Puiuti de Randunici 2008!! (335)
Raspunsuri - Pagina 20
mstela spune:
Cuscra
..la fel si voua
Luny,vom incerca si noi maine daca toate-s bune.
A venit socrela acasa si a determinat-o sa pape ciorbik si cica e bine

...pana atunci statuse cu tacso.
mami de TEA (1.04.08)
Kya spune:
Eiii, da...
am ajuns acasa, am vizionat un House, am mancat o prajitura absolut dementiala, pe care am gasit-o pe bucataras (Tosca)
, si acum astept sa se trezeasca mandra, care mandra doarme deja de 2 ore si ceva.
Vad ca voi nu prea aveti pofta de vorbe... 
Poate vreti sa vizionati niste poze (ultimele 3 sunt cu Muf in parc)
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
http://family.webshots.com/photo/2323939390101922855DRQBSt
uitasem sa pun link-ul...
Raluca mamica de
Sanziana
gudinde spune:
Vedeti ca eu am primit ding-uri pe mess de la Olga si tocmai mi-a scris pe SMS ca e virus.
Kya spune:
Mooama, nimic, nici un mesaj?!?!? Pe unde sunteti inaripatelor?
Daca va dau o www.bucataras.ro/retete/2176/prajitura_tosca.html" target="_blank">praji, veniti?
Raluca mamica de
Sanziana
Kya spune:
Cine stie sa-mi spuna si mie unde gasesc forme d-alea creponate de hartie pentru muffins?
Am gasit pe net o reteta de chec care cica se face la microunde (3 minute la 850 W) si vreau sa incerc sa fac diverse muffin-uri.
Raluca mamica de
Sanziana
mihatp spune:
kya
, eu sunt... dar tare dezamagita
de DC in ceea ce priveste atitudinea fata de ideea ca acel copil ar fi fost lovit de TB. si m-a lovit 
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Cine stie sa-mi spuna si mie unde gasesc forme d-alea creponate de hartie pentru muffins? Am gasit pe net o reteta de chec care cica se face la microunde (3 minute la 850 W) si vreau sa incerc sa fac diverse muffin-uri. Raluca mamica de Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
Eu am gasit in Metro
_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
gudinde spune:
Mihatp ce bine ca eu n-am vazut ce s-a scris pe DC. Dar tocmai l-am auzit la TV pe baiat, care era tare speriat si-i tremura vocea si zicea ca vrea sa fie lasat in pace ca mama lui e bolnava, el azi a facut un atac de panica si tot ce vrea este sa se incheie subiectul.
Insa eu am alte furii. Sunt la biblioteca in fara plata! Pai centrul de imprumut are program dupa-amiaza doar luni! Eu am luat carti lunea trecuta si trebuia sa le aduc lunea asta. Daca totul e inchis pana pe 2, inseamna ca nu pot sa le duc decat luni, 7 dec. Pe langa faptul va tb sa platesc penalizari ca n-am adus cartile la timp, mai e si obrazul meu care o sa-mi crape cand o sa ajung sa duc cartile cu o sapt intarziere
din cauza ca au bagat astia oamenii in fara plata
si ca atare in aceasta luni e totul inchis.
Kya la supermarket am vazut astfel de forme creponate (dar nu Billa sau Kaufland de la B Vacarescu; cel putin eu nu am vazut).
Zici ca Toasca e buna? Ai facut-o usor?
Trebuie sa fac o praji sa duc luni colegilor si incerc sa fac ceva simplu si bun.
Kya spune:
Miha nu am citit ce se spune pe DC, dar sunt atat de scarbita de tot ce inseamna politica, incat nu mai pot sa ma uit la nimic, sa aud de nimic... Vreau doar sa se termine cumva. Ma indoiesc profund ca vreunul din politicieni urmareste altceva decat interesul propriu... Vai de soarta noastra

Cami, Gudinde sar'mana de informatie.
Gudinde se face extrem de usor Tosca. Si practic nu are cum sa nu-ti iasa. Plus ca e atat de buna... se topeste in gura... yummy! Eu am facut glazura nu cum zicea Miha, ci asa cum scrie pe site-ul lui Diamond, mi se pare mai simplu.
Raluca mamica de
Sanziana