Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *112*
Raspunsuri - Pagina 21
Ayla21 spune:
Chatonel
aveam acelasi nr de mesaje.
Ti-am dat PM. Sa-mi spui si ce model vrei.
Eu i-am pus deja pe ai mei la culcare, ca azi numai s-au prefacut ca dorm. Si tocmai ce venise Clau sa-mi spuna "esti minunata si te iubesc". Asta ca iar s-a certat tati cu el asta seara.
Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
Raaluca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Daca vreti sa vedeti ce face LUANA acum. (poze incepand de aici)Sa o dau sau nu la facultate? ![]() ![]() Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009), and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed. |
Facultate???
Master sau doctorat!

Mami de
LENA 30.03.2009
Ayla21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Raaluca
Facultate??? Master sau doctorat! ![]() Mami de LENA 30.03.2009 |
Nu sunt singura inca.

Facultate cred ca fac aia mici care abia au descoperit teletextul.

Ti-ai dat seama ca glumeam, da?

Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Chatonel aveam acelasi nr de mesaje.![]() Ti-am dat PM. Sa-mi spui si ce model vrei. Eu i-am pus deja pe ai mei la culcare, ca azi numai s-au prefacut ca dorm. Si tocmai ce venise Clau sa-mi spuna "esti minunata si te iubesc". Asta ca iar s-a certat tati cu el asta seara. Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009), and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed. |
primit, multu

am trimis ultimele poze, de acu 3-4 zile. Am pus in mail ce si cum.
Pogo se culca pe la 10 (22).
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
olishka spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ayla21
Olga citeste aici alte pareri. Sper sa se rezolve problema cu ochisorul fara interventie. ![]() Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009), and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks) My baby, my joy, my heart, my gift from God You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint. You are the shining star I reached for In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed. |
Multumesc
Am citit mai demult subiectul.Olga, mamica lui David iepurasul

Raaluca spune:
MONICA, stiu ca s-a scis aici mult si juuurrr ca am citit capitolul asta dar n-am inteles nimic cum e cu calendarele ...galeria de craciun...
Daca e vb de ceva in care sa punem poze ale ghioceilor nostri pot sa trimit si eu o poza ???![]()
S-ar putea sa fie prea tarziu ca eu am lipsit cam mult de aici...
Daca e asa, scuze ca am indraznit

p.s. apropos de carticele, sa stii ca este una celebra si mult laudata de la ikea, din material textil de diverse texturi, care fosneste, e viu colorata, are si oglinjoara (plastic), si chestii atarnate care chitaie.
Aia a avut mare succes si la noi...
Mami de
LENA 30.03.2009
chatonel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Raaluca
Facultate??? Master sau doctorat! ![]() Mami de LENA 30.03.2009 |
si io votez pt ceva tehnic :)
mi-au luat ochii jucariile luanei si indeminarea ei, vreau si io o dragoana asa indeminateca (nu ca nu ar fi, dar poate inca nu a descoperit ca are si asa ceva
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui Raaluca MONICA, stiu ca s-a scis aici mult si juuurrr ca am citit capitolul asta dar n-am inteles nimic cum e cu calendarele ...galeria de craciun... Daca e vb de ceva in care sa punem poze ale ghioceilor nostri pot sa trimit si eu o poza ??? S-ar putea sa fie prea tarziu ca eu am lipsit cam mult de aici... Daca e asa, scuze ca am indraznit ![]() |
Nu mai zic nimic sa nu se mai supere nimeni pe mine...mai spun doar atat. Azi supar de SP
asa ca ori ma acceptati asa...ori spuneti-mi sa dispar.
Deci:
In ALBUMUL FRAME sunt modele de poze decorate.
dar intre timp am creat modele NOI, pe care le poti vedea realizate pt alti ghiocei in
ALBUMUL GHIOCEI
Modele de carduri cu numele copilul pe o anumita imagine gasesti in
ALBUMUL CARD
Daca doresti Frame=rama la poza, da-mi link la ce model vrei si cu ce poza vrei.
Daca nu stii despre ce vorbesc, intra la albume si ai sa intelegi mai bine.
Fac pt toata lumea, oricate modele doreste fiecare.

(poze incepand de aici)