu mainile prin uter, taieturi, masca de oxigent, tot tacamul.

Nedormita si nemancata 48 ore..obosita la max. Nu m-am rupt si nici nu m-au taiat, noroc cu moasa care m-a uns la fiecare impingere cu gel si nu a fortat ieshirea. Toata stima ptr faza asta.

Acum ne-am revenit aproape total, au trecut 4 zile, nu mai doare aproape deloc, dar obosesc repede datorita pierderii de sange( cel putin 1 litru, asa s-au exprimat ei), luam fier si mergem mai departe.

Cam asta ar fi pe scurt. Cand am timp voi scrie si eu povestea nasterii balerinei cu degete lungi si subtiri.

Va pupacesc pe toate si felicitari noilor mamici de fulgursori, success urmatoarelor !

Credendo vides!
40+ cu Isabella Karina

S-a dus AMR-ul...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jay spune:

Modificat semnatura!!!

Si adaugat poze pe picasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Floricik pentru mesager. Daca mai vb cu Ramona (Rgagapie) transmite-i ca ne gandim la ea si ca ii multumim ca se gandeste si la noi. Si sa-i mai zici, te rog sa stea acolo la spital pana ii trece icterul la copil, daca o tin aia, ca nu e de joaca. Sa nu cumva sa se ceara acasa, ca e mai bine pt bebe acolo la lampa decat sa-l ia acasa unde nu are cu ce sa-l trateze.

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI

Sta cuminte in spital pana ies analizele bine si neonatologul le da ok-ul. Dr a zis ca a facut icter dublu din cauza incompatibilitatii de grupa(nu Rh). Exact asa e si la mine: eu 0, sotul A. Deci nu a fost nebun dr meu cand m-a trimis la analize sa vada daca am anticorpi pt grupa A. Din pacate nu toti medicii considera necesara analiza.

Floricik 38+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata, coffe time pana citesc ce ati mai "muncit" de aseara.Apropos de miscarile bebelusilor. Si mie mi se pare normal sa miste mai putin acum si ma repet, medicul m-a speriat cand i-am spus ca are zile si zile si el a raspuns "asta nu-mi place". Bine, la mine e si placenta calcifiata tare. Voua nu vi se pare uneori ca zgarie copilul? Am senzatia de multe ori ca are 20 de unghii pe care si le infige exact in organele mele. Romanitza Si eu am crezut ca scoatem agitatele dupa ce au zis de durerile alea. Azi cum esti? Kitzy Multumimm ca intri sa ne linistesti. Tu parca la mamici de Cluj activezi, nu? Andre_lina Daca ne-ai citit in timp, ai avut ocazia sa vezi ca statul pe orizontala face minuni. Asa ca incearca sa stai cuminte sa ajungi la termen, se poate, nu te mai ridica din pat sa faci "una alta" pana ajungi la 37 s si va fi bine. Lumi Sper ca da Stephy Ce frumoasa e poza cu Stefania si verisorul ei, cata dragoste are copila de dat! Ai sa vezi cat te va ajuta cu Iustin. Azi noapte am visat cu tine, dar nu ma intreba ce ca am uitat.

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_BroAndreea de la Cluj ma uitam la semnatura ta si am realizat ca a trecut timpul...esti la termen...acusi vedem pozici cu mamy si Chiara...nu-ti mai fa probleme ca misca putin bebelina...e normal...asa ma panicam si eu si ma apucam sa o imping ca sa reactioneze
Mama cat o mai imping si eu! Imi amintesc cum te ingrijorai si tu si uite ce minune ai in brate. Tare astept momentul sa am poze si eu cu pitica mea sanatoasa in brate.
Citat:
citat din mesajul lui monis5Andre - de 5 ori era sa-ti trimit azi sms... dar m-am tot imbarbatat ca daca e ceva, ma anunti tu si m-am abtinut, sa nu te mai stresez si eu si Chiara miscacioasa sau mai putin miscacioasa - dupa caz.
Sper ca ai apucat sa dormi putin. Te rog nu iti face griji pentru mine, nu exista sa nu anunt daca se schimba ceva, ai vazut ca te sun instant cand stiu ceva concret. Nu iti dai seama cat ma bucur pentru ca ai reusit sa mergi la concert si ca au venit ai tai si ca ai incaput in blugi. M-ai facut sa visez la momentul in care voi putea iesi. Mi-as dori un Leonard Cohen macar de o ora, dar merge si un VH2 care sa imi aduca aminte ca "trece vremea", dar cred ca ma voi multumi cu o cafea intr-un birt cu tati de Chiara cat timp va sta in Romania. Nu stiu de ce te inteleg ca te-ai duce cu "micul indian" singura la un concert pe scena hormoneii, bata-i vina! Pupam si pe Santi.Despre depozitat lapticul pot sa-ti spun ce am tinut minte de la sept oct. Exista niste pungi speciale sau depoziteaza in recipiente de alea sterile de la farmacie pentru urina. Si ca nu incalzesc lapticul de la congelator, ci pur si simplu il lasa la dezghetat la temperatura casei. Jay Ce travaliu lung ai avut si cat te-ai chinuit, nu stiu cum ai rezistat! Toate mamicile spun ca iti vine curajul in momentul acela. Eu nu stiu de unde, nu am fost niciodata curajoasa la durere, as vrea sa le cred pe mamici dar numai cand ma gandesc la nastere incep sa tremur si sa visez ca nu-mi nimereste anestezistul coloana din cauza tremuratului meu. Deh! Dar Isabella e tare dulcica, sa iti traiasca in multa multa sanatate. Floricik Ce faci tu la ora aia pe forum? Continui insomniile? Sunt groaznice, am avut in primele luni de sarcina de am crezut ca imi tai venele. Sper ca macar la ora asta dormi.Gata placintica. Pupam toate fetele. 38+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neatza all!!!

Lumi, Shtephy, din pacate raresh de doua nopti iarasi nu mai doarme! A urlat asta noapte de la 1 la 6...la 6 a adormit cred de obosit...pot sa ii fac orice...ca nu taceNu mai stiu cum sa procedez!!!!

Acum doarme, inca...nici nu stiu ce sa fac....sa il trezesc...sa nu il trezesc!

Va pup pe toate...va stiti voi!

Go Broscutza

Agitate si de la mine

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
RARES SPItAL

Poze
poze rares 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Ramo C Ai PM 38+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua fetele
Am avut o noapte suuupeerrr, ne-am bagat la somn de la 19.30 aseara pt ca sotul meu a zis ca l-a ajuns oboseala si-i mort de somn si fata a dormit fff bine...asa ca la ora 7 dimineata eu eram deja afara(fresh) sa plimb catelul....acum fac mancare iar pe la 13 plec sa-mi depun dosarul pt CIC
Sa ma laud si eu ..nu numai Monis , trebuie sa-mi iau blugi noi ca cei care ai aveam innainte cad de pe mine si cu (,)cureaua pusa

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Recunosc ca am sarit peste baitza fetii , da i-am facut eu azi dimineata

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput