Buna ziua,
Va rog sa imi raspundeti, bineinteles cine stie. Nu am mai primit alocatiile pentru bebe de 11 luni si pentru copil de 9 ani din luna august. In luna respectiva (august in speta) a fost sotul in str. Hambarului si de-acolo i-au spus (fara sa i se dea vreun motiv) ca pana in luna noiembrie nici nu vom primi alocatia.
Acum e noiembrie si niciuna din alocatii nu a venit.
Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac.
Va multumesc
Citat: |
citat din mesajul lui VM Buna ziua, Va rog sa imi raspundeti, bineinteles cine stie. Nu am mai primit alocatiile pentru bebe de 11 luni si pentru copil de 9 ani din luna august. In luna respectiva (august in speta) a fost sotul in str. Hambarului si de-acolo i-au spus (fara sa i se dea vreun motiv) ca pana in luna noiembrie nici nu vom primi alocatia. Acum e noiembrie si niciuna din alocatii nu a venit. Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac. Va multumesc |
si noua ni s-a sistat din Septembrie alocatia, pe motiv ca au schimbat baza de date si au preluat-o pe cea de la evidenta polulatiei, unde figuram cu toate domiciliile avute pana in prezent .
Din acest motiv la cei care figureaza pe mai multe domicilii li s-a sistat plata alocatiei pentru evitarea unor eventuale greselide dublare a acestora.
Problema se rezolva trimitand formularul lor tip la Agentia din Hambarului(prin posta cu confirmare de primire sau la fata locului stand la o coada de 3-4 ore)la care se anexeaza copia ci mama si copia certificat nastere, si se va rezolva dupa 2 luni..."de analiza" a dosarului nou alcatuit. Iti urez succes si multa rabdare....
Ps. eu am trimis prin posta actele mentionate in luna Nov si inca mai astept...
Albumele noastre
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145228
Inchid aici, continuam dincolo.