Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *112*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Daca vreti sa vedeti ce face LUANA acum. (poze incepand de aici)
Sa o dau sau nu la facultate?

Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009), Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
You are the poem I dreamed of writing, the masterpiece I longed to paint.
You are the shining star I reached for
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Una cu profil tehnic, neaparat!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Votati-ne sa devenim vedeta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ce fac fetele?

Astazi am sosit si noi din tari straine. Concluzia este ca a fost bine, pacat ca s-a terminat.

Am de recuperat vreo 7 capitole, asa ca o sa o iau in ordine inversa.

O sa va pove insa acum sunt inca printre bagaje-profit ca trage Vladimir un pui de somn sa mai citesc pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Salutare fetelor!

In primul rand multumesc celor care mi-ai trimis un gand bun ( Ela78, anamariame, monvas, cativ13, aris26, Ayla21, novus, Pisik06, Sasha, gigelica20, simonapro ).
Noi suntem bine, Raul se dezvolta frumos, are zile in care mananca chiar bine, ii plac foarte mult copii... iar duminica este invitat la prima lui petrecere , ziua de nastere a doi fratiori din vecini. Am sa fac poze si am sa pun poze cu copilasii, ca vor fi mai multi.

Ma pun sa recuperez si revin

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

bebe_shtrumf cred ca fetele noastre si-au vorbit. nici ioana nu se da in vant dupa piureul de legume, in schimb mancarea noastra e delicioasa.
la mine in casa se gateste destul de dietetic, fara prajeli, grasimi, condimente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Carla, bine ai revenit! Imi pare rau pentru pierderea suferita. Sophiphi a fost deja la o petrecere, dar ea era cea mai ciutaca, la 5 luni, urmatorul ca varsta avea un an iar sarbatorita doi.
Ayla, dar ce indemanare la Luana...hm, chiar a s-ar putea sa aiba ceva aptitudini tehnice.
Gianina, ce nasol ca nu ti-a fost declarat tot salariul, acum ar fi fost super pentru tine cu legea asta cu 85% si ai fi putut sta acasa. Imi inchipui ce cumplit trebuie sa-ti fie sa lasi copilul bolnavior acasa, eu nu pot sa-l las nici sanatos, pentru tine trebuie sa fie tare trist. Of. Cat despre colegi eu judec invers: nu pe tine n-ar trebui sa te lase sufletul si bunul simtz sa-i ajuti, ci invers, ei ar trebui sa aiba suflet si bun simtz si sa nu sacaie o mamica de bebelus!!
Alina_n, sa stii ca prima data cand am primit sms de la pampers pe nr. maica-mii am bagat codul trimis de ei si zicea ca e invalid! Mai sa fie, si doar il bagasem exact cum mi-au scris ei! L-am, bagat de vreo 5 ori si tot asa ziceau, "invalid", pana m-am enervat si am luat-o de la capat, am mai bagat nr. o data si mi-au trimis alt cod pe care l-au acceptat.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Bianca, abia astept sa ne povestesti cum a fost!!
M_monique, dar puiul cu smantana cum il gatesti dietetic? Intreb fiindca mie, ca adult, imi pica foarte greu la stomac orice sos pe baza de smantana, ma intreb cum il tolereaza un bebelus.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
7luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

bebe_shtrumf cred ca fetele noastre si-au vorbit. nici ioana nu se da in vant dupa piureul de legume, in schimb mancarea noastra e delicioasa.
la mine in casa se gateste destul de dietetic, fara prajeli, grasimi, condimente.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Dar nu ii mai da branza cu mucegai la varsta asta.

Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005), Luana-Emilia(28.01.2009),
In my ever hopeful quest for life fulfilled. You are www.tickerclub.com/cache/7b89a83905.png" target="_blank">my child. Now with all things I am blessed.

Mergi la inceput

Denisamadalina, Ilinca
Ilinca asa am patit si eu cu codul, poate ai bagat codul de pe al doilea telefon pe acelasi IP. Eu am incercat de vreo 5 sau 6 ori pana mi l-a primit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

Dar nu ii mai da branza cu mucegai la varsta asta.

aia se pune doar ca aroma in sos cu smantana si iaurt si se fierbe bine. nu se pun cantitati industriale.

Mergi la inceput