Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe(54)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Fetelor, eu azi am fost la Ronel si mi-a zis ca nu am sanse decat cu FIV. Ca IA fac rau endometriozei, de fapt stimularile agraveaza endometrioza. Ma voi mai duce in continuare la Tut la stimulari pana strang bani de FIV. Dar am asa emotii !!!Sa vedem cum ies analizele de sange. Sper sa nu ma trezesc ca ies proaste !!!

Mergi la inceput

si off topic, sa facem vaccinul sau nu?Unii zic ca da infertilitate, altii ca dk vrei sa ai bebe anul asta, ar fi recomandat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabineta spune:

la multi ani si un 2010 cu burtica doresc tuturor

revin cu vesti: saptamana viitoare fac o noua laparo la tutunaru. nu la elias, ci la clinica privata. sunt sigura ca va avea muuuult de curatat. la fel a fost si acum cca 4 ani.

ideea este insa alta: ma dusesem pregatita psihic pt histerectomie, cu atat mai mult cu cat am cateva probleme neurologice si doctorii iau in calcul ca tesuturile 'otravite' sa fi ajuns mai sus decat as fi putut visa in cele mai negre vise.

dr. tutunaru spune insa ca ar fi de ajuns sa-mi lege trompele, astfel incat sa nu se mai produca 'refluxul'.

de aceea vreau sa va intreb: a mai apelat cineva la lagerea trompelor din cauza asta? endometrioza nu a mai avansat in urma acestei proceduri?

sper sa ma luminati in privinta asta
pup toate luptatoarele

Mergi la inceput

Eu sunt deja racita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Bea, si eu aceeasi dilema : sa-l fac ori ba? Ai grija de tine si nu intra in panica. Nu orice raceala sau gripa sezoniera trebuie asociate cu gripa noua. Sanatate!
Sabineta, sanatate maxima, imi pare rau ca trebuie sa faci a doua laparo si ca ai asemenea probleme. Sanatate maxima.

Pup toata gasca de endo-mumoase .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelotr si LA MULTI ANI , asa cu intarziere....
Vesti despre mine , nu s-au intamplat minuni ,dar am inceput sa am cm, chiar la 27 zile exact asa cum aveam inainte cu dureri destul de suportabile, n-am luat antinflamatoare...iar la tutu inca nu m-am dus si nu l-am sunat...prin aprilie m-am gandit sa ma duc la el sa incepem ceva..
Beatrice in legatura cu vaccinul, chiar nu stiu ce sa zic ...eu sunt cam impotriva lui, pt ca nu este testat,nu se stie daca apar alte radacini si plus ca cei care se vaccineaza nu isi fac testele sa vada daca nu cumva au contactat deja virusul....eu ma simt cam rau si vomit azi merg la doc sa vad ce si cum este, insa la telefon doc de familie m-a linistit spunandu-mi ca circula viroze mult mai agresive care se mainifesta asa....si inca ceva de porcina asta , eu nu cred ca daca mergi la doctor la timp si urmezi tratament , mori , gripa oricum nu se trateaza nici cea de sezon nici porcina, e importanta imunitatea ta si stilul tau de viata...te tin la curent ca o sa vb si cu dr. de fam sa vedem ce zice .
Sabineta multa bafta si curaj, dar inainte informeaza-te bine eu nu pot sa-ti zic cum sa faci cu trompitele, dar mai consulata si pe altcineva pentra ca interventia asta este definitiva, iar teoria cu refluxul este doar una dintre teorii si poate punerea ovarelor in repaus va da rezultate bune si mai putin invazive....mult succes si sa fie DD langa tine cand vei lua decizia.
va puuup pe toate si bine ai revenit adita

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

La multi ani! Va doresc un an cat mai bun si cu mule burtici.

Bea cum adica daca vrei bb e bine sa faci vacinul? cu ce influienteaza? eu l-am facut acum nu stiu daca a fost o ideie buna sau nu.sper sa nu imi para rau mai tarziu dar dr care am intrebato e ruda cu mine si nu cred ca ma lasa sa il fac daca considera ca ne face rau.
eu sunt in a 2 luna dupa terminarea diph si trag sperante ca nu o sa mai vina urati deloc,iar ieri am gasit un punctulet de sange pe chilot,iar azi secretia maronie.
ce parere aveti?sa imi fac sperante? sunt in z a 25 a CM.
va .

Mergi la inceput

Eu nu inteleg cum altii dr. fac IA cu endo si altii interzic aceste IA in cazul endo

Mergi la inceput

mai sus am gresit.
"Ma voi mai duce in continuare la Tut la stimulari" de fapt, MONITORIZARI, am vrut sa spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia123 spune:

Buna tuturor,

Ma alatur fetelor cu endometrioza descoperita laparoscopic de dr. T. Imediat dupa laparo, mi-a prescris cele 3 injectii cu Diphereline de 3.75 mg. Am citit despre o poveste cu happy end chiar aici, insa m-ar ajuta sa mai cunosc si alte situatii in care Diphereline-ul a ajutat. Mi-e cam teama, fiind pe baza hormonala. Am citit la un moment dat de nu stiu cate kg in plus....

Merci frumos si bafta!

Mergi la inceput