Oare sunt prea inalta??:)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea23 spune:

Io mi-s mai mititica asa cam pe la 1,61 si nu prea pot sa merg fara tocuri,ca nu ma mai vede al meu sot decat daca ridic o mana..,dar daca as avea "macar" 1,70..n-as mai iesi din balerini,(ca-s cam ofticata ) ca vvad cateodata niste modele frumoase ..si imi pun repede pofta in cui..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Cum e viata asta, si eu sunt inalta si mi se pare ca-s ridicola pe tocuri si ma amuz cand vad ca fetele mai micute sufera exact ca mine, dar pe invers.
La 1,70 poti intr-adevar sa porti tocuri linistita, mi se pare ideal. E adevarat insa ca nu fac bine la coloana. Numai ca ce omit medicii sa spuna este ca nici balerinii sau incaltamintea plata plata cum sunt sandalele romane la mare moda acum de ex nu fac mai bine, rezultatul fiind tot bazin latit, prabusirea boltei de la talpa si multe altele.
Tocul perfect are dimensiuni de 3-5 cm. Din pacate eu n-am prea vazut incaltaminte frumoasa cu tocuri asa micute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dry_votka spune:

Mie mi se pare ca esti tocmai bine, poti purta linistita pantofi atat cu tocuri, cat si fara.

http://verze.ro
Simtul umorului inca nu a murit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Nu stiam explicatia asta cu tocurile si fundu mare, dar zau daca nu poate avea si un avantaj, ca unora(la barbati ma refer) le plac fundurile a la jennifer lopez...acum inteleg eu de ce am fundu asa mai ca mingea de basket.

Glumesc, caci la 18 ani purtam bocanci negri cu sireturi pana sus...cu toc d-ala aproape neexistent.

Eu am 1,76, dar totusi port tocuri cand am chef si vreau sa va zic ca aici in Olanda sunt considerata si chiar sunt asa in general medie spre mica, au astia niste inaltimi, mama,mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

La 16 ani am invatat sa merg pe tocuri si de atunci nu le-am mai dat jos decit in sarcini dupa luna a saptea ori cind sunt cu copiii! Ma simt excelent pe ele, merg tantos, dansez, nu am dureri de spate si nici fund mare:)Cred ca la coloana fac mai rau lipsa sportului, kilogramele si pozitia corpului.Insa tocurile trebuiesc adaptate momentului zilei, e ridicol sa vezi femei impingind carutul prin nisip in pantofi cu toc cui si vf ascutit, uhhh urit rau de tot.Dar fiind si eu inaltuta la 174cm nu simt nevoia sa port tocuri in permanenta, la fel de bine ma prind si balerinii ori cizmele cu talpa normala.La 14 anisori 170cm e chiar f bine! Aici fetele ar fi foarte mindre in locul tau. Tocurile insa poti le mai amii un picut, intii invata prin casa sa mergi cum trebuie cu astfel de pantofi, fa sport, ai grija de corpul tau, ideal e sa fii intr-o forma buna si sa te simti bine in pielea ta.Vikinga 35+ cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 5 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

poate intr-adevar la varsta ta e cam devreme sa porti tocuri mari, insa in general mi se pare un picior mult mai frumos cu un pantof cu toc decat cu niste balerini...

Ramonika si Vladutz

Mergi la inceput