Bebelusi de mai 2003 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Nu stiu cum am reusit sa racesc in halul asta. Singurul lucru bun e ca nu mai am asa pofta de mancare. Daca ma tine cateva zile, poate mai dau si eu jos 1-2 kg.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Incetul cu incetul ne facem si noi program de masa. Sper sa ne tina si masa de la 14 ca punct fix.
Deci eu ii dau asa: 6 lapte (azi ca asa s-a nimerit, mi-a dormit toata noaptea, numai eu am stat sa pun poze in album..), la 10 lapte (aici o sa vina fructele), la 14 pireu de morcov+lapte (azi am dormit amindoi ca valizele pina la 2 jumate - n-a vrut cu nici un chip sa doarma decit dac-a supt, ce daca abia ma mulsesem?). Acum e 16 si abia acuma ia laptele completare de la morcov. Probabil o sa mai fie o gustarica ceva pe la 7, iar seara la 10 lapte cu cereale. Cerealele Heinz nu vin cu masuri si nici nu se desfac pe sus, ci au o chestie laterala, prin care torn direct in bibe, asa, dupa ochi. Pina acuma iesea destul de apos, ieri mi-a scapat mina si-a iesit mai gros. Poate asta-i reteta de dormit toata noaptea..
Noi am facut azi concurs cine apuca mai bine lingurita cu pireu, si a ramas indecis intre mine si Paul. Daca asa o sa continue, parca vad ca trecem pireul la biberon :)))))

Sanatate la bebei si mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi spune:

Fetelor, daca va spun ce a papat Deni in seara asta (pe la 19:30) o sa aruncati cu rosii dupa mine sigur... Risc si va marturisesc: SPANAC dar facut pentru noi, cu ulei, faina, usturoi, sare tot ce-i trebe sa fie gustos si se pare ca a fost. Initial i-am dat putin pe varful linguritei sa vad cum reactioneaza si daca am vazut cum se linge fii-mea pe botic i-am mai dat si iar i-am dat de s-au adunat pana in final vreo 3-4 lingurite bune. Pana acu e ok. Tocmai s-a trezit si a papat 110 ml orez si la loc; sa vedem pana cand (de obicei papa 160-200ml orez si doarme pana la 7-8).
Tre sa ma laud ca azi am avut un ingeras de copil: a papat, a dormit, a ras, a gangurit si de la capat. Apropo de gangurit, de 3-4 zile tot repeta "aida aida" sau "dai dai" (depinde cum ii iese). Cred ca de la bunica-mea i se trage, ca ea cand o tine ziua in brate ma tot striga "'aida mami la fetita" si "dai ceai la fetita sa-si ude guritza".
Deni tot nu se rostogoleste de pe o parte pe alta sau de pe burta pe spate, in schimb se impinge pe cur-napoi ca racul de n-o mai pot lasa pe burtica in patul nostru ca "se da jos".
Va pupilesc dulce

PS: Am pus ceva poze noi sa ne vedeti si voi ce mari am crescut: http://community.webshots.com/user/denisadinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi spune:

parpalak, daca tot n-ai chef de somn cand doarme Paul, nu ma ajuti si pe mine cu albumul, ca nu reusesc nicicum sa pun pozele in el?

Cu atata lauda am uitat sa ma plang: azi n-a facut kk deloc. Asta dupa ce ma obisnuise cu 3/zi. O fi din cauza ca in ultimele zile, din cauza dintisorului zic eu, a papat mai putin?

Lumi si Denisa
http://community.webshots.com/user/lumiy si
http://community.webshots.com/user/denisadinescu(poze noi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Da, dargute sunteti dar mai ales bebeii vostri, ca citesc cu placere de vreo ora si abia acum mi-a venit randul sa si scriu.
Mai, cele cu bb muciosi, fiti atente aici si faceti cum va spun: luati una bucata bb mucos si il aszati frumos pe burtica, lasati-l acolo sa se chinuie pana vedeti mucii intinsi pe cearceaful repectiv, apoi ii stergeti frumos la nas sau mai ajutati cu pompita, Si nu uitati sa schimbati cearceaful . La mine asa se rezolva dar in ultimul timp nu prea a mai fost cazul.
Mai, multumesc lui Dumnezeu, fata mea e sanatoasa tun si sta pe afara toata ziua imbracata aproape ca asta vara, ca ma opresc babele pe strada sa imbrac copilul si sa-i pun caciula ca raceste. Si e veselaaa, rade toata ziua, nu mai daca te vede rade, daca ii vorbesc incepe si chiuie, si se ascunde dupa palme parca se rusineaza. daca o papa pe burtica gatut sau talpa rade in hohote. Ce placut e sa faci o persoana atat de fericita! Nu va simtit fericite cand vedeti ce bucurie faceti bebeilor vostri atat de usor de multumit?
Aaa, si mai rade in hohote cand o strang tare la piept, si o fac destul de des ca asa imi vine, as si manca-o.
Parpalak, am si eu niste poze tare dragute facute de Lumy la ea acasa si trimise prin mail, m-am gandit ca ai putea sa ma ajuti cumva ( ca tot doarme Paul mult si ai numai unul) sa le punem intr-o adresa din asta sa le vada lumea. Eu am una de la Webshots, dar nu stiu sa mai adaug poze la ea si mai ales nu am timp sa studiez problema. Eu ti le-as trimite pe mail si macar le admiri si tu daca nu poti sau ai timp sa faci altceva. Scuza-ma ca am indraznit,habar nu am cat e de complicat si cat timp ti-ar lua, imi inchipui ca pentru cineva care se pricepe, asa ca tine, ar trebui sa fie simplu si rapid. Ocupa toate 1M, pot sa ti le trimit pe yahoo?
Sau ar mai fi o ideie sa vi le trimit tuturor
Mai, dar nu e nimeni pe chat? Daiopri, aseara ne-a intrerupt, se lucra la server, ne-a spus la inceput. Cand am intrat eu Parpalak erai sinura si scriai de zor, nu stiu ce ai facut cred ca te-a chemat Paul ca nu mi-ai raspuns si ai disparut.Mai intru o data si daca nu e nimeni ma culc si eu mai devreme, adica pe la 1
pupici, Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

http://community.webshots.com/user/danaf123

Asta e adresa unde am eu niste poze mai vechi, cum fac sa-mi apara cand tremin de editat un mesaj fara sa o mai scriu eu?? ca tare e rau sa fii asa nepriceputeanu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Extraordinar, Lumi! Nu, nu stiam poezia...Intr-adevar, nu o poti intelege decat atunci cand esti parinte...Uuuuufffffffffff!!!!!!!!!!

Fetelor, o sa incepem si noi diversificarea duminica sau luni...Nu cu fructe, ca a cam durut-o burta de la suculet, ci cu supica...Si cu cereale...Maine mergem in Carrefour sa cumparam una, alta si vreau sa iau si cereale...Inca nu stiu de la ce firma...As vrea totusi sa aiba si lapte incorporat, ca sa le fac cu apa plata...Ca daca nu au lapte, ar trebui sa ma mulg sa pun lapte de la mine...? Cat ar trebui sa ma mulg? Hm! Cam mult...Si nu-mi prea place operatiunea...Si nu cred ca e bine sa pun lapte praf...Dar...daca au lapte incorporat, trebuie sa pun si un pic de lapte de la mine? Ca asa am auzit...Ca altfel e posibil sa nu le primeasca...Hai ca mai avem putin! Luni cel tarziu incepem! Se apropie de 5 luni si zic ca e momentul, chiar daca am inca lapte...Se cam trezeste noaptea, mai maraie, se foieste, ma gandesc ca poate nu-i mai ajunge laptele...Nu-i vorba, ii dau sa suga si peste noapte, ii dau cand cere...Insa mi se pare ca cere cam des...
Mai, ce cald a fost azi! Am iesit afara pe la pranz si ne-am copt de caldura...Cred ca sunt ultimele zile calduroase...Tre' sa vina si toamna...Suntem in octombrie, fetelor!!! Va vine sa credeti? Parca ieri eram in mai si asteptam sa nastem!
Si Emma rade in hohote cand o pupam pe gat! Si pe pulpe...Si pe burtica...Cand o pupam pe obrajori, inchide ochii si rade!

_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Daiopri atit pun (3 lingurite) in lapte nu i le mai fac cu apa (le-am facut la inceput).
Seara adaug in laptic si 3 lingurite de cereale.Nu i le dau cu lingurita ca nu reusesc este mort de obosit seara ca se duce cu tati la piscina si gym si vine terminat.

Va pupici
Dana si Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Lumi, cum sa nu :) Daca ai eroarea pe care o are Aalina, e de la ei si nu poti decit sa astepti sa se repare. Daca ai eroarea pe care o are adita mergi la linkul ala :) Daca ai alta eroare zi care. :)

dana d, vezi ca ti-am raspuns pe PM. Si somn usor. :)

pisi, poti sa pui si lapte de la tine si lapte formula daca reteta e cu lapte. Sint unele unde zice clar ca trebuie sa pui doar apa (unele de la Nestle).

DanaMario, da' ce face Joshua la gym, mai? :)

Sanatate la bebei si mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

pisi_ella,noi am inceput cu cerealele cu orez de 2 zile.le mancam pe cele de la nestle care se fac cu apa si care tareiiii plac!serios,dupa prima linguritza deschide gurita mare ca un puisor care-si asteapta randul la cuib astazi am mancat si dimin. si seara.Am ajuns la 3 lingurite
Lumi,nu am plans de mult.Ai reusit sa-mi rapesti cateva lacrimiFrumos!merci.poate ne vedem pe messenger sapt. viitoare.Luni am un examen si apoi sunt ceva mai libera o perioada.vorbim.
DanaMario,in afara de cereale bb papa si altceva? Aplici metoda diversific. de aici sau metoda instinctului de mama? Eu nu stiu cu ce sa continui dupa cereale...
parpalak,iarasi esti pe inregistrari?

ange,mamica de 2 ori

http://community.webshots.com/user/maiaioana

Mergi la inceput