ALOCATII PENTRU COPII - HEEELP

ALOCATII PENTRU COPII - HEEELP | Autor: VM

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,

Va rog sa imi raspundeti, bineinteles cine stie. Nu am mai primit alocatiile pentru bebe de 11 luni si pentru copil de 9 ani din luna august. In luna respectiva (august in speta) a fost sotul in str. Hambarului si de-acolo i-au spus (fara sa i se dea vreun motiv) ca pana in luna noiembrie nici nu vom primi alocatia.
Acum e noiembrie si niciuna din alocatii nu a venit.
Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac.

Va multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Citat:
citat din mesajul lui VM

Buna ziua,

Va rog sa imi raspundeti, bineinteles cine stie. Nu am mai primit alocatiile pentru bebe de 11 luni si pentru copil de 9 ani din luna august. In luna respectiva (august in speta) a fost sotul in str. Hambarului si de-acolo i-au spus (fara sa i se dea vreun motiv) ca pana in luna noiembrie nici nu vom primi alocatia.
Acum e noiembrie si niciuna din alocatii nu a venit.
Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac.

Va multumesc

Sa soliciti explicatii printr-o cerere inregistrata, care sa-ti ajute si unui eventual proces.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

si noua ni s-a sistat din Septembrie alocatia, pe motiv ca au schimbat baza de date si au preluat-o pe cea de la evidenta polulatiei, unde figuram cu toate domiciliile avute pana in prezent .
Din acest motiv la cei care figureaza pe mai multe domicilii li s-a sistat plata alocatiei pentru evitarea unor eventuale greselide dublare a acestora.
Problema se rezolva trimitand formularul lor tip la Agentia din Hambarului(prin posta cu confirmare de primire sau la fata locului stand la o coada de 3-4 ore)la care se anexeaza copia ci mama si copia certificat nastere, si se va rezolva dupa 2 luni..."de analiza" a dosarului nou alcatuit. Iti urez succes si multa rabdare....
Ps. eu am trimis prin posta actele mentionate in luna Nov si inca mai astept...

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145228

Inchid aici, continuam dincolo.

Mergi la inceput