Fulgusori 2009 (171)-Felicitari Broscuta!Hai Lalu!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinica09 spune:

Pup fetele!

Dienutze ma rog pentru puiutul tau sa nu aibe probleme la inimioara...poate s-a inselat dr.Eu stiu ca si bunica mea care m-a crescut mi-a spus ca la maternitate dr care ma ingrijea a spus ca s-ar putea sa am probleme cu inima dar ulterior nu au descoperit nimic inneregula...va tin pumnii si stiu ce e in sufletul tau....eu nici nu am nascut si ma tot gandesc sa nu aibe ceva bb-ul meu.Parca sunt obsedatasi va tin pumnii
37+ cuEduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

My_Lady eu am nascut fara nimic si nu trebuie sa iti fie teama ca nu e chiar asa de rau cum se aude

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

elo burtici & mamici!

indraznesc sa intru pentru putin timp...caci acu-acu se trezeste foca mea mica si incepe sa caute cu nasucul ala mic, lapticul...

la raport....hm...nopti nedormite...cu gaze urate ce tare tind sa cred ca s-au transformat in colicei...insa, mama lor de urat, vin numa' noaptea...si asa, cand ai vrea sa DORMI..adica..intre 12-04 ....l-am bagat pe debridat..sa-i regleze cu ocazia asta si tranzitul intestinal (ca vreo 3 zile nu-mi facuse nimic..si mi l-a troznit ieri, de am crezut ca dau afara tot ce mancasem )..si ii voi da si babycalm ....
ma bate gandul sa incerc cu infacolul, daca debridatul nu-si face efectul (fetele cu "experienta", cam cat dureaza, cand ar trebui sa observam o ameliorare?)...oare pot merge cu ele in paralel, sau tb sa scot debridatul ca sa incep cu infacol?

uh, a inceput frichineala....trimit acu si poate revin.
pup gasca. toata.

felicitari noilor mamici si tin pumnii celor care sunt la rand!

_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinus25

Buna fetelor!

Felicitari proaspetelor mamici si bun venit pe lume copilasilor. Crester mare si fara colici.

Noi suntem bine, avem colici dar inca nu face mare scandal. Am inceput sa-i dau Bonisan, deocamdata e ok, daca nu o sa incercam Espumisan, asa ne-a zis pediatra. Cu Riana am incercat infacol, dar nu a functionat, la ea a mers bine Bonisan. Am crescut, l-am cantarit ieri, Dragos are 4350 g.

Ati folosit careva produsele Sabomed? Eu am primit sampon, si scrie pe eticheta ca e fara parabeni.
Pentru eritemul fesier la noi nu a fost bun nici Petrini, nici Bepanthen, a fost bun Sudocrem, am primit mostra in maternitate. E foarte bun.

Cam atat. Va doresc o zi frumoasa

pupam bebe dragos grasunelul si printesica riana...va doresc sarbatori fericite...cu asa o familie frumaosa nu ma induiesc ca o sa le aveti super fericite

38+
fara A.M.R.,trecem pe oricand
D.P.N.=8 dec.09
HAI BECCA...TE ASTEAPTA MAMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Pai la mine cheltuitul banilor da rezultate intotdeauna!!! Indiferent daca ii cheltuiesc ptr mine sau ptr altcineva.........
Vid = un instrument care actioneaza ca o ventuza, sau ca pompa aceea de desfundat wc-ul Se aplica pe crestetul capului bebelui la iesirea din pasa, si se formeaza vidul cu ajutorul caruia dr trage de bb....ah, n-am talent deloc la explicat chestii
Bosa = din cauza intarzierii expulziei sau a blocarii caputului in vagin impreuna cu folosirea vidului, caputul bebelui se deformeaza si se tzuguie! Iannis arata ca Oblio! Era caputul cel mai tzuguiat! Avea forma de para, banana numai de cap nu! Am fost distrusa! Dar acum are un cap perfect rotund si frumos

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
37+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 2+!!!!!

Mergi la inceput

anca dupa cum am spus mai sus....vom fi doua..madre doloris..multumesc
kreliapupam rarashul mic... si pe mamica lui

38+
D.P.N.=8 dec.09

Mergi la inceput

dienutze...eu zic ca DD nu e rau in preajma craciunului....bebitza al tau va fi ok...trebuie...ca are un mami puternic
simonette...explici ok...neuronul meu a inteles cel putin
eu ies...ca nu am facut nik azi...si tre sa vina si socrela in vizita..acush.....,,ne mai citim,, mai pe seara.
eu va multumesc pentru incurajari inca odata...si in special tie simonette...madre prefaitte

38+
D.P.N.=8 dec.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

fac cap nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Daca vrei

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
37+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 2+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

CAPITOLUL HAI LALU!

Mergi la inceput