Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(46)
Raspunsuri - Pagina 4
ada29 spune:
Galli,ai dreptate,atunci sa vina muzica,
http://www.trilulilu.ro/bety552/6f5a5bc50ec987
Nico,de cate ori sunt pe truliluli ma gandesc la tine
Danny,eu iau vitexul pt.progesteron mic in faza luteala,il iau din ziua 1 de CM.Nu mai pune tu la suflet chiar tot,nu merita,crede-ma.
Ma bucur pt.Libra
,Doamne Ajuta in continuare!
guzelnico spune:
Normal ca e bine si cald aici.
Avem arhitecta sefa foarte talentata
iar noi trebuie sa avem grija sa bagam lemnisoare in sobita. 

_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
brunadria spune:

chiar dimineata l am intrebat ,despre proba.. saptamana trecuta a facut o spermocultura si i a iesit , pana acuma o duceam de acasa era mai usor , il ajutam! acuma e prima data cand s a descurcat singur..sper sa i iasa si maine dimineata daca nu am pus o
nu au nimic , nici un film ajutator , e o camera cu un pat ,o noptiera si atat tot alb, am intrat si eu sa vad sapt trecuta...
aici la clinica nu accepta proba dusa de acasa deci e obligat ca in momentul punctiei el sa rezolve pb excelent![]()
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ada29 Nico,de cate ori sunt pe truliluli ma gandesc la tine ![]() |
Mi-am inchipuit io si-ti multumesc din suflet.
Doar asa pot sa ascult cu voi cantecele minunate.
Altfel, trebuie sa-mi povestiti continutu'_
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
Bruni, ce crud mi se pare pt bietii barbatei. Trebuie sa-si puna si mintea la contributie, nu e suficient stresu' ca trebuie sa fie musai "la inaltime". Si mai e si totul alb, pur, imaculat, virgin ...
Spune-i sa-si ia macar o revista de specialitate, s-o ascunda la spatele pantalonilor, la curea. N-o sa bage nimeni de seama. ![]()
P.S. Si tu de ce ai intrat in camera cu pricina, te gandeai sa n-ascunda aia vreo sora medicala cu minijup?!

_
Mona40 spune:
Neata fete,
Multumim de capitol nou si de florice le si majorewte si de cafelute....
Libra si Brunia, suratelor, multa sanatate si distractie placuta
Eu, maine merg la verificari de Z10 CM . Nu stiu ce sa va zic fete, dar nu sunt ff imflata si nici nu ma tin de burta...Oare nu cresc destule oooo?
Nu conteaza, chiar si cele care sunt sunt fruntase.
Va imbratisez cu drag pe toate.
Ps. La noi cica ploaua :)
Mona
:)
amy2007 spune:
Am simtit pupicul aduta si iti trimit unul inapoi
.
Ma bucur pentru outele Librei, sa se inmulteasca sa o ajunga pe bruna.
La noi mereu e veselie, cred ca suntem cele mai zapacite. In resta, tare liniste pe forumul asta. Nimeni nu vorbeste, nimeni nu misca in front, abia-abia daca apare vreun mesaj la 2-3 zile la endometrioza, la paciente Tutunaru la fel. Doar aici e cald si bine si de aia va iubesc pe toate. 
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
ANI.G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Bruni, ce crud mi se pare pt bietii barbatei. Trebuie sa-si puna si mintea la contributie, nu e suficient stresu' ca trebuie sa fie musai "la inaltime". Si mai e si totul alb, pur, imaculat, virgin ... Spune-i sa-si ia macar o revista de specialitate, s-o ascunda la spatele pantalonilor, la curea. N-o sa bage nimeni de seama. |
Asta e valabil doar pentru spermograme...
Daca ar fi ca la Bruni, atunci n-ar avea ce face, s-ar "sacrifica"
galliciana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Nici nu trebuie sa ai emotii. Sotu' ar trebui sa aiba. Apropo, sa ne povestesti cand vii, ca sunt curioasa: filmele "ajutatoare" sunt in franceza?! ![]() ![]() P.S. Nu uita sa-ti iei majoretele ![]() cu tine. ![]() _ FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot |
ce majorete??
mergem noi cu dinsa!!!!!!!
se va umple clinica!!
astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
nico si ada,multumesc pt cadouri, dar azi
e ziua fetelor: brunadria si libra!!!!
fetelor, productie mare!!!!!
astept inca o minune in viata mea!!!