Copilasi de Iulie - August 2004 (33)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata! scriu repede, repede, pana nu ma ia valul muncii inainte

Aseara am fost la iubita lui Matei, a fost o super-mega-distractie cu 8 copii intre 2 si 10 ani, baiatul meu m-a uimit, s-a urcat pe masa, a cantat, a dansat... iar azi dimineata nu puteam sa il trezesc...

V-am pupat, o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata!

Roberta - nu, inca nu ne-am mutat - abia in saptamina 14-20 decembrie ne-am programat mutarea!
Roller - ba da, vorbesc amindoi, dar mai bine se inteleg pe muteste, la prostii! Oricum, Tudor eu zic ca vorbeste asa de mult si de bine pentru virsta lui tocmai din cauza lui Stefan - ariciul il imita in aboslut orice, inclusiv la vorbit...
Alice - sanatate multa lui Gizmocea - m-am uitat si pe desen, foarte talentat e Andrei!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata, o ciocolata calda vreti ?
Leeloo, ce dulce e Tudor cu cuvintele lui
Roberta, asa ai tu grija de tine, cu dureri de stomac ?
Kim, tu cum esti ???

Eu aseara am fugit la o sedinta ca au venit doamne invatatoare de la o scoala de cartier, frumoasa prezentare. Insa ce bine era daca doamna educatoare era si invatatoare Imi este tare draga, face o treaba buna cu copiii sper sa nimerim bine si pe mai departe.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Daria merci de intrebare...am fost ieri la orl..cica faringoamigdalita, tratament inclusiv antibiotic 3 zile..revin luni, daca nu trece durerea , se fac mai multe investigatii

Gabi ..poze???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!
Io tot cu cappuccino... De dimineatza am ras o ciocolata cu rom. Dorm prost de vreo 3 nopti...

Oliv, sanatate muuulta! Si sa cedeze durerea

Gabitzu, asta cu modelul frate mai mare il cunosc. Mai ales la prostii

Robi, spor la munci!

Azi e joi. Cred ca ma'c sa-mi iau patine.... Ma bate un gand de patinoar, ceva de groaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La patinoar ma gindeam si eu..apoi am vazut un balet "Cartea junglei"..ma gindeam sa incerc sa merg cu Luca..

Dana nici eu nu dorm noptile..de git!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kim222

Gabi ..poze???

Marti am uitat aparatul acasa asa ca nu am facut poze...dar o sa fac simbata si le postez luni - promit!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

La mine somnul prost e o combinatie de stress, oboseala, sforait si mai ales disconfortul lui Paul la sforaitul lu tac'su. De cate ori se intoarce Iri acasa primele 2 nopti se trezeste, se frichineste, oracaie si ma dispera.
Cat despre balet... io nu's fan si nu stiu daca as rezista... Nici macar nu cred ca vreau sa incerc....

Mergi la inceput

Mey, ce linisteeeeeee

Tocma am aflat ca Victor a ramas fara primul dinte Imi creste copchilu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roller, wow, felicitari primului zambet cu strungareata din grup, Victor

Eu sunt pe aici, mai citesc, mai calculez, mai refac lista ca da cu minus

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput